Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τελευταια εβδομαδα εχω ενα θεματακι με το Monitor μου, ενω ολα παιζουν ρολοι εχει εμφανιστει μια καθετη γραμμη <<dead>> pixels?

https://imgur.com/a/ZMMI4lO

Εψαξα στο Internet και βρηκα οτι πιεζοντας την λιγο στις ακρες, γωνιες η γραμμη εφευγε ( μεχρι να ξαναχρειαστει να κουνησω το Monitor οπου ξαναεμφανιζοταν ) . Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να υπαρχει προβλημα στην συνδεση / ταινια στο pcb ( διορθωστε με εαν κανω λαθος ) .

Λετε να μπορω μονος μου να κανω την επιδιορθωση ( και αν ναι καποιος οδηγος θα βοηθουσε ) ή να παω σε ενα service και να τους πω το θεμα για να το δει καποιος επαγγελματιας, το μονο που φοβαμαι ειναι μην μου παρουν μια περιουσια... 

++ η οθονη ειναι εκτος εγγυησης

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Απ'

Στις 22/1/2020 στις 11:15 ΜΜ, yanimuto είπε

Την τελευταια εβδομαδα εχω ενα θεματακι με το Monitor μου, ενω ολα παιζουν ρολοι εχει εμφανιστει μια καθετη γραμμη <<dead>> pixels?

https://imgur.com/a/ZMMI4lO

Εψαξα στο Internet και βρηκα οτι πιεζοντας την λιγο στις ακρες, γωνιες η γραμμη εφευγε ( μεχρι να ξαναχρειαστει να κουνησω το Monitor οπου ξαναεμφανιζοταν ) . Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να υπαρχει προβλημα στην συνδεση / ταινια στο pcb ( διορθωστε με εαν κανω λαθος ) .

Λετε να μπορω μονος μου να κανω την επιδιορθωση ( και αν ναι καποιος οδηγος θα βοηθουσε ) ή να παω σε ενα service και να τους πω το θεμα για να το δει καποιος επαγγελματιας, το μονο που φοβαμαι ειναι μην μου παρουν μια περιουσια... 

++ η οθονη ειναι εκτος εγγυησης

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Απ' οσο ξέρω, δε φτιάχνουν αυτά. Ακόμη και αν στο φτιάξει προσωρινά, έχει διάφορα κόλπα, δε διορθώνεται.

Μια παλιά 42άρα tv που είχα, είχε χάσει τα 2/3 της οθόνης από πρόβλημα στις ταινίες σύνδεσης του πάνελ με την τηλεόραση και ο τεχνικός που την πήγα με είπε αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

Θέλει επιδιόρθωση κάποιο cof. Δεν το κάνει κανείς. Θέλει ειδικό μηχάνημα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...