Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Το ρεύμα πρέπει οπωσδήποτε να είναι στο όνομα του ενοικιαστή ?

Πάντως σαν εγγύηση τουλάχιστον  3 νοίκια μπροστά...

Μιας και μιλαμε για tips.

Στην περιπτωση που καποιος υποψηφιος ζητησει ή και απαιτησει η ΔΕΗ, το τηλεφωνο ή και καποια αλλη  παροχη να ειναι στο ονομα του ιδιοκτητη, το σωστο ειναι ο ιδιοκτητης ΑΥΤΟΜΑΤΑ  να τον διαγραφει απο την λιστα των περιπτωσεων προς εξεταση.

ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΤΕ στο ονομα του καταναλωτη-χρηστη-ενοικιαστη και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στο ονομα του ιδιοκτητη.

• Like 5
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η ΔΕΗ έχει την κακιά συνήθεια να ανέχεται χρέη πάνω από 1000 ευρώ και να μην κάνει τίποτα. Κάποιοι το εκμεταλλεύονται και πριν φύγουν φροντίζουν να φεσώνουν το ρολόι που δεν είναι στο όνομα τους. Μετά πέταξε το πουλάκι....

Αλλαγή στο όνομα 1000%

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω σε αυτό που λέτε σχετικά με ΔΕΗ, στο σπίτι που νοικιάζω είχε πει ο μεσίτης πως θα αλλάξει το όνομα στην ΔΕΗ αλλά μας έγραψε και τώρα είναι ακόμα στο όνομα του ιδιοκτήτη, αυτή είναι οκ με αυτό. Να ασχοληθώ να το αλλάξω όνομα; Ή δεν έχω κάτι να κερδίσω;

Σημείωση πως εγώ νοικιάζω και μου δίνει τον λογαριασμό μου και τον πληρώνω ονλαιν

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Πάνω σε αυτό που λέτε σχετικά με ΔΕΗ, στο σπίτι που νοικιάζω είχε πει ο μεσίτης πως θα αλλάξει το όνομα στην ΔΕΗ αλλά μας έγραψε και τώρα είναι ακόμα στο όνομα του ιδιοκτήτη, αυτή είναι οκ με αυτό. Να ασχοληθώ να το αλλάξω όνομα; Ή δεν έχω κάτι να κερδίσω;

Σημείωση πως εγώ νοικιάζω και μου δίνει τον λογαριασμό μου και τον πληρώνω ονλαιν

Αν εσυ εισαι ο ενοικιαστης, τοτε να μην κανεις τιποτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ουδείς μπορεί να εγγυηθεί τίποτε.

Με αυτή την τακτική φιλτράρεις περισσότερο τον όγκο των ενδιαφερομένων, στοχεύοντας σε άτομα υψηλότερων δυνατοτήτων, τα οποία είναι διατεθειμένα να ψάξουν για ακίνητο ακριβότερο από το μέσο όρο.

Ο μεσος όρος ενοικίασης ακινήτων αυτό το διάστημα είναι ήδη πολύ ανεβασμένος σε σχέση με τους μεσους μισθούς. Τα άτομα υψηλότερων δυνατοτήτων επίσης, θα αναζητήσουν συνήθως σπίτια αντίστοιχων προδιαγραφών. Δεν γνωρίζω τι προσφέρει το σπίτι που θέλει να νοικιάσει ο ts, βλέπω όμως τη δυσκολία που υπάρχει να βρει κάποιος ένα αξιοπρεπές σπίτι σε μια λογική τιμή και σε πολλές περιπτώσεις, την τρελή αισχροκέρδεια από ένα μεγάλο μέρος ιδιοκτητών. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αφήσει χιλιάρικο φέσι ο ενοικιαστής (edit: στο ρεύμα που είναι στο όνομα του ενοικιαστή) μπορεί ο ιδιοκτήτης να το νοικιάσει σε άλλον ?

Ρωτάω κάποιον που ξέρει και δεν υποθέτει 😛

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν αφήσει χιλιάρικο φέσι ο ενοικιαστής μπορεί ο ιδιοκτήτης να το νοικιάσει σε άλλον ?

Φεσι σε τι ακριβως;

Εαν προκειται για κοινοχρηστα τοτε πληρωνονται απο τον ιδιοκτητη, και το ιδιο συμβαινει και με την ΕΥΔΑΠ. Τα υπολοιπα ακολουθουν τον λογαρισαμο του χρηστη, δηλαδη του ενοικιαστη.

Τελος, οταν ρωταμε κατι σε ενα δημοσιο φορουμ οπου συχναζουν αγνωστοι κι ανωνυμοι, καλο ειναι να μην εχουμε και απαιτησεις ή να εξαιρουμε ανοιχτα ανθρωπους και πραματα οπως θα καναμε οταν πληρωναμε καποιον για να μας λυσει το οποιο θεμα ή και απορια. Δεν ειναι ευγενικο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν αφήσει χιλιάρικο φέσι ο ενοικιαστής μπορεί ο ιδιοκτήτης να το νοικιάσει σε άλλον ?

Nαι...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

edit: στο ρεύμα που είναι στο όνομα του ενοικιαστή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κι εγω κατι μια που ειμαι παθων και σε ασχημη φαση

Υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχει κλικα μεσιτων που να εκβιαζει μεσω κακοπληρωτων ενοικιαστων για πωλησεις ακινητων ;;;;

Το ρωταω αυτο διοτι υπηρξε ενα παραδοξο και μου μπηκαν ιδεες

Μερικοι απο οσους ειδαν το ακινητο τραβουσαν φωτογραφιες και σημειωναν διαστασεις ακομη και στο ανοιγμα των παραθυρων οτι και καλα ενδιαφερονται για τους ιδιους αλλα θελουν να μιλησουν και με το ταιρι τους η να το δειξουν στην κορη γιο πεθερα κτλ κτλ τους

Ενας μαλιστα με ρωτησε σε επιθετικο υφος γιατι δεν το πουλαω και θελω να μπλεξω με ενοικια κτλ ;;;;

Το ειχα κλειστο επι 5 χρονια προσπαθωντας ανεπιτυχως να το ενοικιασω και εγκαταλειψα για 2-3 ετη την προσπαθεια μεχρι που το ξαναδοκιμασα αναθεμα την ωρα και την στιγμη

Μου εκατσε ο τζοκερ με εναν κακοπληρωτη που πληρωσε μονο μια εγγυηση και εγινε και λαθος απο μερος μου υπολογιζοντας οτι εχω να κανω με ανθρωπους κι οχι ζωα και εμπιστευτηκα οτι θα μου εφτιαχναν καποιες λεπτομεριες και τους εκοψα αποδειξεις 2 μηνων για ισοφαριση εξοδων

Τελικα οχι μονο δεν εφτιαξαν τιποτα αλλα μου οφειλουν 6 μηνες χωρις να υπολογισω τους 2 που τους εκοψα και σαν να μην εφτανε ολο αυτο στο καπακι επεσα σε δικηγορο που πηρε 250€ μονο για το χαρτι που εστειλε (ενω μαθαινω οτι αυτο παει 70-80) φυσικα χωρις αποδειξεις και ζηταει 250 για παρασταση σε δικασιμη αγωγη και 250 για να παρει το χαρτι αποφασης και ακομη 350-400 για την εξωση αλλαγη κλειδαριας κτλ και διαδικαστικα που μου φαινονται εντελλως υπερβολικα και καθυστερει χωρις να κανει τιποτα !!!!!!!

Εδω μου μπηκε η υποψια της κλικας

Για τα παραπανω το ψαχνω ακομη

Ευχομαι να μην τραβηξει κανεις αυτο που τραβαω εγω τωρα ............. Ειχα ανοιξει και αναλογο θεμα προ λιγο καιρο με το συμβαν

Επεξ/σία από Duke Nukem
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Lilith19 είπε

Τα άτομα υψηλότερων δυνατοτήτων επίσης, θα αναζητήσουν συνήθως σπίτια αντίστοιχων προδιαγραφών.

Εννοείται ότι το μίσθιο θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση ώστε, αφενός να μπορεί να προσελκύσει υποψήφιους άνω του μέσου όρου για την κάθε περιοχή, αφετέρου να επιτρέπει στον ιδιοκτήτη, λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας, να έχει δυνατότητα για επιλογή μισθωτή.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν αφήσει χιλιάρικο φέσι ο ενοικιαστής (edit: στο ρεύμα που είναι στο όνομα του ενοικιαστή) μπορεί ο ιδιοκτήτης να το νοικιάσει σε άλλον ?

Αυτό με το ρεύμα δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύει το κόσμο ακόμα τόσο πολύ. Ο κάθε ενοικιαστής νοικιάζει το σπίτι ΧΩΡΙΣ ρεύμα, είναι κομμένη η παροχή. Το νοικιάζεις και πας στη ΔΕΗ, πληρώνεις την εγγύηση σου και στο συνδέουν. Και όταν θα φύγεις ζητάς διακοπή και το σπίτι ξαναμένει χωρίς ρεύμα μέχρι τον επόμενο. Σε περίπτωση χρεών υπεύθυνος είναι μόνο ο ενοικιαστής και κανένας άλλος. Αν στο μέλλον ο ιδιοκτήτης αποφασίσει να μείνει, θα συνδέσει και πάλι το ρευμα στο όνομα του.

Εφαρμόζεται χρόνια, δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό.

Για την ίδρευση ... την ημέρα που υπογράφεις συμβόλαιο πέρνεις μέτρηση στο ρολόι. Νομίζω μπορείς να την δώσεις και στην ΕΥΔΑΠ άμεσα, αν δεν μπορείς στον επόμενο λογαριασμό ξέρει ο καθένας την καταναλωση του, ο παλιός και ο καινούργιος

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Lilith19 είπε

βλέπω όμως τη δυσκολία που υπάρχει να βρει κάποιος ένα αξιοπρεπές σπίτι σε μια λογική τιμή και σε πολλές περιπτώσεις, την τρελή αισχροκέρδεια από ένα μεγάλο μέρος ιδιοκτητών. 

Υπάρχει τεράστια δυσκολία λόγω μειωμένης διαθεσιμότητας, πράγματι.

Αισχροκέρδεια δεν θα το έλεγα, δεν υπάρχει θεμιτό ποσοστό κέρδους, υπάρχει απλά μικρή προσφορά και τεράστια ζήτηση.

Δεδομένου μάλιστα του υπερβολικού ρίσκου που αναλαμβάνουν οι εκμισθωτές, λόγω των κακοπληρωτών που έχουν αυξηθεί υπέρμετρα, είναι αναμενόμενη η όλη κατάσταση που ζούμε.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Όλα σωστά τα παραπάνω,εκτός από το νερό.Χθες έκανα ο ίδιος αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό.Γινεται κανονικότα.

Όταν βρεις ενοικιαστή,ο λογαριασμός νερού να μπει στο όνομα του,όπως και το ρεύμα.Ειναι πολύ λογικό και σωστό.

Απλά αν δεν το πληρώσει , η ΕΥΔΑΠ δεν θα κυνηγήσει αυτόν όπως κάνει η ΔΕΗ, αλλά τον ιδιοκτήτη. 

Τουλάχιστον μέχρι πέρσι έτσι την ... πάθαινα. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Υπάρχει τεράστια δυσκολία λόγω μειωμένης διαθεσιμότητας, πράγματι.

Αισχροκέρδεια δεν θα το έλεγα, δεν υπάρχει θεμιτό ποσοστό κέρδους, υπάρχει απλά μικρή προσφορά και τεράστια ζήτηση.

Δεδομένου μάλιστα του υπερβολικού ρίσκου που αναλαμβάνουν οι εκμισθωτές, λόγω των κακοπληρωτών που έχουν αυξηθεί υπέρμετρα, είναι αναμενόμενη η όλη κατάσταση που ζούμε.

Δεν έχει φτιαχτεί πλέον το θέμα με τους κακοπληρωτές; Νόμιζα πως η διαδικασία για έξωση είναι πλέον αρκετά γρήγορη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...