Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μου συνεβη κατι πολυ πρωτογνωρο και θα ηθελα την συμβουλη σας. Με πλησιασε ενας τυπος στο φβ που ειχαμε κοινους φιλους αλλα δεν τον ηξερα προσωπικα (δεν θυμομουν καν οτι τον ειχα στους φιλους μου ) και καθοτι ειμαι ετοιμος να φυγω απο την δουλεια μου για διαφορους λογους  ψαχνω εργασια αρκετα ενεργα τον τελευταιο καιρο για κατι αξιολογο. ο τυπος (λες και το ξερε) μου στελνει μηνυμα αν ενδιαφερομαι για δουλεια σε γραφειο στον κλαδο μου ( ασφαλειες ) . του λεω πως ενδιαφερομαι κλπ αλλα δεν μου κολλαγε κατι και τον ρωτησα πως με βρηκε που ξερει οτι ψαχνω δουλεια κλπ και μου απαντησε μεσω κοινων γνωστων. εν παση περιπτωσει με ψιλοπηθει και του λεω να με βοηθησει. του στελνω βιογραφικο  κλπ και μου λεει οτι θα το κανονισει μεσα στην βδομαδα για συνεντευξη αλλα θα χρειαστει και καποια προμηθεια 70 ευρω για τον κοπο του. Συμφωνω με την προυποθεση να του τα στειλω μεσω paypal για να μπορω να κανω refund σε περιπτωση που μου την σκασει. συμφωνει κ αυτος. τα στελνω και οπως το φανταστηκα εγινε καπνος. εχω κρατησει τις συνομιλιες και εχω ανοιξει case στην paypal αλλα μου εστειλε μειλ να ακυρωσω το refund γιατι λεει τα χρηματα τα εχει ξοδεψει οποτε δν θα εχει να τα στειλει και να κερδισω το case. τι να κανω; αν παω στην διωξη λετε να γινει τιποτα; κατα πασα πιθανοτητα το case θα το νικησω γιατι δεν εχει απαντησει καν αλλα δεν θελω να τον αφησω ατιμωρητο γιατι θα το εχει κανει και σε αλλους.

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mocag23182 είπε

καλησπερα μου συνεβη κατι πολυ πρωτογνωρο και θα ηθελα την συμβουλη σας. Με πλησιασε ενας τυπος στο φβ που ειχαμε κοινους φιλους αλλα δεν τον ηξερα προσωπικα (δεν θυμομουν καν οτι τον ειχα στους φιλους μου ) και καθοτι ειμαι ετοιμος να φυγω απο την δουλεια μου για διαφορους λογους  ψαχνω εργασια αρκετα ενεργα τον τελευταιο καιρο για κατι αξιολογο. ο τυπος (λες και το ξερε) μου στελνει μηνυμα αν ενδιαφερομαι για δουλεια σε γραφειο στον κλαδο μου ( ασφαλειες ) . του λεω πως ενδιαφερομαι κλπ αλλα δεν μου κολλαγε κατι και τον ρωτησα πως με βρηκε που ξερει οτι ψαχνω δουλεια κλπ και μου απαντησε μεσω κοινων γνωστων. εν παση περιπτωσει με ψιλοπηθει και του λεω να με βοηθησει. του στελνω βιογραφικο  κλπ και μου λεει οτι θα το κανονισει μεσα στην βδομαδα για συνεντευξη αλλα θα χρειαστει και καποια προμηθεια 70 ευρω για τον κοπο του. Συμφωνω με την προυποθεση να του τα στειλω μεσω paypal για να μπορω να κανω refund σε περιπτωση που μου την σκασει. συμφωνει κ αυτος. τα στελνω και οπως το φανταστηκα εγινε καπνος. εχω κρατησει τις συνομιλιες και εχω ανοιξει case στην paypal αλλα μου εστειλε μειλ να ακυρωσω το refund γιατι λεει τα χρηματα τα εχει ξοδεψει οποτε δν θα εχει να τα στειλει και να κερδισω το case. τι να κανω; αν παω στην διωξη λετε να γινει τιποτα; κατα πασα πιθανοτητα το case θα το νικησω γιατι δεν εχει απαντησει καν αλλα δεν θελω να τον αφησω ατιμωρητο γιατι θα το εχει κανει και σε αλλους.

Να πω έλεος;!!!!!

Και πως του τα έστειλες; Friends and family? Τι λάθη είναι είναι αυτά βρε παιδιά;

Που τους βρίσκετε τόσους απατεώνες;Πήγαινε στην ασφάλεια και πες την ιστορία σου και θα σου πουν.

Εγώ πάντως θα τον διέσυρα στους γνωστούς μας.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mocag23182 είπε

δεν νομίζω το paypal να πάει να του τα παρει απο την  τσέπη. συνέχισε το case κανονικά

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VagAnd είπε

δεν νομίζω το paypal να πάει να του τα παρει απο την  τσέπη. συνέχισε το case κανονικά

Και τι θα του κάνει το paypal;Θα τον μαλώσει;Ούτε επιχείρηση ούτε μαγαζί έχει.Αν του τα έχει στείλει και σαν φίλος/οικογένεια τζάμπα ασχολείται ,  

Γουστάρω που ρωτας κιόλας στον τίτλο!!

Δημοσ.

παιδια ο λογαριασμοσ του στο φβ ηταν ψευτικος γιαυτο ειπα για την διωξη . κανενας γνωστος μας δεν τομ ηξερε. γιαυτο ειπα για την διωξη για να τον βρουν αφου κανει απατες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και τι θα του κάνει το paypal;Θα τον μαλώσει;Ούτε επιχείρηση ούτε μαγαζί έχει.Αν του τα έχει στείλει και σαν φίλος/οικογένεια τζάμπα ασχολείται ,  

Γουστάρω που ρωτας κιόλας στον τίτλο!!

