blackhill66 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Επειδη κανω με το e-banking ολες μου τις συναλλαγες τωρα πια,απο το pc μου που εχει windows 7 με free antivirus panda dome θαθελα μια σαφη αποψη για το ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω και τι να κανω ετσι ωστε να συνεχισω τις συναλλαγες μου σε ενα ασφαλες πλαισιο,ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Τώρα και τα 7 αν προσέχεις είναι οκ, αλλά πάνε καλύτερα σε win 10 ή αν σε βολεύει από το smartphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, skar1983 είπε Τώρα και τα 7 αν προσέχεις είναι οκ, αλλά πάνε καλύτερα σε win 10 ή αν σε βολεύει από το smartphone. Εμ αυτο θελω να μαθω τι να προσεχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, blackhill66 είπε Εμ αυτο θελω να μαθω τι να προσεχω? Τους επιτήδειους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, donblunts είπε Τους επιτήδειους φιλε μου οταν λεω τι να προσεχω εννοω να παραμεινω στα 7? να παω στα 10? να βαλω vpn κτλ κτλ κτλ τι παρεχει ολοκληρωμενη ασφαλεια συναλλαγων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiKe-Dee Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, blackhill66 είπε Επειδη κανω με το e-banking ολες μου τις συναλλαγες τωρα πια,απο το pc μου που εχει windows 7 με free antivirus panda dome θαθελα μια σαφη αποψη για το ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω και τι να κανω ετσι ωστε να συνεχισω τις συναλλαγες μου σε ενα ασφαλες πλαισιο,ευχαριστω. Βάλε Windows 10 (βρίσκεις άδειες στο eBay με 10€) και φρόντισε να είσαι up to date Αγόρασε ένα σωστό πρόγραμμα προστασίας με Internet Security και προγραμμάτισέ το να κάνει τακτικά scan και περιοδικά full scan (https://www.bitdefender.com/solutions/internet-security.html) Κάνε τις συναλλαγές μόνο από το δίκτυό του σπιτιού και σιγουρέψου ότι ξέρεις ποιοί άλλοι συνδέονται σε αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, blackhill66 είπε φιλε μου οταν λεω τι να προσεχω εννοω να παραμεινω στα 7? να παω στα 10? να βαλω vpn κτλ κτλ κτλ τι παρεχει ολοκληρωμενη ασφαλεια συναλλαγων ? Φυσικά και να πας σε Windows 10, να έχεις τη νεότερη έκδοση του browser, υπάρχουν paid Antivirus που σου προσφέρουν δικλείδα προστασίας για τις τραπεζικές συναλλαγές π.χ. BitDefender που έχει δικό του Browser για αυτό, να έχεις δύσκολο κωδικό e-banking, να έχεις SMS verification. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, blackhill66 είπε Επειδη κανω με το e-banking ολες μου τις συναλλαγες τωρα πια,απο το pc μου που εχει windows 7 με free antivirus panda dome θαθελα μια σαφη αποψη για το ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω και τι να κανω ετσι ωστε να συνεχισω τις συναλλαγες μου σε ενα ασφαλες πλαισιο,ευχαριστω. Linux 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Linux Αυτό ακριβώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Linux 1 ώρα πριν, RTW4ever είπε Αυτό ακριβώς. χμμ λετε ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, blackhill66 είπε χμμ λετε ε? Εγώ αυτό κάνω, linux mint. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, RTW4ever είπε Εγώ αυτό κάνω, linux mint. θα κρατησω τα 7 και θελω να εγκαταστησω το linux mint ειδα ενα βιντεο ειμαι οκ αν ακολουθησω τις οδηγιες του φιλου δλδ σε usb στο οποιο θα βαλω τα κατεβασμενα linux με rufus και εγκατασταση στο πισι οπου εχω ηδη τα 7 .θα βαλω ενα νεο σκληρο αποκλειστικα για εγκατασταση των linux αλλα ψιλομπερδευτηκα εκει που ειναι για επιλογη δισκου μην κανω καμμια πατατια Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από blackhill66 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Θα σου πρότεινα να βαλεις ενα δευτερο δισκο αποκλειστικά για linux, και ασε σε αυτόν που εχεις τα win ως εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Νικο σε ευχαριστω που βοηθας ,θελω να ρωτησω το εξης.Αν βαλω δευτερο δισκο και περασω εκει τα linux ,οταν ανοιγω το πισι θα πρεπει να ορισω first boot device ,εκει τι θα ορισω first τον δισκο με τα windows 7 ή τον αλλον με τα linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Το linux βρίσκει τα εγκατεστημένα λειτουργικά και στ boot επιτρέπει να διαλέξεις, αυτο για μενα δεν εχει καποια λειτουργικότητα, μιας και το ενα απο τα δυο λειτουργικά θα ειναι άχρηστο, οποτε εγω χρησιμοποιώ διακόπτες επιλογής δίσκων Εστι αποφεύγεις την μεταδώσει ιών και λαθών στο χειρισμό των δίσκων κλπ https://www.google.com/search?q=hard+drive+power+switch+panel&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi7ldjYj5rnAhVHKlAKHXNbD-sQ_AUoAXoECGMQAw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα