MAGOS_MERLIN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση των Windows 10 από το bootable Usb και δεν το ξεκινάει καν. Κολλάει στην εκκίνηση εκεί που θα έπρεπε να πει press a key to load USB. Κάτι τέτοιο έγραψε όσες φορές το έκανα ξανά. Προφανώς αναγνωρίζει το Usb και δεν ξεκινάει ούτε από τον δίσκο.
hp8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, MAGOS_MERLIN είπε Κολλάει στην εκκίνηση εκεί που θα έπρεπε να πει press a key to load USB. Προφανώς αναγνωρίζει το Usb και δεν ξεκινάει ούτε από τον δίσκο. βάλε στοιχεία της μητρικής. έχει επιλογή να μπουραρει απο usb ? έχεις επιλέξει σωστά από που να μπουταρει μέσα από το bios ? Αν το πληκτρολόγιο ειναι usb δες αν πρέπει να ενεργοποιησεις από το bios ρύθμιση Δοκίμασε και με ps/2 πληκτρολόγιο Όταν λες δεν ξεκινάει από τον δίσκο ? Έχει λειτουργικό μέσα ? ξεκινούσε από αυτόν? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από hp8
asmilon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Με ποιο προγραμμα εφτιαξες το usb? Προτεινω το media creation tool της Microsoft για αυτη την δουλεια... 1
MAGOS_MERLIN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, hp8 είπε βάλε στοιχεία της μητρικής. έχει επιλογή να μπουραρει απο usb ? έχεις επιλέξει σωστά από που να μπουταρει μέσα από το bios ? Αν το πληκτρολόγιο ειναι usb δες αν πρέπει να ενεργοποιησεις από το bios ρύθμιση Δοκίμασε και με ps/2 πληκτρολόγιο Όταν λες δεν ξεκινάει από τον δίσκο ? Έχει λειτουργικό μέσα ? ξεκινούσε από αυτόν? ναι έχει επιλογές usb-hdd usb-fdd usb-zip. Επιλέγω το usb-hdd σαν πρώτη επιλογή για boot και δεύτερο το σκληρό δίσκο που έχει μέσα τα win7 και θέλω να περάσω τα win10. Για κάποιο λόγο δεν μου κάνει update και αποφάσισα να το κάνω από το usb μιας και δεν έχω θέμα με δεδομένα αφού όλα τα έχω αποθηκευμένα σε NAS. 1 ώρα πριν, asmilon είπε Με ποιο προγραμμα εφτιαξες το usb? Προτεινω το media creation tool της Microsoft για αυτη την δουλεια... Με το rufus.
asmilon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δοκιμασε το εργαλειο της MS, ειναι πιο σιγουρο το αποτελεσμα. 1
eliasjuve Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Αν έχεις παλιό PC χωρίς UEFI αλλά BIOS να επιλέξεις το ΜΒR αντί για GPT στο Rufus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα