markos9 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε καληνυχτα. ειναι νωρις ακομα 1
AtiX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Τι μου λες τωρα για android 8 ή 58 και touchwiz και touchbiz και ποσα ghz ή mhz ποσους πυκνοτες εχει κτλπ κτλπ, ειλικρινα τον εαυτο σου κοροιδευεις ή παιζεις με τη νοημοσυνη μας? Εγω ξερω κατι αλλο, το κινητο μετα απο τοσα χρονια παει σφαιρα? ναι, κολλαει? οχι, κανω τη δουλεια μου σε ολους τους τομεις? ναι.' Οποτε τι να μου πουνε εμενα ολα αυτα που μου λες τωρα εσυ για touchwiz και τι νουμερο εκδοση εχει και τι φοραει. Εσεις που ''στηριζετε'' iphone εξαλλου δεν ασχολεισται με νουμερα, τωρα που ειπα ενα λογικο επιχειρημα πας να με πιασεις στα νουμερα και ποσα χρονια πισω ειμαι σε security update που στη τελικη χ****κα κιολας. Εγω τη δουλεια μου τη κανω και ας ειμαι και 700 χρονια πισω ουδεις με απασχολει. Στο κατω κατω το κινητο εχει κλεισει 3 ολοκληρα χρονια, αν ξαφνικα χαλασει μετα απο ξαναλεω 3 ολοκληρα χρονια λες να κλαιω τα λεφτα μου? 😂 Λοιπον το κλεινω εδω γιατι πραγματικα δε μπορω να βγαλω ακρη με μερικους ουτε καν με το τροπο σκεψης τους. Καλη συνεχεια. Εντέλει δεν απάντησες γιατί τα iphone δεν αντέχουν???
markos9 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Εντέλει δεν απάντησες γιατί τα iphone δεν αντέχουν??? αυριο. τωρα πήγε για υπνο. 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από markos9 1
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Εντέλει δεν απάντησες γιατί τα iphone δεν αντέχουν??? Δεν εχω να αποδειξω κατι ουτε ειπα ποτε πως τα iphone δεν αντεχουν, εγω απλως σου απαντησα σε μια απορια για να σου αποδειξω πως εισαι λαθος στο οτι τα samsung δεν αντεχουν. Στη προκειμενη φαση να σου δωσω το τηλ αν θες του παιδιου που ειχε το συγκεκριμενο iphone να μιλησεις μαζι του μιας και ασχολειται και αυτος να σου πει που ηταν δικο του το τηλ. Εγω απλως ειπα οτι ειδα γιατι τα ειχα στα χερια μου και τα δυο. Και το μονο που δεν ειδα ειναι αυτο που ειπες πως τα samsung αντεχουν 1 χρονο σαν κατοχος samsung. Δεν εχω να πω κατι αλλο επι του θεματος. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από giorgosmcmc
stafaf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, Fabricated είπε https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Apple-iPhone-11-vs-Samsung-Galaxy-S10 Ισως εχεις καποια ειδική έκδοση του iPhone γιατί τα επίσημα χαρακτηριστικά θα έλεγαν καθε πρόταση και ενα fact Γιατί δε λες ότι το samsung έχει περισσότερους πυρήνες ή ότι τρέχει σε περισσότερα mhz? Καταλαβαίνεις που το πάω ε; Μου γράφεις ότι έχει περισσότερες... κάμερες και περισσότερη... μνήμη και κάτι useless τύπου reverse charging για να πεις τί ακριβώς; Το s10 είναι ήδη oblosete πριν καν βγει το s20. Απαξιωμένο πριν βγει το νέο μοντέλο. Το "περισσότερα = καλύτερα" χρησιμοποίησέ τα για να συγκρίνεις android ναυαρχίδες μεταξύ τους που σε ένα χρόνο από τότε που βγαίνουν τις πουλάνε στα "πανέρια" της bf και των προσφορών και σε 1 1/2 με 2 χρόνια πετιούνται στα σκουπίδια από τις ίδιες τις εταιρίες. 5 1
apostolisk86 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Αναπτυσσόμενες χώρες και μικρή συσκευή δεν μου κάθεται καλά. Ο κόσμος στις αναπτυσσόμενες οικονομίες (και όχι μόνο) θέλει μια συσκευή που να κάνει τα πάντα, χρήση κινητού, ταμπλετ, υπολογιστή, παιχνιδοκονσόλας, άμα λάχει και home cinema. Γι'αυτο ξεπουλάνε τα ζιαομάκια των 6.5 ιντσών. Πιο πιθανό μου φαίνεται να πουλήσει καλά στη δύση, που ο κόσμος παίρνει ένα δεύτερο/τρίτο κινητό έτσι για την πλάκα του, επειδή είναι "μικρούλι" κι "ομορφούλι".
AtiX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Δεν εχω να αποδειξω κατι ουτε ειπα ποτε πως τα iphone δεν αντεχουν, εγω απλως σου απαντησα σε μια απορια για να σου αποδειξω πως εισαι λαθος στο οτι τα samsung δεν αντεχουν. ... 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Θα στο δικαιολογησω εγω. Ωωωω ναι τα samsung αντέχουν όπως και ένα 3210 αν δεν είχε πρόβλημα στην μπαταρία... Αλήθεια γιατί οι κάτοχοι κινητών δύο χρόνων πίσω κράζουν την Samsung ή Huawei ή Xiaomi που δεν δίνει update??? Δείγμα αντοχής δεν είναι και αυτό???
Retromaniac Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Σε άλλα νέα, θα βγει φθηνή και προσιτή έκδοση της lamborgini στα 90.000 ευρώ.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Προσωπικα και τζαμπα να ειχε iphone δεν θα έπαιρνα εκτος αν ηθελα να πουλήσω μουρη στη γκομενα γιατι ειναι τραγικα ουτος ή αλλως. Μου είχε δωσει iphone στο τζαμπα τελευταια γνωστος μου, σε 1 εβδομαδα του το εδωσα πισω... κλαμα. 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε μπορω να μιλησω με πολλα επιχειρήματα γιατι τα iphone ειναι σκουπιδια ομως δεν ειναι του παροντος topic. Απλως να ξερουμε τι γραφουμε πριν πληκτρολογησουμε. Φιλικα. 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Λοιπον το κλεινω εδω γιατι πραγματικα δε μπορω να βγαλω ακρη με μερικους ουτε καν με το τροπο σκεψης τους. Καλη συνεχεια. ΕΙπε οτι δεν βγαζει ακρη αυτος που μπηκε σε ειδηση της Apple για να γραψει αυτο και να υπερασπιστει το 3χρονων Galaxy S7 του..... 2 ώρες πριν, Fabricated είπε Το iphone 11 εχει λιγότερες κάμερες, λιγότερες δυνατότητες, δεν υποστηρίζει αντιστροφή φόρτιση, δεν εχει fingerprint scanner , εχει μικρότερη μπαταρία (αν θυμάμαι καλα), και αλλα τοσα. Περα από αυτά, το s10 είναι φθηνότερο από 830 που υποστηρίζεις, και με τετοια χαρακτηριστικά και ram αντέχει περισσότερο απο iPhone 😊 Πως ακριβως γινεται να αντεχει περισσοτερο ενα κινητο με λιγοτερη software υποστηριξη? Οσο για το fingerprint scanner,εαν ειναι να ειναι σαν αυτος των S10(μιλαω σαν παλιος κατοχος s10)καλυτερα να μην εχει καθολου και να λειτουργει μονο το faceID. Η εχεις scanner ο οποιος να ειναι γρηγορος και ακριβης(οτι δηλαδη δεν ειναι αυτος των S10 και μαλιστα δεν δουλευει και με tempered glass)ή μην βαζεις καθολου αλα iphone/pixel. Παντως μια ερωτηση. Αφου το S10 ειναι τοσο τουμπανο,τοτε γιατι δεν πουλαει? Μεχρι και το P30 το απλο πιο πολυ πουλησε απο το S10. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Fulgore 6
