Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα εχει καποιον απο αυτους: E7400, E7500, E7600, προφανως αν εχεις επιλογη
διαλεγεις τον..μεγαλυτερο δυνατο! (γιατι μετα θα τον πουλησεις-ανταλλαξεις!)
🤓
Τα SFF (Small Form Factor) συστηματα οπως αυτα δεχονται μονο low profile καρτες γραφικων.
Διαβαζεις σχετικα παραπανω εδω = στο ιδιο θεμα, που εχουμε συζητησει σχετικα /γι' αυτες!

Για να βαλεις "κανονικη" καρτα γραφικων, θα χρειαστεις να ειναι 'tower,' οπως π.χ. αυτο εδω:
https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/gateway-dt55-athlon-x2-3.1ghz/3gb-ram/160gb/dvd-writer/hd4250/windows-7-coa10123144.html

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

🤓
Τα SFF (Small Form Factor) συστηματα οπως αυτα δεχονται μονο low profile καρτες γραφικων.
Διαβαζεις σχετικα παραπανω εδω = στο ιδιο θεμα, που εχουμε συζητησει σχετικα /γι' αυτες!

Για να βαλεις "κανονικη" καρτα γραφικων, θα χρειαστεις να ειναι 'tower,' οπως π.χ. αυτο εδω:
https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/gateway-dt55-athlon-x2-3.1ghz/3gb-ram/160gb/dvd-writer/hd4250/windows-7-coa10123144.html

Υποθέτω ότι η μητρική του SSF δεν έχει ίδιες τρύπες για να τη βάλει στον προηγούμενο πύργο του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

🤓

Αυτο το tower που ποσταρες αν του βαλω ssd και μια ακομα 2 γιγα ραμ ddr2 που εχω και παει στα 4 γιγα συν τονssd θα κανω δουλεια ?δλδ μονο ιντερνετ και οφις?  συν την καρτα γραφικων

Επεξ/σία από bill27
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill27 είπε

Αυτο το tower που ποσταρες αν του βαλω ssd και μια ακομα 2 γιγα ραμ ddr2 που εχω και παει στα 4 γιγα συν τονssd θα κανω δουλεια ?δλδ μονο ιντερνετ και οφις?  συν την καρτα γραφικων

Δεν παίρνει DDR2.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill27 είπε
RAM 3 GB (installed) / 8 GB (max) - DDR2 SDRAM

Συγνώμη έμεινα στο Μ70Ε. Αυτός όμως που σκέπτεστε δεν παίρνει τον Q9550.

Δημοσ.

As ρωτησει, ποια μητρικη εχει ακριβως, γιατι εγω βλεπω DDR3..:
https://eu.crucial.com/eur/en/compatible-upgrade-for/Gateway/gateway-dt55
🕵️‍♂️
Η +θετικη ιδιαιτεροτητα του, παντως ειναι πως μπορει να δεχθει
αναβαθμιση, μεχρι και καποιον Phenom X6, για παραδειγμα 1045Τ:
https://www.ebay.co.uk/itm/AMD-Phenom-II-X6-1045T-6x-2-7GHz-Sockel-AM3-HDT45TWFK6DGR-CPU/233479007502?hash=item365c6eed0e:g:vFoAAOSwuENeMJYS

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill27 είπε

μηπως παιρνει και ddr2 και ddr3??νομιζω μερικες μητρικες το υποστηριζουν,ειμαι ενα κλικ πριν τον παραγγειλω

Όχι όμως ταυτόχρονα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω για τον tower ρωταω ,λεω επειδη εχω μια ddr2  2GB και του την περασω δεν θα την βλεπει?Κατ΄'αλλα πιστευω πως ο επεξεργαστης του ειναι οριακα για την χρηση που θελω + ssd + καρτα γραφικων,νομιζω θα ειμαι μια χαρα,τι λετε και εσεις?Τωρα θελω να δω ποσο ειναι τα μεταφορικα μεχρι θεσσαλια για να δω το συνολικο κοστος

36,90€ βγαινει με τα μεταφορικα

Επεξ/σία από bill27
Δημοσ.

Παιδιά σάς ευχαριστώ πολύ, τόν παρήγγειλα, οπότε και θά σάς ενημερώσω μόλις τόν παραλάβω, σίγουρα θα αλλάξω και επεξεργαστή, σιγά σιγά.Ευχαριστω και πάλι.

Δημοσ.

Aν θες και ενα video του

ενω και μια φωτο απο το εσωτερικο του Acer Gateway DT55 εδω:
1.jpg
Το cooler του δε οπως το βλεπω -χαρη και στο μεγαλο AVC fan!-
θα ειναι υπεραρκετο να κρατηθει και για αναβαθμιση σε Χ4 640:
s-l1600.jpg

Αυτα ως προς τα γενικα, ειδικοτερα θα δεις οταν...παραλαβεις: δεν χρειαζεται να ξαναπουμε οτι
τα refurbished ειναι και ρισκο! Γιατι πολυ απλα δεν ξερεις τι εχει κανει ο προηγουμενος κατοχος,
ενω βασικα εδω ελεγχουν: βασικα οτι εκκινουν...!🤪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κανένας οδηγός για το πώς αλλάζω επεξεργαστή στο συγκεκριμένο μηχάνημα; Αύριο θά παραγγείλω επεξεργαστή, θά ήθελα να μου προτείνετε κάποιον καλύτερο  εως10-12€  από ebay η Ali, η νά αγοράσω τον 640 που μου έδειξε ο thedevilmaycare?

Επεξ/σία από bill27

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...