Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας δώσει link για mid ή full tower (μάλλον το 2ο λογικά) κουτί που έχει τουλάχιστον 70mm clearance για top radiator. Πχ το Coolermaster H500P έχει μόνο 55mm, το Phanteks Enthoo Pro έχει 65mm. Και στα δύο δεν χωράει το EKWB MLC Phoenix που είναι 68mm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας δώσει link για mid ή full tower (μάλλον το 2ο λογικά) κουτί που έχει τουλάχιστον 70mm clearance για top radiator. Πχ το Coolermaster H500P έχει μόνο 55mm, το Phanteks Enthoo Pro έχει 65mm. Και στα δύο δεν χωράει το EKWB MLC Phoenix που είναι 68mm

ποιο Mlc ειναι το 360 ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, malakudi είπε

Κάτι με normal width υπάρχει;

δυσκολακι ,μιλαμε για 7ποντους, υπαρχουν καποια αλλα η τιμη τους ειναι 400+

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

δυσκολακι ,μιλαμε για 7ποντους, υπαρχουν καποια αλλα η τιμη τους ειναι 400+

Όπως; Δε καταλαβαίνω, ένα full tower αν είναι 3 πόντους πιο ψηλό δεν αλλάζει κάτι στο κόστος του!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Όπως; Δε καταλαβαίνω, ένα full tower αν είναι 3 πόντους πιο ψηλό δεν αλλάζει κάτι στο κόστος του!

https://www.caseking.de/lian-li-pc-v3000wx-big-tower-schwarz-tempered-glass-geli-802.html

Ε δυσκολο να φτιαξει κουτι μια εταιρια με τοσο μεγαλο χωρο στο πανω μερος ρε συ ,σε καποια που ειναι λιγο φαρδια βεβαια μπορεις να βαλεις αλλα θα περασει μπροστα απο τη μητρικη ισως και τις μνημες αλλα δεν ξερω με σιγουρια αν θα σε παρει, γτ δεν μπαινει μπροστα?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

https://www.caseking.de/lian-li-pc-v3000wx-big-tower-schwarz-tempered-glass-geli-802.html

Ε δυσκολο να φτιαξει κουτι μια εταιρια με τοσο μεγαλο χωρο στο πανω μερος ρε συ ,σε καποια που ειναι λιγο φαρδια βεβαια μπορεις να βαλεις αλλα θα περασει μπροστα απο τη μητρικη ισως και τις μνημες αλλα δεν ξερω με σιγουρια αν θα σε παρει, γτ δεν μπαινει μπροστα?

Μπροστά παίρνει το H500P και μετακομίζουν οι 200ριδες ανεμιστήρες επάνω, αλλά πως να γίνει το airflow; Δε θέλω να βάζει μέσα το μπροστά με Threadripper, μιλάμε για πολύ θερμότητα. Να βάλω το front να βγάζει και τα πάνω να βάζουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Μπροστά παίρνει το H500P και μετακομίζουν οι 200ριδες ανεμιστήρες επάνω, αλλά πως να γίνει το airflow; Δε θέλω να βάζει μέσα το μπροστά με Threadripper, μιλάμε για πολύ θερμότητα. Να βάλω το front να βγάζει και τα πάνω να βάζουν;

καντο οπως το ειχα εγω ,οι πανω να βαζουν και οι μπροστα να βγαζουν

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, malakudi είπε

Θα κάνω το τεστ και θα δούμε.

https://www.skroutz.gr/s/20236471/Be-Quiet-Dark-Base-Pro-900-Rev-2-Black.html

Αυτό πρέπει να κάνει νομίζω, συνεχίζω το ψάξιμο και για κάτι φθηνότερο

Δεν νομιζω οτι χωραει

master.png.2d400ac872f8e75bf1b276f0e47f349e.png

κοιτα για παραδειγμα ,στο define s χωραει αλλα εξαρταται και απο το υψος των vrm coolers και των μνημων

EK-Predator_360_features_-_white_1.thumb.jpg.c3b4a6485d600d07a9314f9f4f2c2a65.jpg

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Δεν νομιζω οτι χωραει

κοιτα για παραδειγμα ,στο define s χωραει αλλα εξαρταται και απο το υψος των vrm coolers και των μνημων

EK-Predator_360_features_-_white_1.thumb.jpg.c3b4a6485d600d07a9314f9f4f2c2a65.jpg

Όντως μάλλον δε θα χωράει, μπορείς να μετακινήσεις τη θέση του motherboard ώστε να υποστηρίζει 8 expansion cards ή 7 ή 6. Στις 8 αφήνει 40mm, στις 7 αφήνει 62mm. Στις 6 αφήνει 84mm αλλά λογικά μια atx μητρική θα βρίσκει μετά στο τροφοδοτικό.

Τα κουτιά μου μέσα, στο H500P αν μπει μπροστά 360ρη δεν έχεις καμία θέση για δίσκο 3,5. Οπότε άκυρο το σενάριο αυτό. Θα τα πετάξω όλα!

Δημοσ.
Στις 22/1/2020 στις 5:27 ΜΜ, akoinonitos είπε

Δεν νομιζω οτι χωραει

Τελικά χώρεσε η MLC Phoenix 360 στο H500P μπροστά, εγώ είχα κάνει λάθος στην αρχή, προσπαθούσα να τη βάλω μέσα στο κουτί ενώ χωρούσε κανονικά μπροστά από το κουτί και πίσω από τη πλαστική πρόσοψη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, malakudi είπε

Τελικά χώρεσε η MLC Phoenix 360 στο H500P μπροστά, εγώ είχα κάνει λάθος στην αρχή, προσπαθούσα να τη βάλω μέσα στο κουτί ενώ χωρούσε κανονικά μπροστά από το κουτί και πίσω από τη πλαστική πρόσοψη.

Και από μέσα σε χωρούσε ρε συ ,εγώ είχα μπροστά 60αρι + 25εκ οι ανεμιστήρες σύνολο 85 εκατοστά και είχα και αρκετό χώρο από την κάρτα.

Edit τώρα διάβασα αυτό για τους δίσκους.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...