bobbyray21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Εχθές πήρα τηλέφωνο, αφού έκανα reset, και ο αυτόματος ανέφερε βλάβη. Γνωρίζει κανείς τι παίζει;
georgerapp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Ώρες ώρες το ίντερνετ πέφτει και κανει φουλ διακοπες και ταχύτητα ανύπαρκτη. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο γιατι διαβασα για γενικευμένο πρόβλημα και βρίσκονται στην προσπάθεια επίλυσης.
manosbr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 To ίδιο και εγώ εδώ και 3 μέρες , πέφτει συνεχώς το σήμα και ξαναέρχεται μετά απο λίγο! τι γίνεται ?
bobbyray21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Έπεσε στο μάτι μου ότι αναβαθμίζουν σε 5g σήμα. Δεν ανακουφίζει κάποιον αυτό, καθώς το πρόβλημα είναι ήδη 4 μέρες και συνεχίζει..
georgerapp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Σήμερα δε μου εχει κάνει τίποτα. Χθες και προχθές είχα θέματα. Εσας; Είμαι Πειραιά Κερατσίνι εγώ. Μπορεί και να ισιωσε η φάση.
tasvar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Αλλαξα dns και έβαλα της Google. οι δικοί τους έχουν πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα