SIP1995 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, kataramenos32 said: Αν πας σε irepair βάλε την A+ γιατί με την απλή θα ξενερώσεις με τα χρώματα Τόσο ψεβαμένα είναι, ή απλά είναι πιο ψυχρά/σκούρα ?
SpEcTer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα φίλε,επειδή ετυχε να εχω και γω το ιδιο προβλημα πριν μερικους μηνες και εχοντας το κινητο κοντα στα 4 χρονια ,δεν ηθελα να παω να δωσω 100ευρω περιπου για αλλαγη.Οπότε αγορασα μια με 20 ευρω περιπου εκανα την εγχειρηση και εχω να σου πω η διαφορα ειναι μεγαλη σε σχεση με την κανονικη του.Απο εκει και περα εγω θα σου προτεινα να δεις κατι σε μεταχειρισμενο και να το κρατησεις σαν μπακ απ συσκευη εστω και με σπασμενη οθονη(μιας και φανταζομαι οτι ειναι λειτουργικο απλα σου σπαει τα νευρα) παρα να δωσεις 100ευρω για αλλαγη οθονης ή να κανεις μονος σου την εγχειρηση και με αμφιβολου ποιοτητας οθονες...
SIP1995 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 On 25/01/2020 at 17:18, SpEcTer said: Καλησπέρα φίλε,επειδή ετυχε να εχω και γω το ιδιο προβλημα πριν μερικους μηνες και εχοντας το κινητο κοντα στα 4 χρονια ,δεν ηθελα να παω να δωσω 100ευρω περιπου για αλλαγη.Οπότε αγορασα μια με 20 ευρω περιπου εκανα την εγχειρηση και εχω να σου πω η διαφορα ειναι μεγαλη σε σχεση με την κανονικη του.Απο εκει και περα εγω θα σου προτεινα να δεις κατι σε μεταχειρισμενο και να το κρατησεις σαν μπακ απ συσκευη εστω και με σπασμενη οθονη(μιας και φανταζομαι οτι ειναι λειτουργικο απλα σου σπαει τα νευρα) παρα να δωσεις 100ευρω για αλλαγη οθονης ή να κανεις μονος σου την εγχειρηση και με αμφιβολου ποιοτητας οθονες... Σε μεταχειρησμένο δεν θέλω διότι αυτό που έχω εγώ είναι το μοντέλο με τα 64GB και επειδή λεφτά για άλλο κινητό δεν υπάρχουν....λέφτα να φτιάξω αυτό που έχω, καθώ έμεινα χωρίς κινητό (η οθόνη δεν λειτουργεί).
SpEcTer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 26/1/2020 στις 6:08 ΜΜ, SIP1995 είπε Σε μεταχειρησμένο δεν θέλω διότι αυτό που έχω εγώ είναι το μοντέλο με τα 64GB και επειδή λεφτά για άλλο κινητό δεν υπάρχουν....λέφτα να φτιάξω αυτό που έχω, καθώ έμεινα χωρίς κινητό (η οθόνη δεν λειτουργεί). Οποτε ρε φίλε πήγαινε να την φτιάξεις με 60-70 ευρώ ή οσα ζητάνε να μην έχεις και στο νου σου αν θα γίνει καλά η δουλεια ή οχι και ζητα τους να σου βαλουν την καλυτερη ποιοτητα...
kataramenos32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 24/1/2020 στις 9:08 ΜΜ, SIP1995 είπε Τόσο ψεβαμένα είναι, ή απλά είναι πιο ψυχρά/σκούρα ? Είναι αρκετά ξεβαμμένα και εγώ έτσι την πάτησα στο 7plus τότε υποτίθεται για πιο φθηνά
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Αμα ψαξεις στο facebook σε αγγελιες θα βρεις αυθεντικες οθονες[ειναι refurbished,εχουν αλλαξει μονο το touch ]περιπου στα 40-45 σαν οθονη,με κανα 20αρικο παραπανω πας και στην αλλαζουν κιολας Υπαρχουν πολλες οθονες ,πιστεψε με ,ειδικα σε ired ,η ποιοτητα της οθονης ειναι της πλακας,ειναι του 10 ευρω και τις χρεωνουν 50-60 ευρω.Υπαρχουν και πολυ καλες οθονες εφαμηλες των οριτζιναλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα