Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί σε specs να είναι καλό, αλλά οι 4.7" περιορίζουν τον χρήστη.Θα έπρεπε να ήταν 5" με όσο το δυνατόν ελάχιστα bezels, το οποίο δεν είναι εφικτό με home button.

Είχα κινητό 4.3"(16:9), τώρα 5.2"(16:9).Το επόμενο που θα πάρω σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, 6-6.5".

Επίσης η αναζήτηση κινητού με οθόνη πχ 4.7"-5.5" περιορίζει σημαντικά τις επιλογές συσκευών, πλέον ίσως είναι ελάχιστες οι συσκευές με τέτοιο μέγεθος οθόνης, είδος υπό εξαφάνιση.Οπως έχει καταργηθεί το 16:9 screen to body ratio, το οποίο σε συνολικό εμβαδόν είναι μεγαλύτερο απο άλλη συσκευή στις ίδιες ίντσες με διαφορετικό ratio.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Επιτέλους το παιδί που ειμαι "Νονός" από το πρόγραμμα της UNICEF ο Yabembe από την Αφρική θα αποκτήσει και αυτός iPhone!

Προσεχε μην το αποκτησει μονο η UNICEF απο τα τελευταια παρτυ που κανανε 😂😂😂

Δημοσ.

5 ίντσες κινητό με αναλογία 16:9 είναι περίπου ίδιο σε διαστάσεις με 5.8 ίντσες στην αναλογία 19:9. Οπότε δεν βρίσκω το νόημα κάποιος να θέλει πιο μικρή οθόνη σε σχεδόν ίδιο μέγεθος συσκευής 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον μεροκαματιάρη μεσω ελληνα που ζει με μισθο πεινας "πιο προσιτη τιμη" σημαινει κανενα 200αρι max. Για τον "κολοσσό" που λεγεται iphone "πιο προσιτη τιμη" σημαινει 900-1000 €. Ολα σχετικα ειναι ;) 

Προσωπικα και τζαμπα να ειχε iphone δεν θα έπαιρνα εκτος αν ηθελα να πουλήσω μουρη στη γκομενα γιατι ειναι τραγικα ουτος ή αλλως. Μου είχε δωσει iphone στο τζαμπα τελευταια γνωστος μου, σε 1 εβδομαδα του το εδωσα πισω... κλαμα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Θα βγει κάνα iPhone SE 2 με specs 3ετίας (iPhone 8 ) και τιμή 500€... 😂😂 Όταν στα ίδια λεφτά, παίρνεις π.χ. ένα υπερ-τούμπανο Xiaomi με υποστήριξη 5G και τεχνολογίες του 2020...

• Like 1
  • Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kanagias13 είπε

Mi A2 150 ευρώ κ πάει μπάλα. τι θέλεις να μας πείς ? Οτι αξίζει τα λεφτά του το iphone επειδή ΔΕΝ τα αξίζει το S10 ή όποια άλλο ακριβό android? 🤣😂😂🤣. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ 

οκ πάρε το αλλά όταν το δώσεις για να πάρεις το next month android χαιρέτα μας. εδώ μιλάμε για σύνολο λειτουργικό κλπ αλλά που να καταλάβεις.

Επεξ/σία από gregory22
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ts0ts0s είπε

Θεμα Apple.

10 σχόλια ήδη απο κλασσικους χιουμορακηδες που να λενε την ειρωνια τους για φθηνο apple,και για θεμα πλουτου οτι πως θα πουλησει μουρη καποιος με apple.

Πραγματικα πιο κομπλεξικοι Ελληναρες δε παιζει να βρισκονται παρα μονο εδω μεσα.

Αφηστε το το γαμ...ο να κυκλοφορησει και μετα σχολιαστε με τη κλασσικη ματαιοδοξια που σας διακατεχει.

Έχεις δίκιο.. Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια το insomnia έχει καταντήσει επιπέδου καφενείου και κερκίδας. Ο Ελληνάρας του φραπόγαλου και του πασατέμπου, που φωνάζει, έχει άποψη για όλα, αλλά το βράδυ μόλις γυρίσει σπίτι τρώει την παντόφλα απ΄την Ελληναρού γυναίκα του και καταλήγει με καμιά Amstel στο χέρι να βλέπει αθλητική κυριακή κράζοντας τη διαιτησία, ενίοτε να κοιμάται και στον καναπέ. 

Δε νομίζω στον Ελληνικό χώρο να έχουμε και κάποιο καλύτερο forum βέβαια, οπότε αναγκαστικά δεν έχουμε και επιλογή...

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Θα βγει κάνα iPhone SE 2 με specs 3ετίας (iPhone 8 ) και τιμή 500€... 😂😂 Όταν στα ίδια λεφτά, παίρνεις π.χ. ένα υπερ-τούμπανο Xiaomi με υποστήριξη 5G και τεχνολογίες του 2020...

Το υπερ-τούμπανο Xiaomi δεν είναι και δεν θα γίνει iPhone όμως

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregory22 είπε

Το iPhone 11 έχει 870 ευρώ, δηλαδή 30 ευρώ παραπάνω απο το S10 με τη διαφορά οτι το samsung το πετάς μετά απο maximum 1,5 χρόνο. Τώρα αν αυτό ερμηνεύεται ως "ακριβό" κινητό, ενώ μιλάμε για iOS, τότε χρειάζεται επειγόντως "βοήθεια"...

Το iphone 11 εχει λιγότερες κάμερες, λιγότερες δυνατότητες, δεν υποστηρίζει αντιστροφή φόρτιση, δεν εχει fingerprint scanner , εχει μικρότερη μπαταρία (αν θυμάμαι καλα), και αλλα τοσα.

Περα από αυτά, το s10 είναι φθηνότερο από 830 που υποστηρίζεις, και με τετοια χαρακτηριστικά και ram αντέχει περισσότερο απο iPhone 😊

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόλο το απαρχαιωμένο design στα $399 θα πουλήσει σαν ζεστό τσουρέκι γεμιστό με μερέντα και καρύδια(;).  Θα το τσιμπήσω αργά ή γρήγορα ελαφρώς μεταχειρισμένο όπως έκανα με iPhone SE. Νο brainer για αυτούς που θέλουν μικρό, ίσχυρο κινητό ακόμα και αν είναι ταγμένοι σε Android.

Η αναμονή βέβαια συνεχίζεται για κάτι σε bezelless γύρω στις 5" 😕

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, polaki είπε

Έχεις δίκιο.. Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια το insomnia έχει καταντήσει επιπέδου καφενείου και κερκίδας. Ο Ελληνάρας του φραπόγαλου και του πασατέμπου, που φωνάζει, έχει άποψη για όλα, αλλά το βράδυ μόλις γυρίσει σπίτι τρώει την παντόφλα απ΄την Ελληναρού γυναίκα του και καταλήγει με καμιά Amstel στο χέρι να βλέπει αθλητική κυριακή κράζοντας τη διαιτησία, ενίοτε να κοιμάται και στον καναπέ. 

Δε νομίζω στον Ελληνικό χώρο να έχουμε και κάποιο καλύτερο forum βέβαια, οπότε αναγκαστικά δεν έχουμε και επιλογή...

Σου'χω λύση. 

Μαθαίνεις καλά αγγλικά και μετακομίσεις σε "σοβαρά" forum του εξωτερικού. 

Μη σου ρίχνουμε και το επίπεδο. 

4 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Το iphone 11 εχει λιγότερες κάμερες, λιγότερες δυνατότητες, δεν υποστηρίζει αντιστροφή φόρτιση, δεν εχει fingerprint scanner , εχει μικρότερη μπαταρία (αν θυμάμαι καλα), και αλλα τοσα.

Περα από αυτά, το s10 είναι φθηνότερο από 830 που υποστηρίζεις, και με τετοια χαρακτηριστικά και ram αντέχει περισσότερο απο iPhone 😊

Κάθε πρόταση, και ένα άκυρο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Μπορεί σε specs να είναι καλό, αλλά οι 4.7" περιορίζουν τον χρήστη.Θα έπρεπε να ήταν 5" με όσο το δυνατόν ελάχιστα bezels, το οποίο δεν είναι εφικτό με home button.

Είχα κινητό 4.3"(16:9), τώρα 5.2"(16:9).Το επόμενο που θα πάρω σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, 6-6.5".

Επίσης η αναζήτηση κινητού με οθόνη πχ 4.7"-5.5" περιορίζει σημαντικά τις επιλογές συσκευών, πλέον ίσως είναι ελάχιστες οι συσκευές με τέτοιο μέγεθος οθόνης, είδος υπό εξαφάνιση.Οπως έχει καταργηθεί το 16:9 screen to body ratio, το οποίο σε συνολικό εμβαδόν είναι μεγαλύτερο απο άλλη συσκευή στις ίδιες ίντσες με διαφορετικό ratio.

5' 16:9 είναι ΑΨΟΓΟ μέγεθος. Αν όντως βγάλει τετοιο τηλέφωνο απο apple hater θα γινω mr lova lova apple fanboy και θα το πάρω και εγω!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, polaki είπε

Το προβλημα ειναι οτι ειμαι οκ σε αντιθετη αποψη απ τη δικια μου σ ενα τεχνολογικο φορουμ,αλλα εδω δε γινεται καν συζητηση για συγκεκριμενο μοντελο,

απλα υπαρχει η λεξη Apple στο τιτλο και στα σχολια γινεται πανηγυρι απ τους ιδιους και τους ιδιους.

• Like 2
Δημοσ.

η νέα αυτή συσκευή θα διαθέτει Touch ID (στο home button) και όχι Face ID

Θα ήταν υπέροχο αν καταργούσε εντελώς το σάπιο Face ID

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Το υπερ-τούμπανο Xiaomi δεν είναι και δεν θα γίνει iPhone όμως

Ευτυχώς φίλε μου δε λες.

Αν καταντήσει η Xiaomi σαν το μήλο, χαθήκαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...