Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, giorgosaero είπε

Ο άλλος λέει ότι το s7 του πάει Σφαιρα....γελάνε και τα τσιμέντα.

Μπραβο σου, πολυ σοβαρο το επιχειρημα σου σαν απαντηση σε καποιου που σου λεει πως το εχει στα χερια του και σου λεει το αντιθετο. Μου εκλεισες το στομα τωρα.

Δε θα ασχοληθω αλλο δε μου το επιτρεπει το επιπεδο μου να απανταω σε αστεια και παιδικα επιχειρηματα. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Μα αφου αντεχει τωρα τι να κανουμε να πω ψεμματα απλα για να ισχύσει με το ζορι η αποψη σου και ολων οσων υποστηρίζουν το αντίθετο;;;

Οποιος θελει παμε ενα καφε να το δουλέψει στα χερια του να δει και ο ιδιος αν παει σφαιρα ή οχι δλδ ενταξει.

Το εχω στα χερια μου 3 χρονια και παει μπαλα τι να κανουμε τωρα δλδ να το χαλασω με το ζορι για να σας πω ναι εχετε δικιο κολλαει τελικα;;; Στην αναγκη να το κανω, ο καθενας οπως τη βρισκει.

Ξαναδιαβασε τον τιτλο του αρθρου που μπηκες να σχολιασεις.

Κανενα δεν τον ενδιαφερει πως τα παει το S7 σου και αν θα το κρατησεις αλλα 20χρονια.

Επισης ειναι το λιγοτερο αστειο να μιλας για αποψεις με το ζορι και αστεια επιχειρηματα οταν εχεις γραψει αυτα που ανεφερα πιο πισω.

Εαν εχεις να σχολιασεις κατι για τα iphone του αρθρου καλως.

Αλλιως απορω για ποιο λογο συνεχιζεις ακομα να σχολιαζεις σε αρθρο κινητων τα οποια δεν σε ενδιαφερουν και τα θεωρεις για τα σκουπιδια.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ξαναδιαβασε τον τιτλο του αρθρου που μπηκες να σχολιασεις.

Κανενα δεν τον ενδιαφερει πως τα παει το S7 σου και αν θα το κρατησεις αλλα 20χρονια.

Επισης ειναι το λιγοτερο αστειο να μιλας για αποψεις με το ζορι και αστεια επιχειρηματα οταν εχεις γραψει αυτα που ανεφερα πιο πισω.

Εαν εχεις να σχολιασεις κατι για τα iphone του αρθρου καλως.

Αλλιως απορω για ποιο λογο συνεχιζεις ακομα να σχολιαζεις σε αρθρο κινητων τα οποια δεν σε ενδιαφερουν και τα θεωρεις για τα σκουπιδια.

Συγκεντρωσου λιγο και παρτο απ την αρχη, πρωτον δεν μου ημουν εγω αυτος που πρωτα εθιξε το θεμα με τα samsung και ο οποιος ειχε και την απορια την οποια εγω απλα απαντησα σαν παρενθεση στο συγκεκριμενο συμφορουμιτη για να του τη λυσω, τη κουβεντα για τα samsung την ειχαν αρχισει ηδη πολυ πριν απο εμενα.

Δευτερον την αποψη μου για τα iphone γενικα την ανεφερα στο πρωτο μου τοπικ και εχω καθε δικαιωμα να υποστηριζω οτι αποψη θελω ακομη και αν δεν με ενδιαφερουν και τα θεωρω σκουπιδια οπως ειπες και ακομη και αν σε ενοχλει.

Τριτον δεν νομιζω να ανεφερα κατι γελοιο ή ασαφες, την αληθεια τη δικη μου παρεθεσα και ηταν 100% σαφη και σωστα τα επιχειρηματα μου διοτι δεν μιλησα για κατι στη τυχη ή στον ''αερα'' μιλησα για κατι που κραταω στα χερια μου και εχω κλεισει 3 χρονια με αυτο με αποτελεσμα να εχω μια ολοκληρωμενη εμπειρια μαζι του.

Καλο θα ηταν λοιπον να φιλτραρουμε στο ''μυαλο'' μας  καλυτερα κατι πριν το βγαλουμε παραεξω. Φιλικα. Επιστροφη on topic.

