AllNatural Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Ψάχνω να αγοράσω επιτελους ενα μηχανικο πληκτρολογιο για gaming και γενικη χρήση με red ή brown διακόπτες. Σκεφτόμουν να παω για την κλασσικη λύση του motorspeed ck 104 αλλα επειδη ειχα κακες εμπειριες με φθηνη κατηγορια (genesis thor 300) σκεφτηκα να δωσω λιγα παραπανω, κοντα στα 65 και να παρω καποιο επωνυμο. Μου αρεσει γενικα κατι σε στυλ Logitech g413. Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι αντιστοιχο?
Duck Dodgers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Νομίζω ότι στα λεφτά του από το skroutz το ck104 είτε με red είτε με brown είναι η καλύτερη επιλογή, έχει βγει απίστευτα αξιόπιστο και δεν βλέπω λόγο να πας στο logitech εκτός αν έχεις και αλλά περιφερικά της ίδια εταιρίας για να κάνεις συγχρονισμό στα rgb!
AllNatural Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Απλα θελω να παρω κατι ποιοτικα καλυτερο. Σκεφτομαι και αυτο https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-alloy-fps-mechanical-gaming-mx-brown-p-PER.503898 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, AllNatural είπε Απλα θελω να παρω κατι ποιοτικα καλυτερο. Σκεφτομαι και αυτο https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-alloy-fps-mechanical-gaming-mx-brown-p-PER.503898 Νταξει καλά τα motospeed για 30-35 ευρώ αλλά ως εκεί. Αυτό που αναφέρεις είναι κλάσεις πάνω, παίζει που και που στα 70€ από media-kotso. Και στα 90 τίμιο είναι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Μακιαβέλλι 1
AllNatural Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Να το προτιμησω πιστευεις εναντι του logitech g413? Αυτο το χω πιασει σε ενα internet cafe απλα ακουω λιγο κακα πραγματα για τα romer g
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, AllNatural είπε Να το προτιμησω πιστευεις εναντι του logitech g413? Αυτο το χω πιασει σε ενα internet cafe απλα ακουω λιγο κακα πραγματα για τα romer g Έχουν καλύτερο όνομα οι cherry. Έχω βολευτει με τους romer g (προερχομουν από cherry blue) εγώ αλλά μάλλον θα διάλεγα cherry brown τώρα. Βέβαια με την διαφορά τιμής που έχουν αυτή τη στιγμή τα δυο παραπάνω το Logitech είναι καλύτερη αγορά.
elpenor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Αν μπορέσεις να τα δοκιμάσεις πρώτα θα είναι ότι καλύτερο και αν κάθεσαι βράδυ στο pc καλύτερα να μην πάρεις full height γιατί όλα κανούν πολύ θόρυβο. Εγώ έχω αγοράσει αρκετά στην πάροδο του χρόνου, τέσσερα με Cherry MX ( blue/brown/red/low profile red ) και ένα purewriter με Kailh low profile blue, προτιμώ το purewriter με διαφορά. O μπατζανάκης μου το θεωρεί άκυρο και θέλει μόνο MX Blue (είναι δημοσιογράφος γράφει όλη μέρα, εγώ είμαι προγραμματιστής) , από την παρέα οι περισσότεροι θέλουν MX Brown που εγώ τους θεωρώ τους χειρότερους. Outemu δεν θα αγόραζα γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ζουν πολλά χρόνια. Από υλοποιήσεις το Hyper X που πήρα bf με blue είναι από τα ποιο στιβαρά που έχω δει ποτέ και αυτά της ίδιας της Cherry από τα ποιο ψεύτικα, τα logitech είναι μια οκ αλλά ακριβά σε σχέση με την ποιότητα τους. Μαζί με το πληκτρολόγιο πάρε και ένα Contact Cleaner, στα δύο/τρία χρόνια θα το χρειαστείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα