Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θέλω να πάρω καινούργιο υπολογιστή αλλά έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη πίσω ακριβώς από το γραφείο Υπάρχει κενό δεν είναι τοίχος υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω την οθόνη να μην πέσει

Δημοσ.

Κάπως υπερβολική η ανησυχία σου. Έχω γραφείο πολλά χρόνια με δύο οθόνες που δεν έχουν πέσει. Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Έχεις παιδιά και ανησυχείς;

Βραχίωνας λέγεται αυτό.

3 λεπτά πριν, gtr4460 είπε

Δηλαδή πώς λέγεται έχει  ειδική ονομασία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα vesa έχουν νούμερα. Θα κοιτάξεις τα νούμερα που υποστηρίζει η οθόνη σου και θα τα συγκρίνεις με αυτό που θέλεις να αγοράσεις. Πάνω κάτω οι περισσότεροι βραχίονες ταιριάζουν με τις οθόνες. Πάνω κάτω όλοι στα ίδια πρότυπα κινούνται. Οι βραχίονες συνήθως υποστηρίζουν παραπάνω από ένα νούμερο vesa.

Κατά την προσωπική μου άποψη δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι ακριβό. Με 25-35 ευρώ μπορείς να πάρεις κάτι καλό να κάνεις την δουλειά σου. Ψάξε σκρουτζ ή best price.

Επεξ/σία από antbyron
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν δοκιμασμένο σου προτείνω αυτό που έχω κοντά δυο χρόνια:

Suptek Single Monitor Arm for 13"-27" Screens | Desk Mount Stand Bracket Clamp Tilt Swivel & Rotation MD6421 https://www.amazon.co.uk/dp/B01LH0KVP0/ref=cm_sw_r_cp_api_i_6ROkEb6GJ6D23

Είναι για μεγαλούτσικες οθόνες με VESA 75 / 100 οπότε σιγουρέψου ότι η οθόνη σου υποστηρίζει το ίδιο VESA.

Από άποψη σταθερότητας είναι βράχος και το έχω μάλιστα σε convertible standing workstation που πάω πάνω κάτω (Φοβόμουν και εγώ μη πέσει + την ήθελα την οθόνη πιο ψηλά από ότι είναι με τη μαμίσια βάση της) και δεν έχω προσέξει προβλήματα μέχρι στιγμής

spacer.png

Επεξ/σία από WizeMan
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημερα, δεν ειμαι fun των turbo X αλλα εχω 2 τετοια

το 1ο το πηρα το 2005, το 2ο κανα χρονο μετα.. μετα απο 15 χρονια ακομη δουλευουν υποδειγματικα και δεν εχουν χαλαρωσει καθολου! 

νομιζω τοτε βεβαια τα ειχα παρει καπου 20-25 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...