Fabricated Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μπορείς να έχεις χαρακτηριστικά που συγκρίνονται με καινούργια κινητά. Οταν δηλαδή ερθει η αντίστροφη φόρτιση στα iphone, δεν θα νιώσω την αναγκη να το παρω αφου την εχω 1 χρόνο. Το ίδιο ίσχυε με την υπερευρυγωνια καμερα. Το ιδιο ισχύει με την μεγαλύτερη μπαταρία, ram κλπ. Σίγουρα οι νέες ναυαρχίδες samsung - Huawei θα εχουν ενα χαρακτηριστικά αλλα οι υπάρχουσες αντεχουν στον χρονο και συγκριτικά με αλλα κινητά θα ναι ακομα ανταγωνιστικές.
possiz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2020 στις 6:23 ΜΜ, AtiX είπε Πάμε πάλι από την αρχή... Στην premium κατηγορία κινητών η apple έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις... καμίας άλλης εταιρίας οι ναυαρχίδες δεν μπορούν να πιάσουν τις πωλήσεις των αντίστοιχων συσκευών της apple... Αυτή την ντε φάκτο κατάσταση, που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, άλλοι την δικαιολογούν μέσω του μάρκετινγκ και άλλοι λόγω καλών και αξιόπιστων συσκευών που δεν χάνουν την ταχύτητα τους, ενημερώνονται για σχεδόν πέντε χρόνια και δεν απαξιώνονται μετά από δύο χρόνια... Όταν ένας καταναλωτής δει ότι τα λεφτά που έδωσε έπιασαν τόπο και δεν χρειάστηκε να αγοράσει μετά από δύο χρόνια νεα συσκευή, είναι λογικό να ξανά αγοράσει πάλι το νέο της μοντέλο... με λίγα λόγια και αφού κατάλαβες τι γράφω, τα apple κινητά αντέχουν περισσότερο από ότι τα υπόλοιπα που ουσιαστικά η ίδιες οι εταιρίες τα αποσύρουν για να αγοράσεις το νέο τους μοντέλο... Παραδείγματα από την προηγούμενη μου δουλειά... μπαταρίες, οθόνες κλπ αλλάζανε μόνο οι χρηστες με apple κινητά, όλοι οι υπόλοιποι λέγανε θα πάω να αγοράσω το καινουριο... Λογικό, αν δίνεις κανά χιλιάρικο το τρως στη μάπα και του αλλάζεις τα πάντα. Με 200 ευρώ αλλάζεις πάντα σε κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από possiz
AtiX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, possiz είπε Λογικό, αν δίνεις κανά χιλιάρικο το τρως στη μάπα και του αλλάζεις τα πάντα. Με 200 ευρώ αλλάζεις πάντα σε κάτι καλύτερο. Θα μπορούσα να πω... Λογικό, αν δίνεις κανά χιλιάρικο να μην έχεις την ανάγκη να πας σε κάτι καλύτερο γιατί το έχεις ήδη. Με 200 ευρώ αλλάζεις πάντα σε κάτι καλύτερο... 1
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Στις 22/1/2020 στις 12:40 ΜΜ, gregory22 είπε Το iPhone 11 έχει 870 ευρώ, δηλαδή 30 ευρώ παραπάνω απο το S10 με τη διαφορά οτι το samsung το πετάς μετά απο maximum 1,5 χρόνο. Τώρα αν αυτό ερμηνεύεται ως "ακριβό" κινητό, ενώ μιλάμε για iOS, τότε χρειάζεται επειγόντως "βοήθεια"... Έχω εταιρικό iphone XS του 18, και Note 8 του 17. Μάντεψε ποιο προτιμώ να χρησιμοποιώ. Ναι, αυτό που θεωρείς για πέταμα, οπότε ναι χρειάζεσαι βοήθεια.
gregory22 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, GianniSM είπε Έχω εταιρικό iphone XS του 18, και Note 8 του 17. Μάντεψε ποιο προτιμώ να χρησιμοποιώ. Ναι, αυτό που θεωρείς για πέταμα, οπότε ναι χρειάζεσαι βοήθεια. Λογικα δεν εχεις mac για να εκμεταλλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες του οποτε χρειαζεστε λιγα μαθηματα
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, gregory22 είπε Λογικα δεν εχεις mac για να εκμεταλλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες του οποτε χρειαζεστε λιγα μαθηματα Όχι, δεν έχω και δεν θα το έβαζα ποτέ σε εταιρικό περιβάλλον πολυεθνικής που τυχαίνει να διαχειρίζομαι το δίκτυο της για την περιοχή μου και αυτό όχι γιατί είμαι φαν μπόι, αλλά γιατί δεν θα έκανε την δουλειά μας. Δεν είναι όμως αυτή η ουσία, αλλά πως ένα android 2+ χρονών όχι μόνο δεν το πέταξα αλλά το προτιμώ από ένα νεώτερο μήλο. Μήπως άλλος χρειάζεται μαθήματα; μήπως λέω Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από GianniSM 2
polaki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2020 στις 2:27 ΜΜ, stafaf είπε Σου'χω λύση. Μαθαίνεις καλά αγγλικά και μετακομίσεις σε "σοβαρά" forum του εξωτερικού. Μη σου ρίχνουμε και το επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για την ενημέρωσή μου, τη σωστή, όχι απ'τα Lidl, εμπιστεύομαι τα διάφορα fora του εξωτερικού οπού εκεί τουλάχιστον οι άνθρωποι θα πεταχτούν να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους όταν έχει και κάποιο νόημα. Τώρα εδώ, που ο κάθε πικραμένος νομίζει ότι με αποτυχημένο χιούμορ ξεχασμένο σε εποχές Στάθη Ψάλτη και Σεφερλή συνισφέρει κατ'ελάχιστο σε μία παραγωγική συζήτηση, δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι έχει κάτι να μας προσφέρει, απλά αντί να βλεπω κανένα GNTM μπαινω λίγο εδώ να περάσει η ώρα, ΕΙΔΙΚΑ στα άρθρα για την Apple. Σίγουρα δεν περιμένω ένα άρθρο του insomnia να μου πει αν θα έχει 3 κάμερες ή 4 το καινούριο Χ τηλέφωνο, και ο κάθε ανάπηρος τεχνολογικά να γράφει από κάτω ότι μοιάζει σαν μάτι κουζίνας. Sorry, αλλά προσωπικά δεν... No offence για τους συμπαθέστατους εθνικούς μας χιουμορίστες, αλλά οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει. Και στην τελική το αστειάκι "πρέπει να πουλήσω νεφρό για να πάρω iPhone" και ότι το iPhone είναι μόνο για μούρη έχει πλέον κουράσει. Σε αφήνω λοιπόν να απολαύσεις και να ενημερωθείς από το φανταστικό αυτό thread που έφτασε πλέον τις 8 σελίδες, εκ των οποίων το 95% των σχολίων είναι τα ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. 1 ώρα πριν, GianniSM είπε Όχι, δεν έχω και δεν θα το έβαζα ποτέ σε εταιρικό περιβάλλον πολυεθνικής που τυχαίνει να διαχειρίζομαι το δίκτυο της για την περιοχή μου και αυτό όχι γιατί είμαι φαν μπόι, αλλά γιατί δεν θα έκανε την δουλειά μας. Δεν είναι όμως αυτή η ουσία, αλλά πως ένα android 2+ χρονών όχι μόνο δεν το πέταξα αλλά το προτιμώ από ένα νεώτερο μήλο. Μήπως άλλος χρειάζεται μαθήματα; μήπως λέω Χωρίς υπερβολή και χωρίς ίχνος ειρωνίας, μπορείς να μας πεις με 2 γραμμές τί ακριβώς κάνεις για αυτήν την πολυεθνική που εργάζεσαι και διαχειρίζεσαι το δίκτυο της περιοχής που δεν μπορείς να το κάνεις με ένα Mac? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από polaki
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, polaki είπε Το μόνο σίγουρο είναι ότι για την ενημέρωσή μου, τη σωστή, όχι απ'τα Lidl, εμπιστεύομαι τα διάφορα fora του εξωτερικού οπού εκεί τουλάχιστον οι άνθρωποι θα πεταχτούν να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους όταν έχει και κάποιο νόημα. Τώρα εδώ, που ο κάθε πικραμένος νομίζει ότι με αποτυχημένο χιούμορ ξεχασμένο σε εποχές Στάθη Ψάλτη και Σεφερλή συνισφέρει κατ'ελάχιστο σε μία παραγωγική συζήτηση, δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι έχει κάτι να μας προσφέρει, απλά αντί να βλεπω κανένα GNTM μπαινω λίγο εδώ να περάσει η ώρα, ΕΙΔΙΚΑ στα άρθρα για την Apple. Σίγουρα δεν περιμένω ένα άρθρο του insomnia να μου πει αν θα έχει 3 κάμερες ή 4 το καινούριο Χ τηλέφωνο, και ο κάθε ανάπηρος τεχνολογικά να γράφει από κάτω ότι μοιάζει σαν μάτι κουζίνας. Sorry, αλλά προσωπικά δεν... No offence για τους συμπαθέστατους εθνικούς μας χιουμορίστες, αλλά οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει. Και στην τελική το αστειάκι "πρέπει να πουλήσω νεφρό για να πάρω iPhone" και ότι το iPhone είναι μόνο για μούρη έχει πλέον κουράσει. Σε αφήνω λοιπόν να απολαύσεις και να ενημερωθείς από το φανταστικό αυτό thread που έφτασε πλέον τις 8 σελίδες, εκ των οποίων το 95% των σχολίων είναι τα ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Χωρίς υπερβολή και χωρίς ίχνος ειρωνίας, μπορείς να μας πεις με 2 γραμμές τί ακριβώς κάνεις για αυτήν την πολυεθνική που εργάζεσαι και διαχειρίζεσαι το δίκτυο της περιοχής που δεν μπορείς να το κάνεις με ένα Mac? Να τρέξω ας πούμε τα προγράμματα που δουλεύει η εταιρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 καλημερα απο εμενα... το θεμα με τα τηλεφωνα της αππλε ειναι το εξης , για εμενα και μονο για εμενα ...το τονιζω για να μην εχουμε μπερδεματα... η αππλε ειναι για τα τηλεφωνα οτι η μερσεντες για τα αυτοκινητα... απλα σου αρεσει και αν μπορεις το παιρνεις...αν οχι παιρνεις κατι αλλο... .. δεν μπορω να φανταστω καποιον που εχει να διαθεσει χαλαρα 70-80 χιλιαρικα για να παρει μια μερσεντες να καθεται να συγκρινει την χωρητικοτητα του πορτ μπαγκαζ με αυτη τογιοτα ή του σουζουκι ... απλα δεν μπαινεις σε αυτην διαδικασια... διαβαινεις την αντιπροσωπεια τα κοιτας και λες ...να εκεινο θελω ...μου αρεσει.. ετσι ειναι και με τα αππλε... ... και παλι καλημερα...
vagvalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά μην λέτε πάλι ότι θέλετε.. Κάτοχος iPhone 8 είμαι και ναι προτιμάω touch id, και μικρότερη οθόνη. Οπως και με το SE, όπως και η δικιά σας η Sami βγάζει σειρα Α, Β, Γ, και Ω ετσι και η αππλε απο το 2015 εβγαλε το SE, αποφάσισε να βγαλει μετα απο 4 χρονια ενα small-factor μοντελο. Μην το μπερδεύετε με το Xr και το 11, αυτά είναι cheap latest μοντέλα και θα συνεχισουν να βγαινουν μαζί με τις ναυαρχίδες. Αυτό βγαίνει μόνο και μόνο για κάποιον που θέλει "παλιά" οθονη μιας και πηγαν σε edge to edge. Για τον ιδιο λογο βγηκε το SE γιατί τότε ειχαν το iPhone 5s "μικρό" και βγάλαν το 6 και 6 plus. κορέστηκαν αυτές οι οθόνες και δεδομένου οτι δεν χρησιμοποιούν 4-inches βγάλαν 4.7 inches. Επίσης τιμή ναι θα είναι χαμηλή! Ακούγεται 470$-460$ Μεταφράζεται 530-550€ Συγνώμη αλλά είναι ΠΟΛΥ καλά να πάρει κάποιος Α13 που δεν βλέπει κανενα ανταγωνιστή στην αγορά με 500+ ευρω! Προσωπικά θα το έπαιρνα και ίσως το πάρω, αρκεί να υπάρξει κάποιο jailbreak για Α13 γιαιτί μέχρι τωρα τίποτα. Και επειδή πάντα έτσι μ αρεσει να κλεινω το κείμενο με ενα "χτυπημα" Say goodbye to your 2 and Half year S8 which did NOT got upgraded to Android 10.. 👏 Well done! com.android.systemui has stopped responding
CheOnWeb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, vagvalas said: Παιδιά μην λέτε πάλι ότι θέλετε.. Κάτοχος iPhone 8 είμαι και ναι προτιμάω touch id, και μικρότερη οθόνη. Οπως και με το SE, όπως και η δικιά σας η Sami βγάζει σειρα Α, Β, Γ, και Ω ετσι και η αππλε απο το 2015 εβγαλε το SE, αποφάσισε να βγαλει μετα απο 4 χρονια ενα small-factor μοντελο. Μην το μπερδεύετε με το Xr και το 11, αυτά είναι cheap latest μοντέλα και θα συνεχισουν να βγαινουν μαζί με τις ναυαρχίδες. Αυτό βγαίνει μόνο και μόνο για κάποιον που θέλει "παλιά" οθονη μιας και πηγαν σε edge to edge. Για τον ιδιο λογο βγηκε το SE γιατί τότε ειχαν το iPhone 5s "μικρό" και βγάλαν το 6 και 6 plus. κορέστηκαν αυτές οι οθόνες και δεδομένου οτι δεν χρησιμοποιούν 4-inches βγάλαν 4.7 inches. Επίσης τιμή ναι θα είναι χαμηλή! Ακούγεται 470$-460$ Μεταφράζεται 530-550€ Συγνώμη αλλά είναι ΠΟΛΥ καλά να πάρει κάποιος Α13 που δεν βλέπει κανενα ανταγωνιστή στην αγορά με 500+ ευρω! Προσωπικά θα το έπαιρνα και ίσως το πάρω, αρκεί να υπάρξει κάποιο jailbreak για Α13 γιαιτί μέχρι τωρα τίποτα. Και επειδή πάντα έτσι μ αρεσει να κλεινω το κείμενο με ενα "χτυπημα" Say goodbye to your 2 and Half year S8 which did NOT got upgraded to Android 10.. 👏 Well done! com.android.systemui has stopped responding Δεν θέλουμε μικρές οθόνες, μικρές συσκευές θέλουμε. Οπότε το “full screen” σε SE form θα ήταν ευπρόσδεκτο. Spoiler *2016 βγήκε το SE Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από CheOnWeb
kostasgr78 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 iPhone στα 500 ευρώ, θα κλείσει πολλά σπίτια, για όσους αντιλαμβάνονται τί θα πει εύχρηστο UI, stable λειτουργικό και αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 6-7 χρόνια. 1
vagvalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Δεν θέλουμε μικρές οθόνες, μικρές συσκευές θέλουμε. Οπότε το “full screen” σε SE form θα ήταν ευπρόσδεκτο. Απόκρυψη περιεχομένων *2016 βγήκε το SE Εχουμε το Χ, το Χς, 11προ, που ειναι σε factor size του 8 με edge to edge οθονη, εμενα το Χ προσωπικα επειδή ειναι ισα με το 8 αλλά σε edge to edge οθόνη αρα μεγαλυτερη οθονη, δν φτανω μεχρι πανω ευκολα. Οποτε προτιμαω 8 ξανα σε καινουριο hardware. Εκτος αν εννοεις στο SE το οριγιναλ να βαλουν edge to edge οθονη! ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
CheOnWeb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, vagvalas said: Εχουμε το Χ, το Χς, 11προ, που ειναι σε factor size του 8 με edge to edge οθονη, εμενα το Χ προσωπικα επειδή ειναι ισα με το 8 αλλά σε edge to edge οθόνη αρα μεγαλυτερη οθονη, δν φτανω μεχρι πανω ευκολα. Οποτε προτιμαω 8 ξανα σε καινουριο hardware. Εκτος αν εννοεις στο SE το οριγιναλ να βαλουν edge to edge οθονη! ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Ναι αυτό εννοώ. Όπως είναι το cgi που έβαλα στο spoiler. Ή αυτό Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα