zafeirisnikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας. Έχει συμβεί σε πολύ δικό μου άνθρωπο και ψάχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ύστερα από χαλαζόπτωση πήγε σε διάφορα συνεργεία να πάρει προσφορές και τρόπους να επιδιορθώσει το αυτοκίνητο. Τελικά αποφάσισε να το πάει στην αντιπροσωπεία όπου και του δώσανε νε μεν τη μεγαλύτερη τιμή αλλά του είπαν πως δε θα χρησιμοποιηθούν βεντούζες στο καπό π.χ. αλλά αντικατάσταση κτλ. Αφού λοιπόν άφησε το αυτοκίνητο εκεί, προς Μαρούσι πλευρά, προς έκπληξη του είδε το αμάξι του στο δρόμο προς Καλλιθέα πλευρά. Πήρε αμέσως τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και ζήτησε να δει το αυτοκίνητο του. Του είπαν αδύνατον και ύστερα από φασαρία τον πήρε κάποιος υπεύθυνος ο οποίος και τελικά παραδέχτηκε πως αφού εξετάσανε καλύτερα την περίπτωση αποφάσισαν να στείλουν το αμάξι σε εξωτερικό συνεργάτη να το επισκευάσουν με βεντούζες. Καταλαβαίνετε οτι αυτή τη στιγμή είναι ήδη στο συνεργείο και ούτε μπορώ να φανταστώ τι γίνεται. Κάποιος που γνωρίζει αν επιτρέπεται νομικά να κυκλοφορούν το αμάξι εκτός συνεργείου χωρίς άδεια του ιδιοκτήτη. Η του ότι ο τρόπος τελικώς που θα επισκευαστεί το αμάξι χωρίς να ενημερώσουν άλλαξε αλλά όχι η τιμή. Πώς κινούμαστε σωστα και με ασφάλεια;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Νομικα δεν ξερω αν επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται να κυκλοφορει το αυτοκινητο οταν ειναι συνεργείο. Αυτο που ξερω ειναι οτι πολλές φορες ο μηχανικός της αντιπροσωπείας που παω τα αυτοκίνητο το παίρνει μια γύρα για δοκιμή.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μάλλον θέλανε να το φτιάξουν αλλού φτηνά και να κρατήσουν την διαφορά της τιμής στην τσέπη. Αυτό λέγεται απατεωνιά και καλύτερα να πάρει το αμάξι από εκεί και να τους κράξει στα αντίστοιχα φόρουμς ή και στο fb. Νομικά να απαγορεύεται να βγάλει το αμάξι στον δρόμο δεν ξέρω αν απαγορεύεται 1
zafeirisnikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Προφανώς και θέλανε να κρατήσουν τη διαφορά δική τους. Εγώ το σκέφτομαι διαφορετικά. Εμπιστεύτηκα ένα αυτοκίνητο σε μια αντιπροσωπεία. Το πήρε ο χ και έκανε 200 χιλιόμετρα. Στη διαδρομή λήστεψε μια τράπεζα. Ύστερα στο συνεργείο που το πήγε ξήλωσαν μέρη του και αντικαταστάθηκαν με μαϊμού δεύτερης ποιότητας. Ποιός εγγυάται για τυχόν τέτοιες ενέργειες;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, zafeirisnikos είπε Προφανώς και θέλανε να κρατήσουν τη διαφορά δική τους. Εγώ το σκέφτομαι διαφορετικά. Εμπιστεύτηκα ένα αυτοκίνητο σε μια αντιπροσωπεία. Το πήρε ο χ και έκανε 200 χιλιόμετρα. Στη διαδρομή λήστεψε μια τράπεζα. Ύστερα στο συνεργείο που το πήγε ξήλωσαν μέρη του και αντικαταστάθηκαν με μαϊμού δεύτερης ποιότητας. Ποιός εγγυάται για τυχόν τέτοιες ενέργειες; Κόψε λίγο το Netflix
zafeirisnikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Κόψε λίγο το Netflix Θα στο πάω εκτός NETFLIX για να καταλάβεις τυχόν κινδύνους. Πάω σε ένα συνεργείο και λέω στο μάστορα. Κάτι ακούγεται εδώ ρε μάστορα. Κάτσε να το πάω μια βόλτα μου λέει, το παίρνει και φεύγει για μια βόλτα στο τετράγωνο. Σπάει ο διάολος το ποδάρι του και χτυπάει ή σκοτώνει πεζό, τον εγκαταλείπει και φεύγει. Κάποιος προλαβαίνει και βλέπει πινακίδα. Ο μάστορας μου φέρνει το αυτοκίνητο, τυχόν κάτι μου ρυθμίζει και φεύγω. Ύστερα από μια εβδομάδα (τυχαίο νούμερο), με συλαμβάνουν και τρέχω για μια ζωή σε διακαστήρια χωρίς να μπορώ να αποδείξω τίποτα (πιθανόν να μην καταλάβω και ποτέ τι συνέβη). Αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί ξανασκέψου το. Η κακιά η ώρα δεν ξέρεις πόσο εύκολα έρχεται και πως μπλέκεις σε χρόνο ντε τε κυριολεκτικά χωρίς να το καταλάβεις.
vamvakoolas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, zafeirisnikos είπε Θα στο πάω εκτός NETFLIX για να καταλάβεις τυχόν κινδύνους. Πάω σε ένα συνεργείο και λέω στο μάστορα. Κάτι ακούγεται εδώ ρε μάστορα. Κάτσε να το πάω μια βόλτα μου λέει, το παίρνει και φεύγει για μια βόλτα στο τετράγωνο. Σπάει ο διάολος το ποδάρι του και χτυπάει ή σκοτώνει πεζό, τον εγκαταλείπει και φεύγει. Κάποιος προλαβαίνει και βλέπει πινακίδα. Ο μάστορας μου φέρνει το αυτοκίνητο, τυχόν κάτι μου ρυθμίζει και φεύγω. Ύστερα από μια εβδομάδα (τυχαίο νούμερο), με συλαμβάνουν και τρέχω για μια ζωή σε διακαστήρια χωρίς να μπορώ να αποδείξω τίποτα (πιθανόν να μην καταλάβω και ποτέ τι συνέβη). Αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί ξανασκέψου το. Η κακιά η ώρα δεν ξέρεις πόσο εύκολα έρχεται και πως μπλέκεις σε χρόνο ντε τε κυριολεκτικά χωρίς να το καταλάβεις. με την ιδια λογικη και ο παρκαδορος μπορει να κανει το ιδιο.. Στο προβλημα του φιλου: φαναρτζοδουλεια και αντιρποσωπειες δε τα πανε καλα. Μπορει ο καταναλωτης να νομιζει οτι θα το παει εκει για τελεια δουλεια αλλα συνηθως δε συγκρινεται τοσο η εμπειρια οσο και οι εγκαταστασεις με ενα μαγαζι που ασχολειται αποκλειστικα με φανοποιια Εκ των εσω εχω δει απειρες κοτσανες σε αντιπροσωπειες (π.χ βαφη οτι ναναι, ιχ εκτεθιμενα μετα τη βαφη και αλλα πολλα). οπως αναφερθηκε ειτε το πηγε "εξωτερικα" για φανοποιεια ειτε εχει καπου αλλου υποκαταστημα...
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, zafeirisnikos είπε Θα στο πάω εκτός NETFLIX για να καταλάβεις τυχόν κινδύνους. Πάω σε ένα συνεργείο και λέω στο μάστορα. Κάτι ακούγεται εδώ ρε μάστορα. Κάτσε να το πάω μια βόλτα μου λέει, το παίρνει και φεύγει για μια βόλτα στο τετράγωνο. Σπάει ο διάολος το ποδάρι του και χτυπάει ή σκοτώνει πεζό, τον εγκαταλείπει και φεύγει. Κάποιος προλαβαίνει και βλέπει πινακίδα. Ο μάστορας μου φέρνει το αυτοκίνητο, τυχόν κάτι μου ρυθμίζει και φεύγω. Ύστερα από μια εβδομάδα (τυχαίο νούμερο), με συλαμβάνουν και τρέχω για μια ζωή σε διακαστήρια χωρίς να μπορώ να αποδείξω τίποτα (πιθανόν να μην καταλάβω και ποτέ τι συνέβη). Αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί ξανασκέψου το. Η κακιά η ώρα δεν ξέρεις πόσο εύκολα έρχεται και πως μπλέκεις σε χρόνο ντε τε κυριολεκτικά χωρίς να το καταλάβεις. Λύσσα το έκανες!!!!!!!! 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, zafeirisnikos είπε Θα στο πάω εκτός NETFLIX για να καταλάβεις τυχόν κινδύνους. Πάω σε ένα συνεργείο και λέω στο μάστορα. Κάτι ακούγεται εδώ ρε μάστορα. Κάτσε να το πάω μια βόλτα μου λέει, το παίρνει και φεύγει για μια βόλτα στο τετράγωνο. Σπάει ο διάολος το ποδάρι του και χτυπάει ή σκοτώνει πεζό, τον εγκαταλείπει και φεύγει. Κάποιος προλαβαίνει και βλέπει πινακίδα. Ο μάστορας μου φέρνει το αυτοκίνητο, τυχόν κάτι μου ρυθμίζει και φεύγω. Ύστερα από μια εβδομάδα (τυχαίο νούμερο), με συλαμβάνουν και τρέχω για μια ζωή σε διακαστήρια χωρίς να μπορώ να αποδείξω τίποτα (πιθανόν να μην καταλάβω και ποτέ τι συνέβη). Αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί ξανασκέψου το. Η κακιά η ώρα δεν ξέρεις πόσο εύκολα έρχεται και πως μπλέκεις σε χρόνο ντε τε κυριολεκτικά χωρίς να το καταλάβεις. Μην βγαίνεις απο το σπίτι καθόλου 2
pananton Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) απορώ τι συζητάμε...η υπεξαίρεση οχήματος ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι ποινικό αδίκημα...στην θέση σου TS θα ξεκινούσα διαδικασία μήνυσης χτες ΑΝ μπορούσα να αποδείξω αυτά που αναφέρεις... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από pananton
zafeirisnikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Τι να πω; Μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα. Μου κάνει τόσο εκτός πραγματικότητας που πήραν το αυτοκίνητο χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη και το έκοβαν βόλτες σε όλη την Αττική. Ακόμη και ο ίδιος ο φίλος μου είναι πιο χαλαρός. Πέραν του ότι η ασφαλιστική θα καλεστεί να πληρώσει ολική βαφή ενώ η όλη δουλειά έγινε με βεντούζες. Εγώ αυτό θα το έβλεπα σε δεύτερο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα