Charis kor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Κι εμενα μου φανηκε περιεργο η χαμηλη τιμη. Μην ξεχναμε πως ειναι Lego Ideas, οποτε καποιος το εφτιαξε, το εκανε submit κι η Lego το θεωρησε αρκετα καλη ιδεα για να το προωθησει. Not bad Τι λετε τωρα 500 ευρω;!;!;!
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Charis kor είπε Τι λετε τωρα 500 ευρω;!;!;! Για βαλε το Millenium Falcon και τo Imperial Star Destroyer. £650 το καθενα 1
Charis kor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Για βαλε το Millenium Falcon και τo Imperial Star Destroyer. £650 το καθενα Τι με περιμενει μολις μεγαλωσει ο μικρος...
SaFiS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 To Millenium Falcon έφτασε πλέον το χιλιάρικο στο Ευρωπαϊκό Lego store...
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Και τα 2 στο UK store anyway ειναι 650. Απλα το falcon ειναι hard to find. Θυμαμαι τον δικο μου το '17, 7 ή 8 το πρωι ηταν στημενος στη σελιδα της lego, F5 σε loop και καταφερε κ πηρε 2. Μετα απο 10' sold out. Ενα το ανοιξε κτλ, το αλλο σφραγισμενο. Καποια στιγμη λεει θα αξιζουν πολλα 🙄
ELMastas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Και τα Lego και τα Playmobile όπως έχω δεί,παραμένουν σε τιμές ιδιαίτερα υψηλές εδω και αρκετά,χρόνια κατ εμέ θα μπορούσαν να κάνουν σαφώς πιο προσιτές τις τιμές τους αν και θα μου πείτε είναι διαχρονικά παιχνίδια και αγαπημένα και εγώ θα έπαιρνα τέτοια και σε παιδιά και ανήψια κλπ μεγάλωσα με αυτά και τα θεωρώ πραγματικά παιχνίδια και σταθερή αξία,όπως και με τα matchbox και τα hotweels τα αυτοκινητάκια 🧡
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 hours ago, Voodooman said: Αυτό δεν είναι Lego. Lego είναι τα παραλληλόγραμμα τουβλάκια διαφόρων μεγεθών, με τα οποία μπορείς να φτιάξεις και τον ISS, και ας μη μοιάζει και τόσο. Με αυτό το κουτί δεν μπορείς να φτιάξεις τίποτε άλλο εκτός από τον ISS. Αγοράζω καλύτερα ένα model kit, που θα δώσει και πιο πιστό αποτέλεσμα. Απορώ πώς έπιασε αυτή η ιδέα της Lego, να πουλάει πανάκριβα μοντέλα που θυμίζουν το πραγματικό αντικείμενο. Όσα τέτοια kits έχουμε στο σπίτι φτιάχτηκαν και κάθονται. Αντίθετα, οι τρεις κουβάδες με κλασικά Lego παίζονται σχεδόν καθημερινά. lego ειναι και τα δυο.απλα υπαρχουν διαφορετικα lego., αυτα που φτιαχνεις κατι που χωριζονται σε υποκατηγοριες και αυτα που λες εσυ.στην πρωτη κατηγορια υπαρχουν υποκατηγοριες για ολες τις ηλικιες
seithan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, poulinos said: lego ειναι και τα δυο.απλα υπαρχουν διαφορετικα lego., αυτα που φτιαχνεις κατι που χωριζονται σε υποκατηγοριες και αυτα που λες εσυ.στην πρωτη κατηγορια υπαρχουν υποκατηγοριες για ολες τις ηλικιες Αυτό που θέλει να πει είναι ότι τα lego για τους παλαιότερους ήταν συνυφασμένα με την φαντασία και την δημιουργικότητα του καθενός, ενώ τα themed όχι. Πάραυτα έχουν πλάκα και τα καινούργια (και με εγγυημένο αποτέλεσμα 😂). 3
nemesiskp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ELMastas είπε Και τα Lego και τα Playmobile όπως έχω δεί,παραμένουν σε τιμές ιδιαίτερα υψηλές εδω και αρκετά,χρόνια κατ εμέ θα μπορούσαν να κάνουν σαφώς πιο προσιτές τις τιμές τους αν και θα μου πείτε είναι διαχρονικά παιχνίδια και αγαπημένα και εγώ θα έπαιρνα τέτοια και σε παιδιά και ανήψια κλπ μεγάλωσα με αυτά και τα θεωρώ πραγματικά παιχνίδια και σταθερή αξία,όπως και με τα matchbox και τα hotweels τα αυτοκινητάκια 🧡 Εμείς πάντως ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε συλλογή με playmobil για την μικρή και ας μην καταλαβαίνει ακόμα. Επειδή όντως είναι υψηλή η τιμή τους, της τα μαζεύουμε λίγο λίγο ώστε όταν ξεκινήσει να παίζει, να έχει ήδη μια καλή συλλογή και να συμπληρώνουμε με τον καιρό. Αν δεν της αρέσουν..... τα κρατάμε εμείς. Πάντα είχα συλλογή από playmobil τα ποια δυστυχώς χάθηκαν με τα χρόνια😤 Τα lego για κάποιο λόγο ποτέ δεν με τράβηξαν. Ειδικά οι ακριβές σειρές ενώ αξίζει η όλη αρχιτεκτονική τους κλπ, απλα τα φτιάχνεις και τα αφήνεις για διακόσμηση. Αντε μια στο τόσο τα δουλεύεις για να δείξεις τι κάνει σε κάνα φίλο κλπ. (μην με φάτε, απλα γνώμη μου) Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από nemesiskp
Voodooman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Εμείς πάντως ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε συλλογή με playmobil για την μικρή και ας μην καταλαβαίνει ακόμα. Επειδή όντως είναι υψηλή η τιμή τους, της τα μαζεύουμε λίγο λίγο ώστε όταν ξεκινήσει να παίζει, να έχει ήδη μια καλή συλλογή και να συμπληρώνουμε με τον καιρό. Αν δεν της αρέσουν..... τα κρατάμε εμείς. Πάντα είχα συλλογή από playmobil τα ποια δυστυχώς χάθηκαν με τα χρόνια😤 Τα lego για κάποιο λόγο ποτέ δεν με τράβηξαν. Ειδικά οι ακριβές σειρές ενώ αξίζει η όλη αρχιτεκτονική τους κλπ, απλα τα φτιάχνεις και τα αφήνεις για διακόσμηση. Αντε μια στο τόσο τα δουλεύεις για να δείξεις τι κάνει σε κάνα φίλο κλπ. (μην με φάτε, απλα γνώμη μου) Προσέξτε μην την πατήσετε όπως εμείς! Όταν ήμουν μικρός, είχα 20-25 playmobil, όλα άσχετα μεταξύ τους. Για να συνδέσω τον πυροσβέστη με τον ινδιάνο και το ρομπότ αναγκαζόμουν να φτιάχνω τα πλέον απίθανα σενάρια... Το απωθημένο χτύπησε όταν γεννήθηκαν τα μικρά. Αγοράσαμε όλες τις πριγκήπισσες -νεράιδες για την μεγάλη και όλους τους ιππότες για τον μικρό. Αυτός που έπαιξε πιο πολύ από όλους ήμουν εγώ... Φυσικά τα lego kits είναι όμορφα, έξυπνα κτλ κτλ, αλλά προτιμώ ένα μοντελιστικό Millenium Falcon, παρά το Lego. τα Lego για εμένα είναι τα αγαπημένα τουβλάκια. 1
n4sleep Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Είναι λίγα κομμάτια για αυτό η τιμή σχετικά χαμηλή. Το millennium falcon εκτός ότι έχει μέσα και το κόστος του brand είναι 8000κομματια! Και είναι 85ποντους.
fuz10n Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 για τους γονεις που δε θελουν να σκασουν 300-500ρες για lego αλλα ψηνονται, αφηστε την ηθικη στο πλαι, και ψωνιστε decool-lepin-lele και τα ρεστα σουβλακια. παραθετω τη decool bugatti 105€ τελικη, αψογη ποιοτητα.
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, fuz10n είπε για τους γονεις που δε θελουν να σκασουν 300-500ρες για lego αλλα ψηνονται, αφηστε την ηθικη στο πλαι, και ψωνιστε decool-lepin-lele και τα ρεστα σουβλακια. παραθετω τη decool bugatti 105€ τελικη, αψογη ποιοτητα. Δε λέω, καλό είναι, αλλά είναι σα να συγκρίνουμε ένα παπάκι με μία Ferrari.
fuz10n Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δε λέω, καλό είναι, αλλά είναι σα να συγκρίνουμε ένα παπάκι με μία Ferrari. δηλαδη?
nemesiskp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Voodooman είπε Προσέξτε μην την πατήσετε όπως εμείς! Όταν ήμουν μικρός, είχα 20-25 playmobil, όλα άσχετα μεταξύ τους. Για να συνδέσω τον πυροσβέστη με τον ινδιάνο και το ρομπότ αναγκαζόμουν να φτιάχνω τα πλέον απίθανα σενάρια... Το απωθημένο χτύπησε όταν γεννήθηκαν τα μικρά. Αγοράσαμε όλες τις πριγκήπισσες -νεράιδες για την μεγάλη και όλους τους ιππότες για τον μικρό. Αυτός που έπαιξε πιο πολύ από όλους ήμουν εγώ... Φυσικά τα lego kits είναι όμορφα, έξυπνα κτλ κτλ, αλλά προτιμώ ένα μοντελιστικό Millenium Falcon, παρά το Lego. τα Lego για εμένα είναι τα αγαπημένα τουβλάκια. Μωρέ είχα πολύ πράμα και εγώ αλλά από χαζομάρα μου δεν τα είχα κρατήσει.Με έναν φίλο μου είχαμε τεράστια συλογή και παίζαμε. Τώρα με την μικρή βάρεσε η νοσταλγία και εμένα και την γυναίκα μου.Ξεκινήσαμε για αρχή την Family fun και λίγο από το City life που συνδέονται σχετικά εύκολα.Απλά τα παίρνω λίγο λίγο μέχρι μέχρι να μεγαλώσει ώστε να έχει κάμποσα.Ε αν δεν της αρέσουν θα τα στολίσω,ξέρω γω.😄 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από nemesiskp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα