konkarien Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας. Κατά την ώρα που σερφάρω,στιγμιαία μαυρίζει η οθόνη στο pc,για μερικά δευτερόλεπτα και κατόπιν επανέρχεται,τις περισσότερες φορές χρειάζεται και ένα refresh για να ξαναδείξει, ακριβώς αυτά που είχε η σελίδα. Καμμιά ιδέα;
bromiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Να ενημερώσεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών σαν πρώτη κίνηση…
bblaw20 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Πρωτα δες για drivers update και μετα αμα εχεις AMD καρτα γραφικων αλλαξε στο Display>Scaling Mode σε Full Panel.
konkarien Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω εγκατεστημένο το Driver booster που κάνει αυτόματα drivers update. Για την ρύθμιση Display>Scaling Mode σε Full Panel,από που πηγαίνω; 32 λεπτά πριν, bromiaris είπε Να ενημερώσεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών σαν πρώτη κίνηση… Ευχαριστώ. Είναι παλιά η κάρτα 12ετίας ATI RADEON 3870
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 ήθελα να ήξερα γιατί βάζετε προγράμματα "αμφίβολου ποιότητας" για να κάνουν έλεγχο σε οδηγούς (drivers) αν δεν ξέρετε από υπολογιστές το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε κάποιον που ξέρει/γνωρίζει μην βάζετε "αμφίβολου ποιότητας" προγράμματα σύμφωνα με το ερώτημα σου γιατί το κάνει αυτό οι πιθανές αιτίες είναι οι παρακάτω οδηγός (driver) της κάρτας γραφικών καλώδιο που συνδέει την κάρτα γραφικών με την οθόνη κάρτα γραφικών/οθόνη ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν αυτόν τον μάταιο κόσμο.
konkarien Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, ikorolis είπε κάρτα γραφικών/οθόνη ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν αυτόν τον μάταιο κόσμο Μετά από τόσα χρόνια λογικό. Ευχαριστώ για την απάντηση.
jeremykaz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Στις 21/1/2020 στις 8:57 ΜΜ, Επισκέπτης είπε ήθελα να ήξερα γιατί βάζετε προγράμματα "αμφίβολου ποιότητας" για να κάνουν έλεγχο σε οδηγούς (drivers) αν δεν ξέρετε από υπολογιστές το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε κάποιον που ξέρει/γνωρίζει μην βάζετε "αμφίβολου ποιότητας" προγράμματα σύμφωνα με το ερώτημα σου γιατί το κάνει αυτό οι πιθανές αιτίες είναι οι παρακάτω οδηγός (driver) της κάρτας γραφικών καλώδιο που συνδέει την κάρτα γραφικών με την οθόνη κάρτα γραφικών/οθόνη ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν αυτόν τον μάταιο κόσμο. Νομίζω ότι βοήθησες και εμένα!! Έχω triple monitor και στη μέση ενός 60λεπτου αγώνα (ACC) μου σβήνουν οι οθόνες για 1sec και ξανά ανάβουνε.. το Format θα βοηθήσει??
razorblade334 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Στις 21/1/2020 στις 8:51 ΜΜ, konkarien είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω εγκατεστημένο το Driver booster που κάνει αυτόματα drivers update. Για την ρύθμιση Display>Scaling Mode σε Full Panel,από που πηγαίνω; Ευχαριστώ. Είναι παλιά η κάρτα 12ετίας ATI RADEON 3870 το driver booster σου εχει δημιουργησει το προβλημα . κανε uninstal τους drivers με DDU και κανε καθαρη εγκατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα