life is music Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Σκέφτομαι να δώσω το pc της υπογραφής και να κρατήσω μόνο τροφοδοτικόβ κάρτα γραφικών και δίσκους ..Αν δώσω μητρική , επεξεργαστή και μνημες και βγάλω κάνα 120 σκέφτομαι μετά να βάλω και άλλα 200 από την πλευρά μου ...Με 370 μπορώ να αγοράσω κουτί , μητρική μνημες , επεξεργαστή και να φτιάξω ένα pc για απλή καθημερινή χρήση και medium gaming ....και αν ναι ....τι θα μου προτείνατε από κουτί ,μητρική , μνήμες και cpu ?
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, life is music είπε Σκέφτομαι να δώσω το pc της υπογραφής και να κρατήσω μόνο τροφοδοτικόβ κάρτα γραφικών και δίσκους ..Αν δώσω μητρική , επεξεργαστή και μνημες και βγάλω κάνα 120 σκέφτομαι μετά να βάλω και άλλα 200 από την πλευρά μου ...Με 370 μπορώ να αγοράσω κουτί , μητρική μνημες , επεξεργαστή και να φτιάξω ένα pc για απλή καθημερινή χρήση και medium gaming ....και αν ναι ....τι θα μου προτείνατε από κουτί ,μητρική , μνήμες και cpu ? Με αυτά τα χρήματα μπορείς να κοιτάξεις : AMD R5 3600 MSI B450A PRO MAX CRUCIAL 16GB LT 3200Mhz COUGAR MX330-G Αλλη λογική είναι να πας σε AMD R5 2600X MSI B450M PRO VDH MAX CRUCIAL 16GB DDR4 3200 DEEPCOOL MATREX 30 να πουλήσεις και την κάρτα γραφικών και να βάλεις μια RX 570 4GB DDR5
life is music Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, adtakhs είπε Με αυτά τα χρήματα μπορείς να κοιτάξεις : AMD R5 3600 MSI B450A PRO MAX CRUCIAL 16GB LT 3200Mhz COUGAR MX330-G Αλλη λογική είναι να πας σε AMD R5 2600X MSI B450M PRO VDH MAX CRUCIAL 16GB DDR4 3200 DEEPCOOL MATREX 30 να πουλήσεις και την κάρτα γραφικών και να βάλεις μια RX 570 4GB DDR5 Ξέχνα το η κάρτα και να φύγει δεν θα πιάσει και πολλά ...Οπότε και να φύγει θα πρέπει να πάρω cpu με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ...Για το τροφοδοτικό που έχω τι λες ...να το κρατήσω η να το δώσω ? Τέλος θέλω να μ δωσεις και μια πρόταση και με μικρό κουτί που να δέχεται mini και micro atx μητρική!
life is music Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, adtakhs είπε Με αυτά τα χρήματα μπορείς να κοιτάξεις : AMD R5 3600 MSI B450A PRO MAX CRUCIAL 16GB LT 3200Mhz COUGAR MX330-G Αλλη λογική είναι να πας σε AMD R5 2600X MSI B450M PRO VDH MAX CRUCIAL 16GB DDR4 3200 DEEPCOOL MATREX 30 να πουλήσεις και την κάρτα γραφικών και να βάλεις μια RX 570 4GB DDR5 Περιμένω !
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Σου έχω δώσει πρόταση για μικρό και οικονομικό κουτί . Είναι αυτό της δεύτερης σύνθεσης. Το ίδιο και για M-ATX μητρική. Αν θες μικρότερο σύστημα πρέπει να μου πεις και το μέγεθος της κάρτας που έχεις τώρα. Το τροφοδοτικό το κρατάς.
life is music Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, adtakhs είπε Σου έχω δώσει πρόταση για μικρό και οικονομικό κουτί . Είναι αυτό της δεύτερης σύνθεσης. Το ίδιο και για M-ATX μητρική. Αν θες μικρότερο σύστημα πρέπει να μου πεις και το μέγεθος της κάρτας που έχεις τώρα. Το τροφοδοτικό το κρατάς. Για κουτί μου πρότειναν της antec το r6 .....εγώ όμως ψάχνω κάτι κοντά στο raijintek metis ....έχεις κάποιο άλλο να προτείνεις?
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, life is music είπε Για κουτί μου πρότειναν της antec το r6 .....εγώ όμως ψάχνω κάτι κοντά στο raijintek metis ....έχεις κάποιο άλλο να προτείνεις? Για να σου προτείνω κουτί σαν το METIS που να μπορεί να πάρει την κάρτα γραφικών σου, πρέπει να μας πεις το μήκος της κάρτας σου. Ετσι κι αλλιώς θα την κρατήσεις αφού δεν θές να πας σε άλλη και είναι αρκετά έως πολύ δυνατότερη από τις ενσωματωμένες των APUS ...
life is music Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, adtakhs είπε Για να σου προτείνω κουτί σαν το METIS που να μπορεί να πάρει την κάρτα γραφικών σου, πρέπει να μας πεις το μήκος της κάρτας σου. Ετσι κι αλλιώς θα την κρατήσεις αφού δεν θές να πας σε άλλη και είναι αρκετά έως πολύ δυνατότερη από τις ενσωματωμένες των APUS ... Διαστάσεις 254*128*37
life is music Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Στις 22/1/2020 στις 6:27 ΜΜ, adtakhs είπε Σου έχω δώσει πρόταση για μικρό και οικονομικό κουτί . Είναι αυτό της δεύτερης σύνθεσης. Το ίδιο και για M-ATX μητρική. Αν θες μικρότερο σύστημα πρέπει να μου πεις και το μέγεθος της κάρτας που έχεις τώρα. Το τροφοδοτικό το κρατάς. Τελικά κατέληξα στα εξής θα κρατήσω δίσκους καρτα γραφικών και τροφοδοτικό και λέω να πάω σε ryzen 2700 μαζί με μητρική της msi b450 micro atx ....για κουτί σκέφτομαι το coolermaster q300l και 16gb ram ddr4 στα 3200 ...Όμως δεν ξέρω τι να κάνω με την ψήκτρα μου την 212 evo την παλιά .....Μπορώ να την βάλω στο νέο σύστημα η θα πρέπει να πάρω άλλη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα