Προς το περιεχόμενο

Windows7 και ασφαλές e-banking (μετα το τελος υποστήριξης τους)

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη κανω με το e-banking ολες μου τις συναλλαγες τωρα πια,απο το pc μου που εχει windows 7 με free antivirus panda dome θαθελα μια σαφη αποψη για το ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω και τι να κανω ετσι ωστε να συνεχισω τις συναλλαγες μου σε ενα ασφαλες πλαισιο,ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, skar1983 είπε

Τώρα και τα 7 αν προσέχεις είναι οκ, αλλά πάνε καλύτερα σε win 10 ή αν σε βολεύει από το smartphone.

Εμ αυτο θελω να μαθω τι να προσεχω?

11 λεπτά πριν, donblunts είπε

Τους επιτήδειους

φιλε μου οταν λεω τι να προσεχω εννοω να παραμεινω στα 7? να παω στα 10? να βαλω vpn κτλ κτλ κτλ τι παρεχει ολοκληρωμενη ασφαλεια συναλλαγων ?

4 ώρες πριν, blackhill66 είπε

Επειδη κανω με το e-banking ολες μου τις συναλλαγες τωρα πια,απο το pc μου που εχει windows 7 με free antivirus panda dome θαθελα μια σαφη αποψη για το ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω και τι να κανω ετσι ωστε να συνεχισω τις συναλλαγες μου σε ενα ασφαλες πλαισιο,ευχαριστω.

• Βάλε Windows 10 (βρίσκεις άδειες στο eBay με 10€) και φρόντισε να είσαι up to date
  • Αγόρασε ένα σωστό πρόγραμμα προστασίας με Internet Security και προγραμμάτισέ το να κάνει τακτικά scan και περιοδικά full scan (https://www.bitdefender.com/solutions/internet-security.html)
  • Κάνε τις συναλλαγές μόνο από το δίκτυό του σπιτιού και σιγουρέψου ότι ξέρεις ποιοί άλλοι συνδέονται σε αυτό
  • Like 1

3 λεπτά πριν, blackhill66 είπε

φιλε μου οταν λεω τι να προσεχω εννοω να παραμεινω στα 7? να παω στα 10? να βαλω vpn κτλ κτλ κτλ τι παρεχει ολοκληρωμενη ασφαλεια συναλλαγων ?

Φυσικά και να πας σε Windows 10, να έχεις τη νεότερη έκδοση του browser, υπάρχουν paid Antivirus που σου προσφέρουν δικλείδα προστασίας για τις τραπεζικές συναλλαγές π.χ. BitDefender που έχει δικό του Browser για αυτό, να έχεις δύσκολο κωδικό e-banking, να έχεις SMS verification.

• Like 1

4 ώρες πριν, blackhill66 είπε

Linux

• Like 3
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Εγώ αυτό κάνω, linux mint.

θα κρατησω τα 7 και θελω να εγκαταστησω το linux mint ειδα ενα βιντεο

ειμαι οκ αν ακολουθησω τις οδηγιες του φιλου δλδ σε usb στο οποιο θα βαλω τα κατεβασμενα linux με rufus και εγκατασταση στο πισι οπου εχω ηδη τα 7 .θα βαλω ενα νεο σκληρο αποκλειστικα για εγκατασταση των linux αλλα ψιλομπερδευτηκα εκει που ειναι για επιλογη δισκου μην κανω καμμια πατατια

Επεξ/σία από blackhill66

Νικο σε ευχαριστω που βοηθας ,θελω να ρωτησω το εξης.Αν βαλω δευτερο δισκο και περασω εκει τα linux ,οταν ανοιγω το πισι θα πρεπει να ορισω first boot device ,εκει τι θα ορισω first τον δισκο με τα windows 7 ή τον αλλον με τα linux?

Το linux βρίσκει τα εγκατεστημένα λειτουργικά και στ boot επιτρέπει να διαλέξεις, αυτο για μενα δεν εχει καποια λειτουργικότητα, μιας και το ενα απο τα δυο λειτουργικά θα ειναι άχρηστο, οποτε εγω χρησιμοποιώ διακόπτες επιλογής δίσκων

Εστι αποφεύγεις την μεταδώσει ιών και  λαθών στο χειρισμό των δίσκων κλπ

https://www.google.com/search?q=hard+drive+power+switch+panel&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi7ldjYj5rnAhVHKlAKHXNbD-sQ_AUoAXoECGMQAw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...