τι ρώτησα ? Δεν έιμαι σιγουρος για το φίλος/ οικογένεια οπότε θα θεωρησω ότι έχεις δικιο.

Απλα δεν έχει κανένα κέρδος να ακυρώσει το case.

Το έιπα το συνεχισε γτ είναι το πρώτο που λενε οι απατεώνεσ στο αλι "ακυρωσε το dispute και θα τα κανονήσουμε " κ μετά δεν μπορείς να ξανακάνεις. 

και τουλάχιστον να του κλείσει το account το paypal μπας κ γλυτώσει κανας άλλος

Επεξ/σία από VagAnd
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VagAnd είπε

τι ρώτησα ? Δεν έιμαι σιγουρος για το φίλος/ οικογένεια οπότε θα θεωρησω ότι έχεις δικιο.

Απλα δεν έχει κανένα κέρδος να ακυρώσει το case.

Το έιπα το συνεχισε γτ είναι το πρώτο που λενε οι απατεώνεσ στο αλι "ακυρωσε το dispute και θα τα κανονήσουμε " κ μετά δεν μπορείς να ξανακάνεις. 

Οχι εσύ ,ο φίλος που έφτιαξε το θέμα ρωτάει αν τον εξαπάτησαν στο τίτλο.

4 λεπτά πριν, mocag23182 είπε

παιδια ο λογαριασμοσ του στο φβ ηταν ψευτικος γιαυτο ειπα για την διωξη . κανενας γνωστος μας δεν τομ ηξερε. γιαυτο ειπα για την διωξη για να τον βρουν αφου κανει απατες.

Καλά ρε φίλε!!!Δεν ρώτησες κανέναν πριν δωσεις λεφτά;Τι να πω;Μεσα στην στεναχώρια σου να έχεις και εμένα να στα χώνω αλλά τα θέλει ο πωπός σας!!!Δεν μπορώ να βλεπω κόσμο να πιάνεται κορόιδο τόσο εύκολα.

Δημοσ.

Μην το ακυρώσεις γιατί μετά δεν θα μπορείς να το ξανανοίξεις.

Αν τα έστειλες με friends and family 1000% τα έχασες

Αν πλήρωσες κανονικά τότε 99% θα τα πάρεις πισω εκτός κι αν τους πεις καμιά χοντρομαλακία. Διάβασε εδώ τι καλύπτει το paypal https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/buyer-protection. Θα μπορούσες πχ να ισχυριστείς πως πλήρωσες για μια υπηρεσία που ποτέ δεν 'παρέλαβες'. Σε υπηρεσίες και άυλα προιόντα το paypal παίρνει σχεδόν πάντα το μέρος του αγοραστή γιατί ο πωλητής δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα. Για το υπηρεσίες δεν είμαι σίγουρος, είμαι όμως σίγουρος για το 2ο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Μην το ακυρώσεις γιατί μετά δεν θα μπορείς να το ξανανοίξεις.

Αν τα έστειλες με friends and family 1000% τα έχασες

Αν πλήρωσες κανονικά τότε 99% θα τα πάρεις πισω εκτός κι αν τους πεις καμιά χοντρομαλακία. Διάβασε εδώ τι καλύπτει το paypal https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/buyer-protection. Θα μπορούσες πχ να ισχυριστείς πως πλήρωσες για μια υπηρεσία που ποτέ δεν 'παρέλαβες'. Σε υπηρεσίες και άυλα προιόντα το paypal παίρνει σχεδόν πάντα το μέρος του αγοραστή γιατί ο πωλητής δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα. Για το υπηρεσίες δεν είμαι σίγουρος, είμαι όμως σίγουρος για το 2ο.

Και  ρωτάω εγώ αφου ο άλλος τα πηρε τα λεφτά τι θα κάνει το paypal?Απο που θα τα κρατήσει;

Δημοσ.

κανονικα τα εστειλα οχι σαν φρεντς εντ φαμιλυ δεν μου το ειπε οχι τιποτα αλλο . δεν στεμοχωριεμαι για τα λεφτα αφου θα τα παρω πισω αλλα για το οτι με επιασε κοροιδο . νομικα δεν μπορω να κανω κατι ? εχω συνομιλιες μειλ και το προφιλ στο φβ . δεν μπορει η αστυνομια να το ανοιξει αν κανω μηνυση ΄?

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και  ρωτάω εγώ αφου ο άλλος τα πηρε τα λεφτά τι θα κάνει το paypal?Απο που θα τα κρατήσει;

νομιζω θα του βαλουν αρνητικο υπολοιπο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τα δίνει το paypal, Το balance του τύπου θα γίνει αρνητικό και απο 'κει και πέρα δεν ξέρω.

Υποθέτω πως για να μπορέσει να  τραβήξει άμεσα τα λεφτά, ο λογαριασμός του είναι παλαιός και πιστοποιημένος οπότε αν ποτέ θελήσει να ξαναχρησιμοποιήσει τον 'καλό του' λογαριασμό θα πρέπει να ξεπληρώσει το χρέος του.

Αν είναι νέος ή/και unverified ο λογαριασμός του τότε τα λεφτά τα κρατάει δεσμευμένα το paypal μέχρι και για έναν μήνα

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.

ελπιζω η αστυνομια απο το μειλ να μπορει να εντωπησει που εγινε η συναλλαγη που εκανε και να βρουν τα στοιχεια του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...