malakudi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Και από μέσα σε χωρούσε ρε συ ,εγώ είχα μπροστά 60αρι + 25εκ οι ανεμιστήρες σύνολο 85 εκατοστά και είχα και αρκετό χώρο από την κάρτα. Από μέσα χωρούσε μόνο αν έφευγε τελείως το 3,5 disk slot Σκέφτομαι να πάρω το Lian Li O11 Air 1
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, malakudi είπε Από μέσα χωρούσε μόνο αν έφευγε τελείως το 3,5 disk slot Σκέφτομαι να πάρω το Lian Li O11 Air Με μπέρδεψες , δεν πήρες το h500p ?
malakudi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Με μπέρδεψες , δεν πήρες το h500p ? h500p είχε ο Threadripper που είχα για τεστ. Εγώ έχω το MC500P τώρα και το Phanteks Enthoo Pro στο παλιό PC, αλλά σκέφτομαι να πάρω το Lian Li
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, malakudi είπε h500p είχε ο Threadripper που είχα για τεστ. Εγώ έχω το MC500P τώρα και το Phanteks Enthoo Pro στο παλιό PC, αλλά σκέφτομαι να πάρω το Lian Li Πάρτο μπαίνει και κάτω και πάνω
malakudi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 8:17 ΜΜ, akoinonitos είπε Πάρτο μπαίνει και κάτω και πάνω Έχεις άποψη για Define S2 ή Define R6; Στο πάνω μέρος βλέπω ότι μπορεί να έρθει το radiator πιο κοντά στην αριστερή πλευρά και αν οι ψύκτρες VRM είναι ως 35mm τότε περνάει από πάνω τους. Βέβαια δε ξέρω αν αυτό επηρεάσει τις θερμοκρασίες των VRM.
akoinonitos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, malakudi είπε Έχεις άποψη για Define S2 ή Define R6; Στο πάνω μέρος βλέπω ότι μπορεί να έρθει το radiator πιο κοντά στην αριστερή πλευρά και αν οι ψύκτρες VRM είναι ως 35mm τότε περνάει από πάνω τους. Βέβαια δε ξέρω αν αυτό επηρεάσει τις θερμοκρασίες των VRM. δεν θα μπορεις να κουμπωσεις καλωδια για το ρευμα της cpu fans και γενικα οτι κουμπωνει πανω δεν θα το συνιστουσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα