Zerg13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτα δεν ειναι πολυ καλα νεα και δεν θα επρεπε να συζηταμε για αυτο; https://www.ethnos.gr/ygeia/83897_ftanei-telos-toy-karkinoy-i-tyhaia-anakalypsi-neoy-kyttaroy-poy-dinei-elpides Δεν απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρχουν άνθρωποι που, χάρη σε αυτό ακριβώς το είδος ανοσοκυττάρου, έχουν ήδη τέλεια ανοσία απέναντι σε οποιονδήποτε καρκίνο. «Το κύτταρο αυτό μπορεί να είναι πολύ σπάνιο ή μπορεί να το έχουν πολλοί άνθρωποι, αλλά για κάποιο λόγο να μην είναι ενεργοποιημένο. Απλώς δεν γνωρίζουμε ακόμη», ανέφερε. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από Zerg13 2
afantos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Είναι πολύ σημαντική ανακάλυψη αλλά μην τρέχουμε ακόμα στο φαρμακείο. Να φανταστείς ότι ένα φάρμακο (που έχει ήδη κατασκευαστεί) θέλει έναν κύκλο 10 ετών με δοκιμές για να βγει στην αγορά. Οι ερευνητές αυτοί απλά έκαναν την πρώτη παρατήρηση, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. 1 1
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Τέτοιου είδους ειδήσεις και καλά ελπιδοφόρες και επαναστατικές βγαίνουν πολύ συχνά. Είμαι σίγουρος ότι αν ανατρέξει κανείς σε ειδησεογραφία παλαιότερων ετών θα βρει άπειρα άρθρα για μεγάλες ανακαλύψεις για το AIDS, για το Αλτσχάιμερ και πολλά άλλα. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική όπως πρώτα απόλα έχει δείξει η εμπειρία. Από την στιγμή μιας ανακάλυψης μέχρι να αποσαφηνιστεί πλήρως ο μηχανισμός και να μπορέσει αυτή (αν μπορεί) να χρησιμοποιηθεί πρακτικά για την καταπολέμηση της ασθένειας υπάρχει ένα χρονικό παράθυρο της τάξης των πολλών δεκαετιών. Χωρίς να αποκλείεται πάντα η όποια ανακάλυψη να αποδειχτεί φούσκα, ή να μην είναι εξαρχής κάτι το τόσο σημαντικό και να μας έχουν δώσει λάθος εντυπώσεις τα μέσα. Ειδικά αυτοί που ενθουσιάζονται περισσότεροι με τέτοιες ειδήσεις, είναι φυσικά οι καρκινοπαθείς ή τα κοντινά τους πρόσωπα, για τους οποίους όμως δεν υπάρχει ελπίδα 5
mic2mic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Καλά, ας βγει πρώτα το φάρμακο της φαλάκρας που το "ανακαλύπτουν" κάθε 5 χρόνια και για τον καρκίνο έχουμε ακόμα δρόμο. 1
greengr21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, mic2mic είπε Καλά, ας βγει πρώτα το φάρμακο της φαλάκρας που το "ανακαλύπτουν" κάθε 5 χρόνια και για τον καρκίνο έχουμε ακόμα δρόμο. O καθένας τον πόνο του ε; 😋 1
mic2mic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, greengr21 είπε O καθένας τον πόνο του ε; 😋 Μπα, από μαλλί δεν έχω πρόβλημα. Αν και είμαι σίγουρος ότι μέχρι να βρουν την θεραπεία του καρκίνου θα μου έχουν πέσει όλα
Strigla Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Όχι ακόμη,σε 5 με 6 χρόνια όμως σίγουρα.Το λέω υπεύθυνα όχι σαν κάποιους άλλους...
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Strigla είπε Όχι ακόμη,σε 5 με 6 χρόνια όμως σίγουρα.Το λέω υπεύθυνα όχι σαν κάποιους άλλους... Νομίζω ότι πλέον μπορεί να κλειδώσει το τόπικ.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Strigla είπε Όχι ακόμη,σε 5 με 6 χρόνια όμως σίγουρα.Το λέω υπεύθυνα όχι σαν κάποιους άλλους... Ποιο πράγμα λες υπεύθυνα? Απλά για να ξέρω με τι να γελάσω
Metal_Head Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ποιο πράγμα λες υπεύθυνα? Απλά για να ξέρω με τι να γελάσω Βγήκε ο άνθρωπος και μιλάει υπεύθυνα με αποδείξεις. Ποιος είσαι εσύ και πας να τον αμφισβητήσεις ? Δε φτάνει που μας κάνει τη χάρη και μας ενημερώνει πρώτους εδώ στο insomnia🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Από άρθρα και έρευνες έχουμε χορτάσει, από τις χιλιάδες που γίνονται καθημερινά, βγαίνει μία στην επιφάνεια και γίνεται τρομερή είδηση στα ΜΜΕ. Πως, και αν θα μπορέσει να αξιοποιηθεί είναι το θέμα, διαφορετικά θα μείνει στο αρχείο του nature όπως τόσες άλλες απλά για βιβλιογραφική αναφορά.
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Strigla είπε Όχι ακόμη,σε 5 με 6 χρόνια όμως σίγουρα.Το λέω υπεύθυνα όχι σαν κάποιους άλλους... In Strigla we trust... 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξερω αν διαβάσετε το άρθρο, λεει σε καποια παράγραφο οτι, καποιοι ανθρωποι εχουν ηδη αυτο το κύτταρο στον οργανισμό τους για αυτο ειναι και άτρωτοι απο τον καρκίνο.
mic2mic Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν ξερω αν διαβάσετε το άρθρο, λεει σε καποια παράγραφο οτι, καποιοι ανθρωποι εχουν ηδη αυτο το κύτταρο στον οργανισμό τους για αυτο ειναι και άτρωτοι απο τον καρκίνο. Και λοιπόν; Εδώ μια πρωτεΐνη λείπει ή δεν δουλεύει σωστά και πάλι είναι αδύνατον να θεραπεύσουμε τα αποτελέσματα της έλλειψης (π.χ. Von Hippel-Lindau syndrome). Άλλο το να εξηγήσεις κάτι και εντελώς άλλο το να το θεραπεύσεις.
Dante80 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Πολύ δυνατή είδηση πράγματι, που μπορεί εν δυνάμει να αποτελέσει πασπαρτού για την αντιμετώπιση πολλαπλών καρκίνων. Η έρευνα βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια, και σε πιθανή περίπτωση επιτυχίας ενδέχεται να δούμε θεραπείες βασισμένες σε αυτή να έρχονται στην αγορά μετά από δέκα, δεκαπέντε χρόνια τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις