Muhammad Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Η ερώτηση είναι απλή. Υπάρχει τρόπος να φορτίσουμε κάποιο ψηφιακό πορτοφόλι-τράπεζα και το ποσό να περάσει στο αφορολόγητο; εννοώ κάτι σε N26 Leopay monese Revolut Paypal ......... Κάπου είχα διαβάσει υπήρχε μια τρύπα στο σύστημα αλλά μάλλον διορθώθηκε. έχω πολλούς συνδυασμούς στο νου μου, δε τα έχω δοκιμάσει και δε ξέρω αν πιάσει κάτι. πχ φόρτιση με revolut payment link φόρτιση μέσω curve σύνδεση κάρτας με paypal και αποστολή χρημάτων σε άλλο paypal account
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έξυπνο ακούγεται, τι μπορεί να σκαρφιστεί το ανθρώπινο μυαλό . Θα πω κάτι πολύ πιο πονηρό, αγορές 30-31/12 και 2/1, αντιλογισμός . Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Muhammad Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Έξυπνο ακούγεται, τι μπορεί να σκαρφιστεί το ανθρώπινο μυαλό . Θα πω κάτι πολύ πιο πονηρό, αγορές 30-31/12 και 2/1, αντιλογισμός . φίλε μου εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις. μερικές φορές ο στόχος μπορεί να μην είναι τόσο προφανής
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Αυτό κατάλαβα: Να γλυτώσουμε φορολογία, πετυχαίνοντας τον στόχο, χωρίς να ξοδευτούμε στις αγορές με κάρτες.
Muhammad Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει μια πατέντα απλά περιμένω να εμφανιστεί η κίνηση για να δω αν την περάσει στο αφορολόγητο. Μέχρι την παρασκευή πιστεύω θα φανεί
_chris_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 οι δαπάνες που μετράνε στο αφορολόγητο είναι αυτές που βλέπουμε στο ebanking μας; αυτά τα δεδομένα ακριβώς στέλνει η τράπεζα στην εφορία; δηλαδή υπάρχει περίπτωση να δω εγώ στο ebanking κάποιες χρεώσεις που η τράπεζα τις περνάει στο αφορολόγητο και όταν η τράπεζα στείλει τα στοιχεία στην εφορία, η εφορία να "κόψει" κάποιες δαπάνες; το θεωρώ απίθανο να κάθεται η εφορία και να φιλτράρει τα δεδομένα οπότε φαντάζομαι θα χρησιμοποιεί τα στοιχεία όπως ακριβώς τα παίρνει από τις τράπεζες
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Ότι εμφανίζεται στην εφαρμογή του ebanking φαίνεται και στέλνουν στην εφορία. Δεν πρόκειται να κάθονται να ψάχνουν ούτε να κόβουν.
opera Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Το paypal χρεώνει κάποια κάρτα λογικά και χτίζει αφορολόγητο,αντίθετα από τη Πειραιώς μου είπαν ότι οι μεταφορές χρημάτων σε τρίτους (έστω αν το κάνεις για να πληρώσεις κάτι) δε χτίζουν αφορολόγητο,λογικό γιατι δεν είναι πληρωμές.
afragorn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέσα στο ebanking υπάρχουν τα έξοδα που προσμετρούνται στο αφορολόγητο. Δοκίμασε να φορτίσεις με 10 Ευρώ το Paypal π.χ., να δεις αν θα ανέβει το σύνολο κατά 10€. Μετά ενημέρωσέ μας... 😋
duende Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 πληρωμη λογαριασμου τριτου (δεη κλπ) με το δικο μου ebanking μετραει, σωστα?
afragorn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, duende είπε πληρωμη λογαριασμου τριτου (δεη κλπ) με το δικο μου ebanking μετραει, σωστα? Θα μετρήσει στο δικό σου αφορολόγητο. Προσοχή εκεί, μη νομίζει ο τρίτος ότι καλύπτει το δικό του. 1
Silverage Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Nikosmile είπε Έξυπνο ακούγεται, τι μπορεί να σκαρφιστεί το ανθρώπινο μυαλό . Θα πω κάτι πολύ πιο πονηρό, αγορές 30-31/12 και 2/1, αντιλογισμός . Μπα, δεν παίζει. Μου επέστρεψε κάτι έξτρα που είχε κρατήσει το amazon για μια αγορά και αφαιρέθηκε απο το αφορολόγητο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Silverage είπε Μπα, δεν παίζει. Μου επέστρεψε κάτι έξτρα που είχε κρατήσει το amazon για μια αγορά και αφαιρέθηκε απο το αφορολόγητο. Την επόμενη χρονιά ή στην ίδια; Αν γίνει ο αντιλογισμός μια μέρα μετά τις φορολογικές δηλώσεις, εφόσον η δήλωση είναι οριστική, λογικά ισχύει ότι φαίνεται στη δήλωση πλέον, και όχι στο e-banking.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, opera είπε Το paypal χρεώνει κάποια κάρτα λογικά και χτίζει αφορολόγητο,αντίθετα από τη Πειραιώς μου είπαν ότι οι μεταφορές χρημάτων σε τρίτους (έστω αν το κάνεις για να πληρώσεις κάτι) δε χτίζουν αφορολόγητο,λογικό γιατι δεν είναι πληρωμές. Το ότι χρεώθηκε η κάρτα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα περάσει στο αφορολόγητο. Ανεξαρτήτως από ποιον έγινε η χρέωση. Δεν περνάνε όλες οι κινήσεις. Εγώ προσωπικά έχω κάνει αγορές ακόμη και από το ίδιο μαγαζί, η μία πέρασε αλλά η άλλη όχι, εξαρτάται πως θα το δηλώσει ο πωλητής, είναι αναλόγως το προϊόν ή την υπηρεσία που αγοράσεις, νομίζω έχει βγει ΦΕΚ που ορίζει συγκεκριμένα ποιες συναλλαγές περνάνε. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από gokuthelegend
opera Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Το ότι χρεώθηκε η κάρτα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα περάσει στο αφορολόγητο. Ανεξαρτήτως από ποιον έγινε η χρέωση. Δεν περνάνε όλες οι κινήσεις. Εγώ προσωπικά έχω κάνει αγορές ακόμη και από το ίδιο μαγαζί, η μία πέρασε αλλά η άλλη όχι, εξαρτάται πως θα το δηλώσει ο πωλητής, είναι αναλόγως το προϊόν ή την υπηρεσία που αγοράσεις, νομίζω έχει βγει ΦΕΚ που ορίζει συγκεκριμένα ποιες συναλλαγές περνάνε. Δεν έγραψα ότι ΟΛΕΣ οι συναλλαγές χτίζουν αφορολόγητο,όσες χτίζουν πάντως όταν αγοράζουμε με paypal συνδεμένο με κάρτα, περνάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα