Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. έβαλα επιτυχώς το νέο ρουτερ και είναι τέλειο. Ωστόσο θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τα τηλέφωνα, η τηλεφωνία δούλεψε αμέσως αλλά το ένα ασύρματο είχε αντίλαλο που τον ακούγαμε μόνο εμείς και όχι ο συνομιλητής αλλά είναι ενοχλητικό. Δοκίμασα επίσης να συνδέσω τα 2 απλά ασύρματα τηλέφωνα με το dect του fritzbox αλλά όταν σηκώνουμε το ένα ακουστικό το άλλο δεν μπορεί να συμμετάσχει στη συνομιλία και όταν πάω να τη μεταφέρω ενώ χτυπάει κανονικά κλείνει . Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αντίλαλος δεν μου έχει παρουσιαστεί ποτέ. Το κάνει με όλες τις συσκευές και σε όλες τις κλήσεις;

Duplex επικοινωνία δεν γίνεται σε οποιοδήποτε router (ή ΡΒΧ), οποιουδήποτε κατασκευαστή. Κάθε θύρα δουλεύει ανεξάρτητα από την άλλη. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις παράλληλα τα τηλέφωνα στην ίδια θύρα με ένα τηλεφωνικό ταφ.

• Like 1
Δημοσ.
23 hours ago, gamsgr said:

Καλησπέρα. έβαλα επιτυχώς το νέο ρουτερ και είναι τέλειο. Ωστόσο θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τα τηλέφωνα, η τηλεφωνία δούλεψε αμέσως αλλά το ένα ασύρματο είχε αντίλαλο που τον ακούγαμε μόνο εμείς και όχι ο συνομιλητής αλλά είναι ενοχλητικό. Δοκίμασα επίσης να συνδέσω τα 2 απλά ασύρματα τηλέφωνα με το dect του fritzbox αλλά όταν σηκώνουμε το ένα ακουστικό το άλλο δεν μπορεί να συμμετάσχει στη συνομιλία και όταν πάω να τη μεταφέρω ενώ χτυπάει κανονικά κλείνει . Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ.

δοκιμασες να χαμηλωσεις την ενταση του ακουστικου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

Ευχαριστώ πολύ . Λύθηκε όταν τα συνέδεσα όλα με το dect του fritzbox.

Δημοσ.
1 minute ago, gamsgr said:

Ευχαριστώ πολύ . Λύθηκε όταν τα συνέδεσα όλα με το dect του fritzbox.

στα περισσότερα router  υπαρχει echo cancellation απο default.απλα εχω πετυχει και περιπτωση που η ενταση ηταν τοσο δυνατη που ο ηχος απο το ακουστικο ξαναεφτανε στο μικροφωνο οποτε και ακουγοταν σαν echo.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, poulinos είπε

Επίσης διαπίστωσα ότι στον εκτυπωτή δεν φαίνεται ο αριθμός που καλεί επάνω στην οθόνη παρόλο που πριν λειτουργούσε (έγραφε τον αριθμό ενώ τώρα λέει εισερχόμενη κλήση / το έχω συνδεδεμένο στο fon1 του router) και έβγαλε fax line noise test fail κατά τον έλεγχο λειτουργίας φαξ. Επίσης έχω βάλει και την λειτουργία answering machine enable μαζί με το φαξ θα έχω κάποιο θέμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...