Vaggelhs7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα.Μου βγήκε εκτός η μητρική έπειτα από 2 χρόνια.Έχω απόδειξη αγοράς αλλά δυστυχώς το κατάστημα έχει κλείσει.Η μητρική είναι αγορασμένη στις 11/9/17 και όπως γνωρίζω το κατάστημα έδεινε 2 χρόνια εγγύησης και 1 χρόνο μέσω της msi.Έστειλα rma ticket και μου απάντησαν ότι δεν μπορούν βοηθήσουν να και ότι τα δικαιώματα της εγγύησης τα έχει αυτός που είχε το μαγαζί.Τι να κάνω που να στείλω μήνυμα email ώστε να με βοηθήσουν και να μου την αλλάξουν.
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα, σιγουρα μπορείς να κανεις rma σαν ιδιώτης απευθείας στην εταιρία. Ετσι και αλλιώς μετα τον 2ο χρόνο αυτό γίνεται. Ξαναστειλε και μην πεις τίποτα για κατάστημα. 2
Vaggelhs7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Ξανάστειλα μήνυμα ακριβώς το ίδιο μήνυμα μου έστειλαν με πριν και παρέπεμψαν να στείλω σε άλλο email .1 ήνυμα την ημέρα στέλνουν δε βγάζω άκρη. Γνωρίζεις αν γίνεται να καλέσω ή Πολωνία ή Ολλανδία μέσω skype μήπως κάνουν κάτι αυτοί
Inler Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Νομίζω Πολωνία θα σου πουν να μιλήσεις.Μακάρι να βγάλεις άκρη αλλά πιστεύω θα δυσκολευτείς αρκετά οπότε υπομονή.
VasilisVaggelis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Θελω να πω τον πονο μου και να δω αν καποιος μπορει να με βοηθησει. RMA MSI Η ιστορια ξεκιναει με ενα bios update μιας μητρικης της msi (x470 carbon gaming pro). Δυστυχως το bios update (αγορασα 3900x) ακομα και με ups απετυχε και το συστημα δεν μπουταρε. Σε πρωτη επαφη με chat και εχοντως ακολουθησει ολο το troubleshooting (cmos reset, αφαιρεση μπαταριας) ειπωθηκε οτι ειμαι εντος της εγγυησης. Πρωτα μου δωθηκε μια λαθος επαφη για επισκευη στην Ελλαδα. Επειτα ειπωθηκε οτι πρεπει να μιλησω με τον πωλητη/καταστημα. Το καταστημα στην Ελλαδα δυστυχως δεν θελει να βοηθησει καθως η αγορα ειχε γινει μαρτη του 2019 κατι που το θετει εκτος της διετης εγγυησης. Σε επανελλημενες επαφες με το καταστημα και την msi κανεις δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη. Και η αληθεια ειναι πως δεν ριχνω την ευθυνη στο καταστημα. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω κατασκευαστη να αρνειται να υποστηριξει rma δικης του εγγυησης και ειμαι απειρα αποητευμενος απο την msi. Μαλιστα ελαβα τις ιδιες ηλιθιες απαντησεις απο το τμημα της msi της γερμανιας (ειμαι διγλωσσος και ειπα να το δοκιμασω). Εδω λοιπον θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει καποια ιδεα πως να προχωρησω με το συγκεκριμενο ζητημα και αν με την msi εχει βρει αλλη λυση. Ειχα δει σε αλλα φορουμ και συζητησεις πως καποιος καταφερε να βγαλει ακρη με το τμημα της Πολωνιας. Οποιαδηποτε πληροφορια ενδειξη υποδειξη θα με βοηθησει αρκετα.
RTW4ever Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, VasilisVaggelis είπε Θελω να πω τον πονο μου και να δω αν καποιος μπορει να με βοηθησει. RMA MSI Η ιστορια ξεκιναει με ενα bios update μιας μητρικης της msi (x470 carbon gaming pro). Δυστυχως το bios update (αγορασα 3900x) ακομα και με ups απετυχε και το συστημα δεν μπουταρε. Σε πρωτη επαφη με chat και εχοντως ακολουθησει ολο το troubleshooting (cmos reset, αφαιρεση μπαταριας) ειπωθηκε οτι ειμαι εντος της εγγυησης. Πρωτα μου δωθηκε μια λαθος επαφη για επισκευη στην Ελλαδα. Επειτα ειπωθηκε οτι πρεπει να μιλησω με τον πωλητη/καταστημα. Το καταστημα στην Ελλαδα δυστυχως δεν θελει να βοηθησει καθως η αγορα ειχε γινει μαρτη του 2019 κατι που το θετει εκτος της διετης εγγυησης. Σε επανελλημενες επαφες με το καταστημα και την msi κανεις δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη. Και η αληθεια ειναι πως δεν ριχνω την ευθυνη στο καταστημα. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω κατασκευαστη να αρνειται να υποστηριξει rma δικης του εγγυησης και ειμαι απειρα αποητευμενος απο την msi. Μαλιστα ελαβα τις ιδιες ηλιθιες απαντησεις απο το τμημα της msi της γερμανιας (ειμαι διγλωσσος και ειπα να το δοκιμασω). Εδω λοιπον θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει καποια ιδεα πως να προχωρησω με το συγκεκριμενο ζητημα και αν με την msi εχει βρει αλλη λυση. Ειχα δει σε αλλα φορουμ και συζητησεις πως καποιος καταφερε να βγαλει ακρη με το τμημα της Πολωνιας. Οποιαδηποτε πληροφορια ενδειξη υποδειξη θα με βοηθησει αρκετα. Αν η εγγύηση από την msi ήταν διετής, δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Αγόρασε καινούρια και τέλος.
filipprin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω σε παρομοια φαση οπου το μαγαζι εκανε το κουνελι εποικοινωνησα με την ΜΣΙ λεγοντας οτι το μαγαζι εκλεισε στην καραντινα.Με τα πολλα μου εστειλαν RMA στην Πολώνια οπου υπαγεται η Ελλαδα.Μου τονισαν οτι ειτε θα την επισκευασουν η θα στειλουν μεταχειρισμένη .Τελικα εστειλαν μια μεταχειρισμενη σε αριστη κατασταση.Α τα μεταφορικα στο πήγεναι δικα μου 1
Kthulhou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, VasilisVaggelis είπε ακομα και με ups απετυχε off topic μεν, αλλά τα οικιακά ups συνήθως είναι Line interactive, δύσκολα κάποιος σε σπίτι να έχει online UPS, οπότε ΑΝ πάνω στο bios update κοπεί το ρεύμα, το line interactive δε θα (προλάβει να) σε σώσει.... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από Kthulhou
VasilisVaggelis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, filipprin είπε Εγω σε παρομοια φαση οπου το μαγαζι εκανε το κουνελι εποικοινωνησα με την ΜΣΙ λεγοντας οτι το μαγαζι εκλεισε στην καραντινα.Με τα πολλα μου εστειλαν RMA στην Πολώνια οπου υπαγεται η Ελλαδα.Μου τονισαν οτι ειτε θα την επισκευασουν η θα στειλουν μεταχειρισμένη .Τελικα εστειλαν μια μεταχειρισμενη σε αριστη κατασταση.Α τα μεταφορικα στο πήγεναι δικα μου Μπορεις να μου πεις πως ειχες επικοινωνησει με πολωνια και που την εστειλες ακριβως για προχωρησω και γω σε κατι αντιστοιχο?
artshadows Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 για αγορα μητρική ποια εταιρια εχει τρια χρονια εγγυση με σοβαρο service κατα προτίμηση Ελλαδα
triplex1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Kthulhou είπε off topic μεν, αλλά τα οικιακά ups συνήθως είναι Line interactive, δύσκολα κάποιος σε σπίτι να έχει online UPS, οπότε ΑΝ πάνω στο bios update κοπεί το ρεύμα, το line interactive δε θα (προλάβει να) σε σώσει.... Εχω εγω απ'ευθειας απο πανελ με δυο 90αρες μπαταριες στα 24v. 58 λεπτά πριν, VasilisVaggelis είπε Μπορεις να μου πεις πως ειχες επικοινωνησει με πολωνια και που την εστειλες ακριβως για προχωρησω και γω σε κατι αντιστοιχο? msi & gigabyte παιρνεις μια μηχανη του κιμα και τις ριχνεις μεσα μαζι. Πες μου κατι , αν πατησεις τον διακοπτη παιρνει μπρος ο υπολογιστης και η μητρικη ρευμα;
VasilisVaggelis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εχω εγω απ'ευθειας απο πανελ με δυο 90αρες μπαταριες στα 24v. msi & gigabyte παιρνεις μια μηχανη του κιμα και τις ριχνεις μεσα μαζι. Πες μου κατι , αν πατησεις τον διακοπτη παιρνει μπρος ο υπολογιστης και η μητρικη ρευμα; ναι κανονικα και μαλιστα στα debugging lights αναβει αυτο της cpu
triplex1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, VasilisVaggelis είπε ναι κανονικα και μαλιστα στα debugging lights αναβει αυτο της cpu Θα το δω και θα σε πω , μηπως τη ζωντανεψουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα