mocag23182 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 μπορω να χρησομοππιησω τις συνομιλια στο φβ σαν αποδεικτικο??
htaccess Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 8 hours ago, mclein² said: 8 hours ago, mocag23182 said: μπορω να χρησομοππιησω τις συνομιλια στο φβ σαν αποδεικτικο?? Θα σου πουν στην αστυνομία τι ακριβώς θα κάνεις.
kallair Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Για την οικονομια της συζητησης, παιζει να μην τα εχει παρει ακομα τα λεφτα απο την paypal μιας και σε καποιες περιπτωσεις βαζει οριο καποιων ημερων πριν μπορεσεις να τα χρησιμοποιησεις. για βαλε σκρινσοτ την μεταφορα που εκανες για να δουμε πώς ακριβως του τα εδωσες κ τι εγραψες στο τικετ που ανοιξες...
Rumpelstiltskin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 μην ακυρώσεις το case. Μπορει να στο λεει για να τα παρει και να σε ψαρωνει. Όπως και να έχει όμως, ΜΗΝ το ακυρώσεις. 2
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, mocag23182 είπε ελπιζω η αστυνομια απο το μειλ να μπορει να εντωπησει που εγινε η συναλλαγη που εκανε και να βρουν τα στοιχεια του η διωξη χωρια που δεν εχει δικαιωμα να δει στοιχεια ,αν δεν υπαρχει κατι σοβαρο δεν ασχολειται με τετοια εχει χιλιαδες αναλογα,να εχεις απο μηδαμινες ως ελαχιστες προσδοκιες \τουλαχιστον το παθημα εγινε μαθημα
greengr21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 και ασχετο με το οτι ηταν απατη 70ευρω για συνεντευξη στην ελλαδα?αν ειναι δυνατον ουτε μεσιτης δε τα ζηταει😋 2
ritchie77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Εντωμεταξυ στο φβ τωρα πηραν καποιοι χαμπαρι για την εξαπατηση με τα λεφτα στο λεπτο και κανουν σχετικες αναρτησεις. Τους στελνουν στο ασχετο μηνυμα στο μεσεντζερ κι οποιος τσιμπησει. Το φβ βριθει υποψηφιων θυματων
sensai Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 θα γίνω κακός αλλά καλά να πάθεις. φαντάζομαι ούτε παππούς 70 χρονών είσαι ούτε πιτσιρικάς. την επόμενη σκέψου καλύτερα που πας να μπλέξεις. 1
runner45 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 δες το καλό της περίπτωσης...με 70ευρω πηρες ενα μάθημα που θα σε γλυτωσει (πιστέυω) απο πολλά χουνέρια μελλοντικά (γιατι εδω που τα λέμε, μάλλον το χρειαζόσουν το μάθημα)... μην περιμένεις πολλά πάντως....ο τύπος ποντάρει (και σωστά) στην τελική εγκαταληψη της υποθεσης απο το θυμα και τις αρχες, λόγω μικροποσού....Ασε που αν τον πιασουν μπορεί να ισχυριστεί οτι εξακολουθεί να προσπαθει να σε αποκαταστησει ακόμα.... 3
dkstopo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 για το συγκεκριμενο ποσο δεν κουνιεται φυλλο από κανενα.
htaccess Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Τυχερός είναι... 70€ μόνο... από τον άλλο μήνα έρχονται αυξήσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Αν δεν είναι τρολλιά... Από το paypal μια χαρά τον βρίσκουν και τον βουτάν!
nightwalker1990 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, mocag23182 είπε καλησπερα μου συνεβη κατι πολυ πρωτογνωρο και θα ηθελα την συμβουλη σας. Με πλησιασε ενας τυπος στο φβ που ειχαμε κοινους φιλους αλλα δεν τον ηξερα προσωπικα (δεν θυμομουν καν οτι τον ειχα στους φιλους μου ) και καθοτι ειμαι ετοιμος να φυγω απο την δουλεια μου για διαφορους λογους ψαχνω εργασια αρκετα ενεργα τον τελευταιο καιρο για κατι αξιολογο. ο τυπος (λες και το ξερε) μου στελνει μηνυμα αν ενδιαφερομαι για δουλεια σε γραφειο στον κλαδο μου ( ασφαλειες ) . του λεω πως ενδιαφερομαι κλπ αλλα δεν μου κολλαγε κατι και τον ρωτησα πως με βρηκε που ξερει οτι ψαχνω δουλεια κλπ και μου απαντησε μεσω κοινων γνωστων. εν παση περιπτωσει με ψιλοπηθει και του λεω να με βοηθησει. του στελνω βιογραφικο κλπ και μου λεει οτι θα το κανονισει μεσα στην βδομαδα για συνεντευξη αλλα θα χρειαστει και καποια προμηθεια 70 ευρω για τον κοπο του. Συμφωνω με την προυποθεση να του τα στειλω μεσω paypal για να μπορω να κανω refund σε περιπτωση που μου την σκασει. συμφωνει κ αυτος. τα στελνω και οπως το φανταστηκα εγινε καπνος. εχω κρατησει τις συνομιλιες και εχω ανοιξει case στην paypal αλλα μου εστειλε μειλ να ακυρωσω το refund γιατι λεει τα χρηματα τα εχει ξοδεψει οποτε δν θα εχει να τα στειλει και να κερδισω το case. τι να κανω; αν παω στην διωξη λετε να γινει τιποτα; κατα πασα πιθανοτητα το case θα το νικησω γιατι δεν εχει απαντησει καν αλλα δεν θελω να τον αφησω ατιμωρητο γιατι θα το εχει κανει και σε αλλους. No offense, μέλος έγινες πριν 3 ώρες και ήξερες πχ που να ποστάρεις και αυτό που σου συνέβει???? Άντε το προσπερνάω αυτό..... μου θυμίζεις κάτι χαζές απο φβ που κάθε μέρα κάνουν κι απο μια ανάρτηση: Παρήγγειλα το πουά φόρεμα στα 22€ και η κοπέλα που τα έστειλε δεν μου έβαλε μέσα και το 2ο με τις ρίγες όπως αναφέρεται στην περιγραφή, απατεώνισσα μου έκλεψε τα λεφτά... κοινοποιήστε το, έχει 2-3 προφίλ..... Αν όντως ισχύει καλά να σας κάνουν αφού κοιμάσται όρθιοι μερικοί-ες και έπρεπε να σου πάρει περισσότερα μπας και συνέλθεις λίγο... εκεί που διάβασα για προμήθεια σταμάτησα να διαβάζω..
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δεν σε έπιασε κορόιδο κανένας. Μόνο και μόνο που ήρθε ένας άγνωστος ως από μηχανής θεός στο Facebook και σου είπε ότι θα σου βρει δουλειά και ξέρει ότι ψάχνεις από κοινό γνωστό έπρεπε να το καταλάβεις αμέσως ότι κάτι ύποπτο παίζει. Ρωτάς σε ποιον γνωστό αναφέρεται και όταν σου πει τον καλείς και περιμένεις επιβεβαίωση του γεγονότος.
ideal09 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Καλά δεν είναι και περίεργο που δημιουργήθηκε τωρα ο λογαριασμός, μπορεί ο τύπος να έκανε δεύτερο λογαριασμό για να μην τον πάρουν στο ψηλό με τον "καλο" του
Προτεινόμενες αναρτήσεις