Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion zd8000

Christos_Tz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου επεσε στα χερια μου στο free ενα αρχαιο τουβλοlaptop HP Pavilion zd8000 αλλα σε αριστη κατασταση καινουργιου,,..ειχε και σεμεν επανω και στολιδι ενα βαζο με λουλουδια...

Του τραβηξα ενα φορματ  clean install ξαναπερασμα τα XP και ολα καλα λεω....το θεμα μου ομωs ειναι οτι δεν βλεπω να εχει καρτα ασυρματου και μπλε δοντιου....

Επειδη θα χρειαστει να αγορασω μια για να το στρωσω κομπλε και βαζωνταs του 2 γιγα ram να το σουλουπωσω με τα 7αρια η και 10αρακια ακομα επειδη μου αρεσει η 17αρα οθονη του...ξερουμε ποιεs wifi cards ειναι συμβατεs στο συγκεγκριμενο αρχαιο τουβλολαπτοπ..??

Καπου πηρε το ματι μου απο ebay σε used...σε τιμεs χωμα....εγχωρια παιζει να βρω καρτα..η θα την πληρωσω εδω ο κουκοs αηδονι  και αναγκαστικα θα στραφω σε αγορα απο εξωτερικο..?

Ευχαριστω για οποια λυση κα απαντηση εχω..

Επεξ/σία από Christos_Tz
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλορίζικο

έχει καλά ηχεία αλλά αν θυμάμαι τα προβλήματα που βγάζει είναι σε dvd και γραμμές σε οθόνη.

Δεν κάνει για σοβαρή χρήση αλλά είναι διασκεδαστικό.

από το manual βρίσκω τα εξείς

wifi:

Mini PCI communications cards
802.11b/g, for use in most of the world (MOW) 373047-001
802.11b/g, for use in the rest of the world (ROW) 373048-001
802.11a/b/g combination card, for use in the
United States 376650-001

κεραίες έχει;

bt:

Broadcomm Bluetooth® wireless board 376651-001

με τα part number βρίσκεις πχ. το BCM94306MPLNA  για wifi

το bluetooth πρεπει να είναι universal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τιs πληροφοριεs...την βρηκα σε ενα μαγαζι στα 14 ευρω...προs το παρων θα του βαλω ενα TP-Link TL-WN725N 150Mbps Wireless N Nano USB στα 6 ευρω για το οποιο λενε καλα λογια σηματοs για μεσα στο σπιτι που το θελω για χρηση του και την καρτουλα την εχω στα υποψιν για αγορα καποια στιγμη...πιθανον ναι αυτη πρεπει να ειναι που μου ποσταρεs...για διασκεδαστικη χρηση ναι  ειναι σουπερ το τουβλο...χορταστικη οθονη..πληκτρολογιο σαν μηχανικο η αισθηση..και στον ηχο ναι ειναι πολυ δυνατο..(Harman Kardon ηχεια...)..το εχω δωσει τωρα σε μαστορα φιλο να το λυσει μια να βαλει φρεσκια παστουλα στον επεξεργαστη..να του ριξει ενα ξεσκονισμα μεσα.. να μου βρει συμβατεs rams να το παω στα 2γιγα να τρεχει αξιοπρεπωs τα win 7 τουλαχιστον...για απλη χρηση παει...surfing...youtube..ταινιεs & multimedia....και να το κανω δωρο στην ανηψια μου να παραγγελνει τα καλυντικα τηs online..(χαχα..)...το μοναδικο μειον ειναι οτι ο δισκοs ειναι παλιαs συνδεσηs αυτη με τα pins...και δεν μπορω να του βαλω εναν 120αρη ssd να παρει τον αερα του....κατα τα αλλα το τουβλο ειναι oldschool...χορταστικη οθονη και ηχοs μπομπα......

Οσο για τιs κεραιεs που λεs ειδα οτι αυτα τα δυο ψιλα καλωδιακια που κουμπωνει η wifi καρτα ειναι μεσα....η καρτα λυπει..πιθανον αυτοs που το ειχε πριν την εβγαλε να την βαλει αλλου...

Επεξ/σία από Christos_Tz

για δες κουμπι υπάρχει για ενεργοποίηση του wifi;

Οσο για τον δίσκο χωρις να είμαι σίγουρος θα μπορούσες να πάρεις ένα hdd caddy pata σε sata δίσκο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sil_unique είπε

για δες κουμπι υπάρχει για ενεργοποίηση του wifi;

Οσο για τον δίσκο χωρις να είμαι σίγουρος θα μπορούσες να πάρεις ένα hdd caddy pata σε sata δίσκο

Μολιs το παρω πισω απο τον φιλο μου τον τεχνικο που το εχει να κανει τα φρεσκαρισματα του θα το τσεκαρω...δεν θυμαμαι τωρα  για κουμπι...οσο για το hdd caddy..και αυτο το σεναριο παιζει ωστε να του βαλω Sata...ενα ειναι το μονο σιγουρο..οτι η ανηψια μου θα το παρει δωρακι οσο πιο καλουτσικο μπορει να γινει...Θειε φτιαχτο και δωστο μου να χαζευω στο you tube μου λεει...(..αντε τωρα εγω να τηs χαλασω χατηρι....)...

Επεξ/σία από Christos_Tz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...