melodicpunk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα παιδιά. Με κάλεσαν πριν λίγο απο την vodafone για το φοιτητικό πακέτο που έχω. Μετά τις ευχές και τα γνωστά η κλήση ηχογραφείται μου είπαν ότι θα μου στείλουν ένα μήνυμα και να κάνω αποδοχή ώστε να προστεθούν αυτόματα 10 γκίγκα κλπ. Μου ζήτησαν ΑΔΤ και ΑΦΜ για ταυτοποίηση. Πολύ επίμονα, αφου τους είπα ότι το ΑΦΜ δεν το θυμαμαι, είπαν θα με καλέσουν αργότερα. Τι φάση? Είναι απάτη ή κάλεσαν και κάποιον άλλο αυτές τις μέρες? Εγώ προσωπικά δεν ενδιάφερομαι να ενεργοποιήσω κάτι άλλο γιατί μου είναι υπεραρκετα τα λεπτά και το ιντερνετ που μου παρέχονται αυτή τη στιγμή. Ο αριθμός είναι 2165006716. Συγνωμη που το ποστάρω σε λάθος κατηγρία απλώς θα ήθελα μια γρήγορα απάντηση...
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Εάν το Googlάρεις, καταλαβαίνεις πως πιθανότατα είναι γραφειάκι πωλήσεων, σαν εξωτερικός συνεργάτης. Δείχνει ενοχλητική ύπαρξη, αν ήμουν εσύ, θα το μπλόκαρα απλά.. Το έχουν αναζητήσει πολλοί. Ένας έγραφε πως τον καλούν από εκεί και το κλείνουν, άρα..
afragorn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, melodicpunk είπε Καλημέρα παιδιά. Με κάλεσαν πριν λίγο απο την vodafone για το φοιτητικό πακέτο που έχω. Μετά τις ευχές και τα γνωστά η κλήση ηχογραφείται μου είπαν ότι θα μου στείλουν ένα μήνυμα και να κάνω αποδοχή ώστε να προστεθούν αυτόματα 10 γκίγκα κλπ. Μου ζήτησαν ΑΔΤ και ΑΦΜ για ταυτοποίηση. Πολύ επίμονα, αφου τους είπα ότι το ΑΦΜ δεν το θυμαμαι, είπαν θα με καλέσουν αργότερα. Τι φάση? Είναι απάτη ή κάλεσαν και κάποιον άλλο αυτές τις μέρες? Εγώ προσωπικά δεν ενδιάφερομαι να ενεργοποιήσω κάτι άλλο γιατί μου είναι υπεραρκετα τα λεπτά και το ιντερνετ που μου παρέχονται αυτή τη στιγμή. Ο αριθμός είναι 2165006716. Συγνωμη που το ποστάρω σε λάθος κατηγρία απλώς θα ήθελα μια γρήγορα απάντηση... https://www.white-pages.gr/arithmos/2165006716 1
Dinos1973 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Ποτε δεν δίνουμε τέτοια στοιχεία τηλεφωνικος χωρίς να γνωρίζουμε με βεβαιότητα σε ποιον μιλάμε!!!!!! 1
melodicpunk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ παιδιά! Αν ξανακαλέσει θα το αποφύγω. Δυστυχώς απο κεκτημένη ταχύτητα έδωσα όνομα πατρός και ΑΔΤ, μετά στο ΑΦΜ μου έκοψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα