Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ολα τα iphone  στην κατοχη μου και σταματησα στο  (iphone xr τωρα ) , ειναι σιγουρο οτι αν βγαλει με touch id θα το παρω , δυστηχος το face id δεν βολευη στην τελικη αλλες φορες δεν πιανει θελει καλη γωνια θεασης κτλ.με ενα γρηγορο touch id το προτιμω,

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως για την ιστορία το αντίστοιχο SE ακομα σπερνει, το εχω σαν 2η συσκευη και υπαρχει κόσμος που κυριολεκτικα το λατρευει-δε το αλλαζει...

ΟΚ καλες οι μεγαλες συσκευες αλλα ετσι απλα δε βολευουν (το 11αρι με ενοχλει υπερβολικά πολυ στην τσεπη, ενα 4.7 με specs 11 θα ήταν χιλιες φορες καλυτερο)....

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το iPhone 11 έχει 870 ευρώ, δηλαδή 30 ευρώ παραπάνω απο το S10 με τη διαφορά οτι το samsung το πετάς μετά απο maximum 1,5 χρόνο. Τώρα αν αυτό ερμηνεύεται ως "ακριβό" κινητό, ενώ μιλάμε για iOS, τότε χρειάζεται επειγόντως "βοήθεια"...

Επεξ/σία από gregory22
  • Like 6
  • Confused 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Το iPhone 11 έχει 870 ευρώ, δηλαδή 30 ευρώ παραπάνω απο το S10 με τη διαφορά οτι το samsung το πετάς μετά απο maximum 1,5 χρόνο. Τώρα αν αυτό ερμηνεύεται ως "ακριβό" κινητό, επειγόντως "βοήθεια"...

Mi A2 150 ευρώ κ πάει μπάλα. τι θέλεις να μας πείς ? Οτι αξίζει τα λεφτά του το iphone επειδή ΔΕΝ τα αξίζει το S10 ή όποια άλλο ακριβό android? 🤣😂😂🤣. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, paylidis είπε

Παντως για την ιστορία το αντίστοιχο SE ακομα σπερνει, το εχω σαν 2η συσκευη και υπαρχει κόσμος που κυριολεκτικα το λατρευει-δε το αλλαζει...

ΟΚ καλες οι μεγαλες συσκευες αλλα ετσι απλα δε βολευουν (το 11αρι με ενοχλει υπερβολικά πολυ στην τσεπη, ενα 4.7 με specs 11 θα ήταν χιλιες φορες καλυτερο)....

Τελευταία κυκλοφορεί η φήμη ότι θα μεγαλώσει την οθόνη και θα αντικαταστήσει το touch id με face id κρατώντας τις ίδιες διαστάσεις... αυτές οι φήμες στηρίζονται στο ότι το σχέδιο μπροστά είναι εξαετίας, θέλει να απομακρυνθεί από το touch id και θέλει να δικαιολογήσει την τιμή των 399...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Το iPhone 11 έχει 870 ευρώ, δηλαδή 30 ευρώ παραπάνω απο το S10 με τη διαφορά οτι το samsung το πετάς μετά απο maximum 1,5 χρόνο. Τώρα αν αυτό ερμηνεύεται ως "ακριβό" κινητό, ενώ μιλάμε για iOS, τότε χρειάζεται επειγόντως "βοήθεια"...

Το iphone 11 με τα 870€ ειναι 64GB. Το samsung 10 με 128GB κανει 757€.  Η διαφορα τους ειναι 113€ και οχι 40. Το samsung  σε αυτη την κατηγορια δεν το πετας μετα απο 1,5. Μπορει να μην παιρνει αναβαθμιση λογισμικου για 5 χρονια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μια ναυρχιδα δεν μπορει να δουλευει ανετα και καλα για μια τουλαχιστον τετραετια κα να πηγαινει σφαιρα. 

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά είμαι υπέρ. Είμαι χρήστης αποκλειστικά iphone (εννοώντας ότι από τότε που πήρα πρώτη φορά smartphone ήταν iphone και μεχει βολέψει φουλ). Μου αρκεί μια συσκευή που να τρέχει iOS να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα (πχ η μόνη οπίσθια κάμερα του iphone Xr που κάνει πορτραίτο με επεξεργασία και η μονή πρόσθια), μια οθόνη χωρίς περιθώρια και home button, ένας επεξεργαστής καλός (πχ του Xr είναι τέλειος δεν χρειάζομαι κάτι πιο γρήγορο). Δεν με νοιάζουn OLED οθόνες, 25 κάμερες, σένσορες κάτω από οθόνες και τέτοια. Αν μπορούσα να το έχω με 300-400ευρώ θα μουν πολύ ευχαριστημένος (αν και το φτηνό για την apple θα ναι 700ευρώ)

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gregory22 είπε

To S10 έχει 560€ Όχι 840 που λες.

Και αν νομίζεις ότι ένα flagship της Samsung είναι για πέταμα μετά από 1.5 χρόνο, τι να πω... Στην καλύτερη θα πω ότι είσαι υπερβολικός 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giteart είπε

To S10 έχει 560€ Όχι 840 που λες.

Και αν νομίζεις ότι ένα flagship της Samsung είναι για πέταμα μετά από 1.5 χρόνο, τι να πω... Στην καλύτερη θα πω ότι είσαι υπερβολικός 

Απάντηση μπορούν να δώσουν μόνο οι χρήστες των s8...

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους το παιδί που ειμαι "Νονός" από το πρόγραμμα της UNICEF ο Yabembe από την Αφρική θα αποκτήσει και αυτός iPhone!

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kanagias13 είπε

Mi A2 150 ευρώ κ πάει μπάλα. τι θέλεις να μας πείς ? Οτι αξίζει τα λεφτά του το iphone επειδή ΔΕΝ τα αξίζει το S10 ή όποια άλλο ακριβό android? 🤣😂😂🤣. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ 

Εδώ με το ζόρι παίζει το Mi A3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...