Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα. Έχω ένα σπίτι 3οροφο και θέλω να το νοικιάσω το καλοκαίρι σε τουρίστες. Το router το έχω στο ισόγειο αλλά έχω προεκτείνει τα καλώδια μέχρι τον 2ο όροφο για να υπάρχει καλύτερο σήμα wifi σε όλο το κτήριο. Το θέμα είναι πως σκέφτομαι να αγοράσω και 2 αντάπτορες για να ενισχύσω το σήμα στο μέγιστο. Σκεφτείτε πως υπάρχει περίπτωση να μένουν μέχρι 13 άτομα την ίδια στιγμή. Οπότε δεν θέλω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το internet. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλά και αξιόπιστα adapters το πολύ έως 60 ευρώ ;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Διονύσης1 είπε

Καλησπέρα ομάδα. Έχω ένα σπίτι 3οροφο και θέλω να το νοικιάσω το καλοκαίρι σε τουρίστες. Το router το έχω στο ισόγειο αλλά έχω προεκτείνει τα καλώδια μέχρι τον 2ο όροφο για να υπάρχει καλύτερο σήμα wifi σε όλο το κτήριο. Το θέμα είναι πως σκέφτομαι να αγοράσω και 2 αντάπτορες για να ενισχύσω το σήμα στο μέγιστο. Σκεφτείτε πως υπάρχει περίπτωση να μένουν μέχρι 13 άτομα την ίδια στιγμή. Οπότε δεν θέλω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το internet. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλά και αξιόπιστα adapters το πολύ έως 60 ευρώ ;

Τα καλώδια που έχεις τραβήξει σε τι καταλήγουν? σε access point?

Δημοσ.

Αυτό που ψάχνεις δεν λέγεται wifi adapter αλλά ή access point ή repeater (αναλόγως την δομή).

Μιας και δεν φαίνεται να το έχεις καθόλου, και μιας και το θέλεις για επαγγελματική χρήση πάρε κάποιον να ξέρει να στήνει δίκτυα να στο στήσει σωστά και απροβλημάτιστα. Θα κάνεις απόσβεση στο πι και φι. Αλλιώς σε κόβω Ιούλιο ακόμα να παλεύεις με dhcp και modes και τους τουρίστες να αφήνουν αρνητικές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Τα καλώδια που έχεις τραβήξει σε τι καταλήγουν? σε access point?

Ναι. Είχα φέρει τεχνικό για να το φτιάξει σωστά.

1 ώρα πριν, helicoid είπε

Αυτό που ψάχνεις δεν λέγεται wifi adapter αλλά ή access point ή repeater (αναλόγως την δομή).

Μιας και δεν φαίνεται να το έχεις καθόλου, και μιας και το θέλεις για επαγγελματική χρήση πάρε κάποιον να ξέρει να στήνει δίκτυα να στο στήσει σωστά και απροβλημάτιστα. Θα κάνεις απόσβεση στο πι και φι. Αλλιώς σε κόβω Ιούλιο ακόμα να παλεύεις με dhcp και modes και τους τουρίστες να αφήνουν αρνητικές.

Είχα μιλήσει με έναν τεχνικό και μου έφτιαξε ένα access point στον 2ο όροφο . Μου είπε καλό θα ήταν να βάλω έναν ανταπτορα  απλά δεν ξέρω ποιον ακριβώς να αγοράσω . 

Δημοσ.

α.δεν βαζουμε repeaters αλλα τερματιζουμε utp και  βαζουμε access point πχ ubiquiti.αν εβαλες budget 60ευρω για ap τοτε σορρυ αλλα αστο ....

3 hours ago, Διονύσης1 said:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...