plastic Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Γειά σας, ζητάω άτομο με γνώσεις python για να με βοηθήσει στην εργασία που έχω αναλάβει, και έχει να κάνει με εκπαίδευση νευρωνικού δικτύου για σύνθεση μουσικής με το https://magenta.tensorflow.org/ . Πληροφορίες με pm, ευχαριστώ.
plastic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Φίλε δεν ξέρω, σε όσους λίγους περιέγραψα το θέμα έκοψαν λάσπη, λολ. Παρόλα αυτά εγώ αναζητώ κάποιον να μου λύνει απορίες στον κώδικα και τιπς που δεν ξέρει ένας αρχάριος στη γλώσσα, ώστε να ξεκολλήσω από σημεία που με δυσκολεύουν, κι όχι να μου την κάνει... 1
Lanike71 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δε νομίζω να σου μάθει κάποιος γλώσσα για να κάνεις την εργασία. Να ξέρεις τη γλώσσα και να ρωτήσεις 1-2 πραγματάκια, ίσως. Τη γλώσσα οφείλεις να τη μάθεις μόνος, μέσω βιβλίων, YT και ερωτήσεων σε insomnia-stackoverflow κλπ. Και έκοψαν λάσπη γιατί; Δυσκολεύονται;
k33theod Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Είναι άλλο η γνώση της γλώσσας και άλλο η γνώση στον τομέα που θες. Κάποιος που ξέρει ελληνικά δεν μπορεί να γράψει ένα βιβλίο ιατρικής στα ελληνικά. Εννοώ και τον Guido van Rossum να ρωτήσεις το πιο πιθανό είναι να κόψει λάσπη (ξέρει νομίζω python) 😁
Lanike71 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δεν ασχολήθηκα με μηχανική μάθηση σε python, ασχολήθηκα σε R μόνο. Από τη στιγμή που ξέρω τι κάνει η μηχανική μάθηση, ξέρω τι κάνουντα νευρωνικά και έμαθα και τα βασικά της R, δε δυσκολεύτηκα να στήσω ένα νευρωνικό. Δεν ξέρω τι κάνει το magenta ακριβώς, αλλά υποθέτω δεν είναι "βουνό", κώδικας υπάρχει ήδη στο github όπως είδα.
plastic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lanike71 είπε Δεν ξέρω τι κάνει το magenta ακριβώς, αλλά υποθέτω δεν είναι "βουνό", κώδικας υπάρχει ήδη στο github όπως είδα. Το κομμάτι που ασχολείται με τη μουσική, σαν front-end του tensorflow είναι θα έλεγα. Ακριβώς ο κώδικας υπάρχει, και το μόνο "δύσκολο" είναι να συνενώσεις τα κομμάτια του κάθε βήματος. 5 ώρες πριν, Lanike71 είπε Τη γλώσσα οφείλεις να τη μάθεις μόνος, μέσω βιβλίων, YT και ερωτήσεων σε insomnia-stackoverflow κλπ. Και έκοψαν λάσπη γιατί; Δυσκολεύονται; Αυτό κάνω , αλλά είμαι ακόμα στη φάση που τρώω χαζά errors για το κάθε τι, ψάχνω να βρω τι φταίει και πηγαίνω αργααά... Υποθέτω τρόμαξαν όταν άκουσαν για νευρωνικά 😕. 4 ώρες πριν, k33theod είπε Είναι άλλο η γνώση της γλώσσας και άλλο η γνώση στον τομέα που θες. Κάποιος που ξέρει ελληνικά δεν μπορεί να γράψει ένα βιβλίο ιατρικής στα ελληνικά. Εννοώ και τον Guido van Rossum να ρωτήσεις το πιο πιθανό είναι να κόψει λάσπη (ξέρει νομίζω python) 😁 Γενικά δε θα διαφωνήσω, ωστόσο εγώ ζητώ υποστήριξη αποκλειστικά στο κομμάτι της python, δηλαδή από το setup ακόμα, γιατί στο "ζουμί" ακόμα και σε μένα που δεν είμαι καθόλου έμπειρος στον προγραμματισμό μου φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο π.χ. ποιες μεταβλητές και συναρτήσεις χρησιμοποιούνται κάθε φορά για το στήσιμο-λειτουργία του δικτύου (τη διαδικασία τη γνωρίζω). Λές; χμ, κάτσε να του στείλω mail 🤔. Αναφορά σε κείμενο Δε νομίζω να σου μάθει κάποιος γλώσσα για να κάνεις την εργασία. Να ξέρεις τη γλώσσα και να ρωτήσεις 1-2 πραγματάκια, ίσως Υ.Γ.: Ίσως έχω παρεξηγηθεί: Δεν ζητώ να ασχοληθεί κάποιος με εμένα δωρεάν, φυσικά και θα αποζημιωθεί στο έπακρο για τον χρόνο του... Θα απευθυνόμουν σε καθηγητή αλλά σκέφτηκα πως όλο και κάποιος από το φόρουμ μπορεί να ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από plastic συμπληρωση
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα, σε αντίστοιχη εργασία αλλά σε C, το κόλπο ήταν να έχεις ένα καλό IDE, βάζεις στον κώδικα breakpoints και τρέχεις βήμα βήμα, μέχρι να καταλάβεις τι κάνει, είναι της υπομονής, αλλά στην περίπτωση μου έπαιξε. Καλή επιτυχία!!!!
Lanike71 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Το ότι ξέρω R, όχι άριστα βέβαια, δεν το είπα για να σε βοηθήσω. Το είπα για να σου δείξω την αλληλουχία των καταστάσεων. Από αυτά που διάβασα, μάλλον θέμα έχεις με την python. Δεν είναι τίποτα, θα τη μάθεις. Εκτός και αν έχεις πίεση χρόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα