Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα λαπτοπ hp g7000 και αγορασα εναν επεξεργαστη απο το ebay που ταιριαζει μεσα απο συζητησεις στο φορουμ εδω που καναμε,

θα ηθελα να τον αλλαξω μονος μου, γενικα δεν εχω γνωσεις αλλα τα χερια μου πιανουν, θα μπορουσατε να μου δειξετε κανενα βιντεο πως αποσυναρμολογω το λαπτοπ ? εψαξα αλλα δεν βρηκα το συγκεκριμενο λαπτοπ....

Δημοσ.

θα ηθελα να σας ρωτησω το εχω αποσυναρμολογησει το λαπτοπ μου, εβαλα επανω τον καινουργιο επεξεργαστη, ο καινουργιος επεξεργαστης εχει ενα χαρτακι, πρεπει να το βγαλω αυτο για να μην παρει τιποτα φωτια η κατι (ειναι η παρακατω φωτο) ?

pvAQBr.jpg

Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω εαν πρεπει να το καθαρισω ολο αυτο που ειναι πανω απο τον επεξεργαστη η οχι ? γιατι μου φαινεται σαν να ειναι πολυ ισιο το σχημα του και ισως δεν ειναι η παστα ? η οτι ισως ειναι για να κραταει την παστα εκει μεσα? να το καθαρισω ολο η οχι ? με ζορι με καθαρισμα γινεται με οινοπνευμα και χαρτι υγειας.

231sAs.jpg

a0gRLx.jpg

Τελος διαβαζω και βλεπω διαφορα για την ποσοτητα και πως την απλωνουμε, κατα τη γνωμη σας σαν δυο κοκους ρυζι και χωρις να την απλωσω με τη σπατουλα θα ειναι καλα ?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, rikino είπε

θα ηθελα να σας ρωτησω το εχω αποσυναρμολογησει το λαπτοπ μου, εβαλα επανω τον καινουργιο επεξεργαστη, ο καινουργιος επεξεργαστης εχει ενα χαρτακι, πρεπει να το βγαλω αυτο για να μην παρει τιποτα φωτια η κατι (ειναι η παρακατω φωτο) ?

pvAQBr.jpg

Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω εαν πρεπει να το καθαρισω ολο αυτο που ειναι πανω απο τον επεξεργαστη η οχι ? γιατι μου φαινεται σαν να ειναι πολυ ισιο το σχημα του και ισως δεν ειναι η παστα ? η οτι ισως ειναι για να κραταει την παστα εκει μεσα? να το καθαρισω ολο η οχι ? με ζορι με καθαρισμα γινεται με οινοπνευμα και χαρτι υγειας.

231sAs.jpg

a0gRLx.jpg

Τελος διαβαζω και βλεπω διαφορα για την ποσοτητα και πως την απλωνουμε, κατα τη γνωμη σας σαν δυο κοκους ρυζι και χωρις να την απλωσω με τη σπατουλα θα ειναι καλα ?

Καλησπέρα το χαρτάκι δεν χρειάζεται να το βγάλεις.

Καθαρίζεις την πάστα απο την ψύκτρα και βάλεις καινούρια σαν φακή πάνω στον επεξεργαστή.

• Like 3
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ δεν εβγαλα το χαρτακι εβαλα μια σταγονα σαν φακη στον επεξεργαστη και ολα καλα και ωραια ειναι τωρα!!!

και παλι ευχαριστω!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...