3 ώρες πριν, AtiX είπε

Μενω καθαρά σε αυτό αφου αν καταφέρεις και δικαιολογήσεις το αντέχει περισσότερο πάει να πει ότι και τα από πάνω ισχύουν...

Για πες μου ας πούμε το 6s αντέχει σήμερα σε καθημερινή δουλειά??? Το αντίστοιχο s6 πχ πως τα πάει αντίστοιχα???

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Συνεχίζεις τον ιδιο χαβα με 1 συγκεκριμένο μοντέλο. Μου λες γιατιδεν πουλάει το s10; στο απαντάω πουλάει, οσο και ολη η σειρα s και note. Προφανώς αν εχεις 6 ναυαρχίδες δεν μπορεί η κάθε μια  να εχει πουλήσει περισσότερο απο εταιρία με 1 ναυαρχίδα. Αθροιστικά όμως;

Όσον αφορά a50 m20, μιλαμε για mid range κατηγορία, μου φαίνεται απολυτως λογικα τα VFM κινητα mid range κατηγορίας να πουλάνε αφού δεν επιλέγουν ολοι να αγοράσουν ναυαρχίδες(αλλα οταν επιλέγουν αν δεις αθροιστικά νούμερα δεν θα πεις οτι δεν πουλάνε 😉)

Πάμε πάλι από την αρχή... Στην premium κατηγορία κινητών η apple έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις... καμίας άλλης εταιρίας οι ναυαρχίδες δεν μπορούν να πιάσουν τις πωλήσεις των αντίστοιχων συσκευών της apple... Αυτή την ντε φάκτο κατάσταση, που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, άλλοι την δικαιολογούν μέσω του μάρκετινγκ και άλλοι λόγω καλών και αξιόπιστων συσκευών που δεν χάνουν την ταχύτητα τους,  ενημερώνονται για σχεδόν πέντε χρόνια και δεν απαξιώνονται μετά από δύο χρόνια... Όταν ένας καταναλωτής δει ότι τα λεφτά που έδωσε έπιασαν τόπο και δεν χρειάστηκε να αγοράσει μετά από δύο χρόνια νεα συσκευή, είναι λογικό να ξανά αγοράσει πάλι το νέο της μοντέλο... με λίγα λόγια και αφού κατάλαβες τι γράφω, τα apple κινητά αντέχουν περισσότερο από ότι τα υπόλοιπα που ουσιαστικά η ίδιες οι εταιρίες τα αποσύρουν για να αγοράσεις το νέο τους μοντέλο...

Παραδείγματα από την προηγούμενη μου δουλειά... μπαταρίες, οθόνες κλπ αλλάζανε μόνο οι χρηστες με apple κινητά, όλοι οι υπόλοιποι λέγανε θα πάω να αγοράσω το καινουριο...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.

@giorgosmcmc

Τελικα ρε φιλε θα ασχοληθεις αλλο ή οχι?

Περα οτι εχεις πατησει sad emoji σε ολα τα σχολια που ναι αντιθετα με την αποψη σου,

εχεις γραψει 100 φορες οτι δε ριχνεις το επιπεδο σου και δεν ασχολεισαι αλλο αλλα τσακ σε καθε σελιδα βλεπω απο 3 σχολια σου.

• Like 1
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.

περιβάλλον

6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Πάμε πάλι από την αρχή... Στην premium κατηγορία κινητών η apple έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις... καμίας άλλης εταιρίας οι ναυαρχίδες δεν μπορούν να πιάσουν τις πωλήσεις των αντίστοιχων συσκευών της apple... Αυτή την ντε φάκτο κατάσταση, που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, άλλοι την δικαιολογούν μέσω του μάρκετινγκ και άλλοι λόγω καλών και αξιόπιστων συσκευών που δεν χάνουν την ταχύτητα τους,  ενημερώνονται για σχεδόν πέντε χρόνια και δεν απαξιώνονται μετά από δύο χρόνια... Όταν ένας καταναλωτής δει ότι τα λεφτά που έδωσε έπιασαν τόπο και δεν χρειάστηκε να αγοράσει μετά από δύο χρόνια νεα συσκευή, είναι λογικό να ξανά αγοράσει πάλι το νέο της μοντέλο... με λίγα λόγια και αφού κατάλαβες τι γράφω, τα apple κινητά αντέχουν περισσότερο από ότι τα υπόλοιπα που ουσιαστικά η ίδιες οι εταιρίες τα αποσύρουν για να αγοράσεις το νέο τους μοντέλο...

Παραδείγματα από την προηγούμενη μου δουλειά... μπαταρίες, οθόνες κλπ αλλάζανε μόνο οι χρηστες με apple κινητά, όλοι οι υπόλοιποι λέγανε θα πάω να αγοράσω το καινουριο...

Τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι.

Οι χρήστες Apple προιόντων αλλάζουν οθόνες γιατί έχουν την επιλογή να βάλουν ανταλλακτικά ΟΕΜ με πολύ μικρότερο κόστος απο τα γνήσια ανταλακτικά . Ειδικά οι συσκευές που έχουν Amoled οθόνες πάνω είναι πολύ ακριβά τα ανταλλακτικά. Πες μου έναν iphone user που έχει κάνει αλλαγή οθόνης γνήσια.

Η απαξίωση στην τιμή των android έρχεται απο τον ανταγωνισμό και όχι για το αν η συσκευή αντέχει ή όχι. Η Apple έχει μονοπώλιο το IOS και οι συσκεύες της χάνουν αξία μόνο όταν βγεί το επόμενο. Στo Android δεν ισχύει αυτό.

"Όταν ένας καταναλωτής δει ότι τα λεφτά που έδωσε έπιασαν τόπο και δεν χρειάστηκε να αγοράσει μετά από δύο χρόνια νεα συσκευή, είναι λογικό να ξανά αγοράσει πάλι το νέο της μοντέλο" Αν ισχύει αυτό που λές τότε δεν θα πάει στο νέο μοντέλο, δεν βγάζει νόημα αυτό που λές.

Το πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις των κινητών είναι απο τις εταιρείες και όχι απο το Android. Η Google υποστηρίζει και αυτή την συσκευή της καιρό.

Αυτή η διαμάχη είναι για παιδιά δημοτικού, ο κάθε άνθρωπος αγοράζει συσκευή για τις ανάγκες που έχει. Και διαλέγει εταιρεία που τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Εγω δεν διαλέγω Apple προιόντα γιατί 1) Δεν μου επιτρέπει να μπορώ να το επισκευάσω όπου θέλω. 2) Κλειστό περιβάλον όπου δεν βολεύει την δουλεία μου.

Η σωστή αγορά συσκευής είναι αυτή όπου ο χρήστης είναι πλήρως ικανοποιημένος με αυτήν

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, hellghan είπε

περιβάλλον

Τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι.

Α) Οι χρήστες Apple προιόντων αλλάζουν οθόνες γιατί έχουν την επιλογή να βάλουν ανταλλακτικά ΟΕΜ με πολύ μικρότερο κόστος απο τα γνήσια ανταλακτικά . Ειδικά οι συσκευές που έχουν Amoled οθόνες πάνω είναι πολύ ακριβά τα ανταλλακτικά. Πες μου έναν iphone user που έχει κάνει αλλαγή οθόνης γνήσια.

Β) Η απαξίωση στην τιμή των android έρχεται απο τον ανταγωνισμό και όχι για το αν η συσκευή αντέχει ή όχι. Η Apple έχει μονοπώλιο το IOS και οι συσκεύες της χάνουν αξία μόνο όταν βγεί το επόμενο. Στo Android δεν ισχύει αυτό.

Γ) "Όταν ένας καταναλωτής δει ότι τα λεφτά που έδωσε έπιασαν τόπο και δεν χρειάστηκε να αγοράσει μετά από δύο χρόνια νεα συσκευή, είναι λογικό να ξανά αγοράσει πάλι το νέο της μοντέλο" Αν ισχύει αυτό που λές τότε δεν θα πάει στο νέο μοντέλο, δεν βγάζει νόημα αυτό που λές.

Δ) Το πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις των κινητών είναι απο τις εταιρείες και όχι απο το Android. Η Google υποστηρίζει και αυτή την συσκευή της καιρό.

Αυτή η διαμάχη είναι για παιδιά δημοτικού, ο κάθε άνθρωπος αγοράζει συσκευή για τις ανάγκες που έχει. Και διαλέγει εταιρεία που τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Εγω δεν διαλέγω Apple προιόντα γιατί 1) Δεν μου επιτρέπει να μπορώ να το επισκευάσω όπου θέλω. 2) Κλειστό περιβάλον όπου δεν βολεύει την δουλεία μου.

Η σωστή αγορά συσκευής είναι αυτή όπου ο χρήστης είναι πλήρως ικανοποιημένος με αυτήν

Α) Μόνο η samsung έχει ακριβά ανταλλακτικά, στις περισσότερες γνωστές μάρκες βρίσκεις άνετα ανταλλακτικά πολύ φτηνότερα από της Apple... Οπότε δεν είναι θέμα τιμής, αλλά αν πιστεύεις ότι αξίζει να επισκευαστεί την συσκευή σου...

Β) Μα δεν μίλησα για απαξίωση τιμής αλλά για την απαξίωση της συσκευής από τις ίδιες της εταιρίες που δεν σέβονται τις περσινές τους ναυαρχίδες... Και μιας που μίλησες για ανταγωνισμό, αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ένας κάτοχος του iphone δεν νιώθει ότι έχει μια συσκευή που την έχει ξεπεράσει ο ανταγωνισμός με την οποιαδήποτε νέα κυκλοφορία??? Γιατί ο ανταγωνισμός να ισχύει μεταξύ των android συσκευών και να απαξιώνονται μέσα σε ένα χρονο και όχι μεταξύ όλων των smartphones???

Γ) Ένας android χρήστης αλλάζει συσκευή συνήθως στο ενάμιση με δύο χρόνια, ένας iphone χρήστης ξεπερνάει τα τρία, αυτό γίνεται γιατί συνήθως δεν νιώθει την ανάγκη να πάει σύντομα στο νέο μοντέλο της εταιρίας 

Δ) Τι σχέση έχει τι κάνει οι Google με τις συσκευές της? Εγώ τα λεφτά μου τα έδωσα στην Samsung-Huawei-Xiaomi κλπ κλπ και οχι στη Google...

Ελπίζω να έγινα πιο σαφής...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Δευτερον την αποψη μου για τα iphone γενικα την ανεφερα στο πρωτο μου τοπικ και εχω καθε δικαιωμα να υποστηριζω οτι αποψη θελω ακομη και αν δεν με ενδιαφερουν και τα θεωρω σκουπιδια οπως ειπες και ακομη και αν σε ενοχλει.

Τριτον δεν νομιζω να ανεφερα κατι γελοιο ή ασαφες, την αληθεια τη δικη μου παρεθεσα και ηταν 100% σαφη και σωστα τα επιχειρηματα μου διοτι δεν μιλησα για κατι στη τυχη ή στον ''αερα'' μιλησα για κατι που κραταω στα χερια μου και εχω κλεισει 3 χρονια με αυτο με αποτελεσμα να εχω μια ολοκληρωμενη εμπειρια μαζι του.

Καλο θα ηταν λοιπον να φιλτραρουμε στο ''μυαλο'' μας  καλυτερα κατι πριν το βγαλουμε παραεξω. Φιλικα. Επιστροφη on topic.

Εχεις δικιο,εχεις καθε δικαιωμα να υποστηριζεις οτι αποψη θελεις. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι ειμαστε υποχρεωμενοι να συμφωνουμε με οτι γραφεται ή να παρουμε την καθε αποψη στα σοβαρα. Καποιος μπορει να θελει να υποστηριξει οτι ο ηλιος εχει χρωμα γαλαζιο.

Να στο θεσω πιο απλα,το αρθρο αυτο αναφερεται σε ενα συγκεκριμενο μοντελο μιας επισης συγκεκριμενης εταιρειας.

Το εαν αυτη η εταιρεια εσενα ή καποιον αλλο σου ειναι αδιαφορη,ειναι σεβαστο μεν,αλλα ασχετο με την εδω ειδηση δε.

Επισης ποια αληθεια παρεθεσες?Οτι τα iphone ειναι μονο για να ριξεις γκομενες και ποζερια,οτι ειναι σκουπιδια και οτι τα updates δεν παιζουν ρολο οταν μιλαμε για ναυαρχιδες ή οτι επειδη το S7 σου δουλευει ακομα,ειναι τελειο?

Η που συμφωνησες με τα σχολια καποιων γραφικων που κλασσικα θα πεταχτουν να πουν οτι μονο τα Xiaomi των 200ευρω αξιζουν επειδη ψηνουν και καφε,και ολα τα αλλα ειναι πεταμενα λεφτα.

Α και που εισαι ειπαμε,οπως ειπε και ο συμφορουμιτης πιο πανω. Sad φατσουλες σε ολους οσους διαφωνουν με σενα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
7 hours ago, ts0ts0s said:

Θεμα Apple.

10 σχόλια ήδη απο κλασσικους χιουμορακηδες που να λενε την ειρωνια τους για φθηνο apple,και για θεμα πλουτου οτι πως θα πουλησει μουρη καποιος με apple.

Πραγματικα πιο κομπλεξικοι Ελληναρες δε παιζει να βρισκονται παρα μονο εδω μεσα.

Αφηστε το το γαμ...ο να κυκλοφορησει και μετα σχολιαστε με τη κλασσικη ματαιοδοξια που σας διακατεχει.

Έχεις δίκιο.Στο τέλος θα το ματιασουν

Δημοσ.

Γεγονός είναι ότι θα κυκλοφορήσει Απρίλιο, θα έρθει κάπου στα 450€ και θα σπάσει ταμεία. 

Φοβερό κινητάκι. 

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Θα στο δικαιολογησω εγω. 17/5/2017 ημερομηνια αγορας του galaxy S7 μου. Χωρις θήκες χωρις τζαμακια γυμνο με καμποσες πτωσεις σε παραλια, οικοδομές και γενικα αρκερα σκληρή χρηση. Απο εκει γραφω τωρα το μηνυμα. Μεχρί και τωρα τη στιγμη που μιλαμε το εβαλα διπλα σε iphone αντιστοιχης γενιας και αγορασμενο πιο προσφατα σε αριστη κατασταση και πιστεψε με το iphone ε***σε πανω του. Αν θες απόδειξη σού ανεβάζω τωρα κιολας ενα βιντέο με τη συγκριση αναμεσα των δυο. Στα δινω και στα χερια να τσεκαρεις απο μονος σου δεν εχω θεμα.

Το κινητο δουλευει οπως τη πρωτη ημερα απο καθε αποψη και απο θεμα ταχυτητας 1 προς 1. Και ενοειται θα το κρατησω και αλλα 3 χρονια αν συνεχισει να δουλευει ετσι. Τα εβγαλε ή οχι τα λεφτα του;;;;;

Οταν ο αλλος ειναι τσαπατσουλης και δε προσεχει τα πραγματα του και 50.000 ευρω κινητο απο τιτανιο να του δωσεις σε 10 μερες θα έχει χαλάσει. 

Και δεν επαινω τη samsung ουτε fanboy ειμαι μιας και τωρα η sami έγινε σαν την iphone τιμολογιακά. Απλως μπορω να μιλησω με πολλα επιχειρήματα γιατι τα iphone ειναι σκουπιδια ομως δεν ειναι του παροντος topic. Δεν κατηγορώ καμια εταιρεια. Σε οποιον αρεσει το iphone θα παρει το iphone. Απλως να ξερουμε τι γραφουμε πριν πληκτρολογησουμε. Φιλικα.

Εγω ενα βιντεακι μιας και το εχεις και ετοιμο το βλεπω αντι για Netflix αποψε.

Περιμενω μαζι με το συμφορουμιτη , παω να βαλω ποπ κορν μην αργησεις σε παρακαλαω.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

4,7" xD 
Πρώτα όλες οι εταιρίες το πήγανε στις 5,5"+ και η apple είπε να κατέβει κάτω από τις 5 xD Καλά, ό,τι να ναι... Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμένα δεν μου έλειψαν τα 5ιντσα κινητά, πόσο μάλλον τα κάτω των 5"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...