bahamut_zero Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Cyan Eye είπε "το νέο, χαμηλότερου κόστους iPhone θα ενισχύσει την παρουσία της Apple στις αναπτυσσόμενες χώρες." Τα παιδιά της Αφρικής θα έχουνε κάποτε iPhone. Ο κόσμος πάει μπροστά τελικά Τα παιδια της αφρικης ως σχημα λογου ειθιστε να αναφερονται στις υπο αναπτυκτες χωρες κι οχι τις υπο αναπτυξη. 2 1
Fabricated Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αφου το S10 ειναι τοσο τουμπανο,τοτε γιατι δεν πουλαει? Γιατί υπάρχει s10e s10 s10+ και υπάρχει το ακομα πιο τουμπανο note10 και pro, ακόμα και σε mid range υπάρχει τούμπανο επιλογη (a80).
AtiX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Fabricated είπε Γιατί υπάρχει s10e s10 s10+ και υπάρχει το ακομα πιο τουμπανο note10 και pro, ακόμα και σε mid range υπάρχει τούμπανο επιλογη (a80). Από πωλήσεις πάντως, πρώτα βγαίνουν κάτι M20 & A50... να σκεφτείς έκαναν τόσο καλές πωλήσεις που βγάλανε και εκδόσεις lite στην S & Note σειρά... 2
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Πως ακριβως γινεται να αντεχει περισσοτερο ενα κινητο με λιγοτερη software υποστηριξη? Μα αφου αντεχει τωρα τι να κανουμε να πω ψεμματα απλα για να ισχύσει με το ζορι η αποψη σου και ολων οσων υποστηρίζουν το αντίθετο;;; Οποιος θελει παμε ενα καφε να το δουλέψει στα χερια του να δει και ο ιδιος αν παει σφαιρα ή οχι δλδ ενταξει. Το εχω στα χερια μου 3 χρονια και παει μπαλα τι να κανουμε τωρα δλδ να το χαλασω με το ζορι για να σας πω ναι εχετε δικιο κολλαει τελικα;;; Στην αναγκη να το κανω, ο καθενας οπως τη βρισκει. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από giorgosmcmc
giorgosaero Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο άλλος λέει ότι το s7 του πάει Σφαιρα....γελάνε και τα τσιμέντα.Στα του θέματος φθηνό και Apple δεν πάνε μαζί...κανένα 700αρι το βλέπω να έρχεται. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από giorgosaero
Fabricated Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, AtiX είπε Από πωλήσεις πάντως, πρώτα βγαίνουν κάτι M20 & A50... να σκεφτείς έκαναν τόσο καλές πωλήσεις που βγάλανε και εκδόσεις lite στην S & Note σειρά... Συνεχίζεις τον ιδιο χαβα με 1 συγκεκριμένο μοντέλο. Μου λες γιατιδεν πουλάει το s10; στο απαντάω πουλάει, οσο και ολη η σειρα s και note. Προφανώς αν εχεις 6 ναυαρχίδες δεν μπορεί η κάθε μια να εχει πουλήσει περισσότερο απο εταιρία με 1 ναυαρχίδα. Αθροιστικά όμως; Όσον αφορά a50 m20, μιλαμε για mid range κατηγορία, μου φαίνεται απολυτως λογικα τα VFM κινητα mid range κατηγορίας να πουλάνε αφού δεν επιλέγουν ολοι να αγοράσουν ναυαρχίδες(αλλα οταν επιλέγουν αν δεις αθροιστικά νούμερα δεν θα πεις οτι δεν πουλάνε 😉)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα