Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα χτες με την κορη σε γνωστη αλυσιδα σουπερμαρκετ. Ετσι οπως χαζευουμε και κανουμε την γνωστη διαπραγματευση αν θα παρουμε καποια παραπανω σνακ(το κοριτσι εμοιασε στον μπαμπα της) χτυπαει το κινητο μου. Το βγαζω και οπως το βγαζω παρατηρω οτι λειπει ενα 50ρικο απο την τσεπη μου. Κοιταω γυρω δεν ειναι πουθενα, πριν λιγη ωρα ομως ειχε ερθει ενας υπαλληλος του καταστηματος και ειχε σκυψει αναμεσα μας(εγω δεν εδωσα σημασια γιατι λεω θα φτιαχνει ραφι).

Τελος παντων το θεμα μου ειναι οτι ειμαι βεβαιος οτι το 50ρικο το ειχα οταν μπηκα με την μικρη και εχω την υποψια οτι οπως με τραβαγε η κορη μου σε καποια στιγμη επεσε απο την τσεπη του μπουφαν και ο υπαλληλος αντι να φτιαχνει το ραφι οταν εσκυψε το βουτηξε. Ρωταω λοιπον μπορω να κανω κατι εγω τωρα? Μπορω πχ να παω στην υποδοχη και να τους εξηγησω την κατασταση να δουμε τις καμερες? 

Επεξ/σία από giannis9712
ορθογραφικο
Δημοσ.

Και να το βρηκε ο υπαλληλος σιγουρα δεν στοιχειοθετειται κλοπη εφοσον δεν στο πηρε απο την τσεπη,απο τις καμερες δεν νομιζω να βγαλεις ακρη ουτε θα εχουν την διαθεση να ασχοληθουν μαζι σου προσεχε στο μελλον που βαζεις τα λεφτα σου χρησιμοποιησε ενα πορτοφολι

• Like 1
Δημοσ.

Moυ συμβαινει συνεχεια... Νομιζω οτι εχω πανω μου 100-200 € και ξαφνικα βλεπω στην τσεπη μου να εχω 150 ή και 100€. Σκεφτομαι οτι μαλλον το εχασα ή το πηρε καμια μανα/γυναικα για ψωνια χωρις να με ρωτησει! Στο 99.9 των περιπτωσεων καποια στιγμη θυμαμαι οτι εβαλα βενζινη, η αγορασα το ταδε κτλ. Εχει γινει αρκετες φορες οποτε πλεον δε κατηγορω κανενα παρα μονο τον εαυτο μου, που δεν θυμαμαι. Κοιτα μην μπλεξεις τον καημενο το υπαλληλο χωρις να φταιει και οπως σου ειπαν καλυτερα να προφυλαχτεις απο τετοιες περιπτωσεις, αν και διαφωνω με το πορτοφολι. Χανεις 50€ και ριχνεις 2-3 δακρυα, χανεις το πορτοφολι και ριχνεις κλαμα για μια εβδομαδα + οτι τρεχεις να ακυρωσεις καρτες , ταυτοτητα etc.  

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς οι κάμερες βάση νόμου είναι για παρακολούθηση όχι για καταγραφή (στην πραγματικότητα γράφουν αλλά κανείς δεν θα το παραδεχτεί) οπότε δεν έχεις κάποιο υλικό να εξετάσεις.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, geomos είπε

Έτσι και αλλιώς οι κάμερες βάση νόμου είναι για παρακολούθηση όχι για καταγραφή (στην πραγματικότητα γράφουν αλλά κανείς δεν θα το παραδεχτεί) οπότε δεν έχεις κάποιο υλικό να εξετάσεις.

δεν ισυχει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είχες δουλέψει σε κατάστημα / ταμείο, θα ήξερες ότι είναι συχνό φαινόμενο να έρχονται πελάτες που ισχυρίζονται ότι τους έκλεψαν / τους έδωσαν ρέστα απο 20άρικο, ενώ είχαν δώσει 50άρικο κλπ κλπ

Ε λοιπόν μάντεψε. Στο 99,999% των περιπτώσεων κάνουν λάθος και η όλη συμπεριφορά τους πηγάζει από το ότι θεωρούν τους υπαλλήλους κατώτερα όντα που ζουν κοροϊδεύοντας τους πελάτες που είναι ανώτερα όντα. 

Να είσαι περισσότερο προσεκτικός τις επόμενες φορές αν πιστεύεις ότι χάνεις λεφτά μιας και είναι αποκλειστική σου ευθύνη να μη σου πέφτουν τα λεφτά απο τις τσέπες.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να ρωτήσεις στις πληροφορίες αν βρέθηκαν χρήματα. Αυτό. Τίποτα άλλο.

Το να ψάχνεις φανταστικούς υπευθύνους , για τα λάθη σου, δεν είναι και ιδιαίτερα ευφυές. Και παράλληλα οι ενδείξεις δεν είναι αποδείξεις.

*όχι δεν δουλεύω ευτυχώς σε επαφή με κοινό. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ε λοιπόν μάντεψε. Στο 99,999% των περιπτώσεων κάνουν λάθος και η όλη συμπεριφορά τους πηγάζει από το ότι θεωρούν τους υπαλλήλους κατώτερα όντα που ζουν κοροϊδεύοντας τους πελάτες που είναι ανώτερα όντα. 

Kαλά εντάξει, και οι υπάλληλοι άνθρωποι είναι και κάνουν και αυτοί λάθη. Μου έτυχε εμένα το Σάββατο να πληρώσω στο Κωτσόβολο και αντί να πάρω ρέστα 32 Ευρώ, πήρα 22 Ευρώ. Μιλώντας στη κοπέλα μου δε το παρατήρησα αμέσως, αλλά όταν έβγαινα από το κατάστημα. Της το είπα και μου απαντάει "μισό λεπτό να μετρήσω το ταμείο, αλλιώς να δούμε τις κάμερες". Δε ξέρω αν το είπε για να με ψαρώσει, αλλά της είπα "οκ, με την ησυχία σου, μη σε ταλαιπωρώ" και μου έδωσε και το άλλο δεκάρικο μετά από 2 λεπτά που ψαχούλευε χρήματα. Ευτυχώς ήταν πρωί πρωί και δε της χάλασα τη μέρα να μετράει το ταμείο 2 ώρες.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, afragorn είπε

Kαλά εντάξει, και οι υπάλληλοι άνθρωποι είναι και κάνουν και αυτοί λάθη. Μου έτυχε εμένα το Σάββατο να πληρώσω στο Κωτσόβολο και αντί να πάρω ρέστα 32 Ευρώ, πήρα 22 Ευρώ. Μιλώντας στη κοπέλα μου δε το παρατήρησα αμέσως, αλλά όταν έβγαινα από το κατάστημα. Της το είπα και μου απαντάει "μισό λεπτό να μετρήσω το ταμείο, αλλιώς να δούμε τις κάμερες". Δε ξέρω αν το είπε για να με ψαρώσει, αλλά της είπα "οκ, με την ησυχία σου, μη σε ταλαιπωρώ" και μου έδωσε και το άλλο δεκάρικο μετά από 2 λεπτά που ψαχούλευε χρήματα. Ευτυχώς ήταν πρωί πρωί και δε της χάλασα τη μέρα να μετράει το ταμείο 2 ώρες.

Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε, αλλά συνήθως στο μυαλό των πελατών τα λάθη τα κάνουν μόνο οι υπάλληλοι και ΠΟΤΕ οι πελάτες. 

*Φέτος για το αφορολόγητο θέλει 30% των εισοδημάτων να έχουν δαπανηθεί από κάρτα. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ? Ήρεμα ρωτάω!!!! Πόσο μάλλον όταν οι κάρτες σου επιστρέφουν λεφτα!!!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

* ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ? Ήρεμα ρωτάω!!!! Πόσο μάλλον όταν οι κάρτες σου επιστρέφουν λεφτα!!!

καλα μην το παμε στο αλλο ακρο,παρτε καρτες για να μην σας κλεβουν,βαλτε τσιπακι για να μην σας κλεβουν τις καρτες και υστεροι εμεις θα ξερουμε που ξοδευεται τα χρηματα σας  που δεν ειναι και δικα σας γιατι σε ενα δευτερολεπτο σας μπλοκαρουμε τους λογαριασμους και δεν εχετυε τιποτα,ΝΤΠ

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

καλα μην το παμε στο αλλο ακρο,παρτε καρτες για να μην σας κλεβουν,βαλτε τσιπακι για να μην σας κλεβουν τις καρτες και υστεροι εμεις θα ξερουμε που ξοδευεται τα χρηματα σας  που δεν ειναι και δικα σας γιατι σε ενα δευτερολεπτο σας μπλοκαρουμε τους λογαριασμους και δεν εχετυε τιποτα,ΝΤΠ

Κάρτες αναλήψεων. Όχι πιστωτικές. Αγοράζεις με λεφτά που ήδη έχεις στο λογαριασμό σου. Εκτός αν δουλευεις μαύρα και έχεις μόνο cashέρι.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Κάρτες αναλήψεων. Όχι πιστωτικές. Αγοράζεις με λεφτά που ήδη έχεις στο λογαριασμό σου. Εκτός αν δουλευεις μαύρα και έχεις μόνο cashέρι.

ειναι και αυτοι που τα κανουν αναληψη και πληρωνουν μετρητα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, slk200gr είπε

ειναι και αυτοι που τα κανουν αναληψη και πληρωνουν μετρητα

Δεν λέω. Σωστή τακτική...αν είσαι 853 ετών!

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Δεν λέω. Σωστή τακτική...αν είσαι 853 ετών!

ακομα 50  το θεμα ομως ειναι οτι ειμαστε και εμεις που δεν θελουμε να ξερει ολος ο ντουνιας που τα ξοδευουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...