Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα βρεις καλυτερο και φθηνοτερο postαρε το εδω! 😀 Δεν αποκλειω το Ali, αλλα νιωθω
μεγαλυτερη "ασφαλεια" για τις αγορες απο το Εbay: ειδικα μετα -> αν κατι παει στραβα...!😨

21 λεπτά πριν, bill27 είπε

Υπάρχει κανένας οδηγός για το πώς αλλάζω επεξεργαστή στο συγκεκριμένο μηχάνημα;

Δεν διαφερει η διαδικασια, απο αυτο, που δειχνει η AMD!😎

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, το pcακι ήρθε σήμερα.Μολις ήρθε δεν το έκανα καμία αλλαγή στο hardware και τού έβαλα κατευθείαν windows 7 τά οποία ενεργοποιήθηκαν κανονικά με το αυτοκόλλητο που είχε στο κουτί.Με μεγάλη έκπληξη όμως διαπίστωσα όμως πως οι μνήμες που φοράει είναι ddr3, anyway θά το δουλέψω λίγες μερουλες έτσι να δω πως Θά πάει και μετά θα βάλω τον  ssd και την κάρτα γραφικών ίσως αγοράσω μια DDR3 2 gb.Τωρα οσον αφορά τις επιδόσεις του είναι ακριβώς ότι έψαχνα για να κάνω ικανοποιητικά την δουλειά μου.Ανοιγμενες 8 καρτέλες στον chrome + μουσική να παίζει+ word έτρεχε μια χαρά, φαντάζομαι πώς με περισσότερη ραμ+ ssd +νεο cpu+ gpu θα πετάει!!! Τέλος να αναφέρω πως όλα τά ανακατασκευασμένα στο InfoWorld έχουν 1χρονο εγγύηση.Ευχαριστω και τον @TheDevilMayCare γιατί με έχει βοηθήσει πολλές φορές και αν δεν ποσταρε το συγκεκριμένο pc δεν νομίζω να το έβρισκα μόνος μου.

Δημοσ.

Το ειχαμε πει οτι θα ειναι DDR3, και το κομματι της προτεινομενης ερωτησης περισσοτερο αυτο το νοημα ειχε:
να σου επιβεβαιωσουν απο το καταστημα = οτι οντως ειναι εκεινο, και με αυτη τη μητρικη που δεχεται DDR3! 😀
https://www.userbenchmark.com/System/Gateway-DT55/33591
https://www.userbenchmark.com/UserRun/10904822
^^Βλεπεις οτι δεχεται και τον Χ4 640, και θα ειναι η διπλασια αποδοση του, σε σχεση με τον X2 250 που ερχεται
👾
http://www.pureoverclock.com/wp-content/uploads/images/review/processors/amd_athlonx4640/amd_athlonx4640_cinebench1.jpg
cine.png

Δημοσ.

Έχεις να προτείνεις καμία μνήμη ddr3 2gb 😂😂😂, εγώ έμεινα στην περιγραφή από κάτω για ddr2 και δεν ρώτησα, το είχα σίγουρο ότι θα έχει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/1/2020 στις 1:59 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε

https://www.userbenchmark.com/System/Gateway-DT55/33591

Αν δεν σου φτανει επεξεργαστης μπορεις να του βαλεις παμφθηνους
τετραπυρηνους απο ebay π.χ. X4 640
https://www.ebay.co.uk/itm/AMD-CPU-Athlon-II-X4-640-3-0GHz-Socket-AM3/182429827784?epid=96925908

Χτυπαει το τελωνειο πλεον 

Δημοσ.

Δες το τοτε ακομη και σε αγγελιες, αν δεν σου κανει ο δικος του επεξεργαστης:
υπαρχουν αναριθμητοι για αναβαθμιση! Τριπυρηνοι, τετραπυρηνοι, εξαπυρηνοι 😛
Παντως δεν παιζει να υπαρχει και φθηνοτερο & καλυτερο απο το συγκεκρινενο

Δημοσ.

Λοιπον εκλεισα 10 μερες με το pcακι,το δουλευω 5-6 ωρες την ημερα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Οι αλλαγες που εκανα ηταν οι εξης,αγορασα μια 2αρα ραμ ddr3 7€ απο το eshop αρα πηγε στα 5gb,του εβαλα ssd 120gb  + 1TB δισκο WD Black για αποθηκη + την ATI 4650 ultimate ολα απο το προηγουμενο PC.Σε καθημερινη χρηση ιντερνετ-office-you tube-ταινιες-downloading o επεξεργαστης του ανταπεξερχεται μια χαρα!Αντιμετωπισα καποια θεματα με αυξημενη usage του cpu + ram αλλα ολα λυθηκαν googlaροντας την διεργασια οι οποια προκαλουσε την αυξημενη χρηση βλεποντας την μεσα απο την διαχειρηση εργασιων.Οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες...Εβαλα και τα 10αρια τα οποια ενεργοποιηθηκανε κανονικα με το κλειδη των 7,και δεν εχω βαλει κανεναν driver ,αφησα αυτους που βρηκανε τα 10αρια...Τωρα θελω να ρωτησω κατι για τις μνημες ραμ,ειναι 2 2γιγα ραμ + 1 γιγα ραμ,τις 2 2 γιγα ραμ πως πρεπει να τις βαλω ωστε να ειναι dual channel?H mb εχει 4 σλοτς 2 μπλε και 2 μαυρα νομιζω

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω έχω έναν υπολογιστήLenovo ThinkCentre M58P SFF και θέλω να του αλλάξω επεξεργαστή ειπαρχει κάποια διαδικασία στον υπολογιστή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα ποιον έχει πάνω και πόσα διαθέτετε για νέο επεξεργαστή;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spimou είπε

καλησπερα εγω φοραω των i5-4590 τι αναβαθμιση παιρνει?

μεχρι ι7 ή ξεον 1150. 

ομως ο ι3 10100φ περι τα 90 ευρω ειναι πιο γρηγορος και απο τους δυο.

πρεπει να αγορασεις μητρικη, μνημη δδρ4 κλπ αλλα  ισως σε συμφερει μακροπροθεσμα

ι5 απο ι7 δεν εχουν χαοτικες διαφορες.

ειδικα σε καποιες παλιες οθονες 1080p ισως δεν εχει νοημα επεξεργαστης πανω απο τον 4590.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spimou είπε

ωραία ευχάριστο πολύ!! 

τι κάρτα γραφικών μπορώ να βάλω να έχει και έξοδο για 2 οθόνες? 

νομιζω σχεδον ολες μπορουν,

αν εχουν 2,3 εξοδους. αλλιως τι τις εχουν; 

η gt 730 νομιζω υποστηριζει 2,3 οθονες. αρα ισως σχεδον ολες οι δυνατοτερες.

κοιταξε ομως μηπως απαιτει low profile καρτες. ssf ?

νομιζω θελει μικρες.

σε hp μητρικη αγορασα μητρικη dell εξαιτιας αυτου.

δηλαδη αντι να αγορασω 100ευρω μικρη καρτα 

αλλαξα μητρικη

που παιρνει ολες τις συνηθεις καρτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...