Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έσπασε η οθόνη από το κινητό που είχα, λέω να φτιάξω μόνος μου ένα 6S που έχω...το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω τι οθόνη να επιλέξω για να πάρω. Στο skroutz που είδα, έχει αρκετές αλλά δεν ξέρω ποια είναι πιο καλή σε ποιότητα κτλ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Επειδή έσπασε η οθόνη από το κινητό που είχα, λέω να φτιάξω μόνος μου ένα 6S που έχω...το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω τι οθόνη να επιλέξω για να πάρω. Στο skroutz που είδα, έχει αρκετές αλλά δεν ξέρω ποια είναι πιο καλή σε ποιότητα κτλ.

Θα πας στο irepair στο Σύνταγμα και αυτή θα σου πουν πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης .....Πάντως σου προτείνω να το πας εκεί παρά στην αντιπροσωπεία που θα σ πάρει τα διπλάσια !!

Δημοσ.
8 minutes ago, life is music said:

Θα πας στο irepair στο Σύνταγμα και αυτή θα σου πουν πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης .....Πάντως σου προτείνω να το πας εκεί παρά στην αντιπροσωπεία που θα σ πάρει τα διπλάσια !!

Εκεί απότι βλέπω βάζουν ή OOM ή OEM A+...αν είναι να δώσω 75 € τουλάχιστον για την οθόνη που δεν ξέρω και την ποιότητα, λέω να το φτιάξω μόνος μου.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Εκεί απότι βλέπω βάζουν ή OOM ή OEM A+...αν είναι να δώσω 75 € τουλάχιστον για την οθόνη που δεν ξέρω και την ποιότητα, λέω να το φτιάξω μόνος μου.

Βάζουν πολύ καλής ποιότητας οθόνες στα iphone στο λέω από εμπειρία ενός φίλου που είχε το 5s του έσπασε η οθόνη και μέσα σε μερικά λεπτά του το είχαν φτιάξει και δούλευε τζαμί μετά ....Για αυτό σου λέω να τους εμπιστευτείς !!

Δημοσ.
4 minutes ago, life is music said:

Βάζουν πολύ καλής ποιότητας οθόνες στα iphone στο λέω από εμπειρία ενός φίλου που είχε το 5s του έσπασε η οθόνη και μέσα σε μερικά λεπτά του το είχαν φτιάξει και δούλευε τζαμί μετά ....Για αυτό σου λέω να τους εμπιστευτείς !!

Λογικά εκεί θα το φτιάξω...λόγω ότι έχει και κατάστημα εκεί που σπουδάζω και μέχρι στιγμής είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση. 

Δημοσ.
Στις 21/1/2020 στις 11:47 ΠΜ, SIP1995 είπε

θα το στειλεις στο ired 

• Like 1
Δημοσ.

ολες οι aftermarket οθονες ειναι OEM.
δεν υπαρχει αυθεντικη ως ανταλακτικο.

απο εκει και περα "παιζει" η ποιοτητα τις καθε οθονης.
μετα υπαρχουν οι refurbished οι οποιες ειναι ξαναφτιαγμενες με καινουργιο digitizer.

Δημοσ.

Kingwo από τις καλύτερες σε πιστότητα, ποιότητα και λειτουργία του 3D Touch. Την άλλαξα μόνος μου στο παλιό μου 6s. Την περίοδο που την αγόρασα είχε 17€ στο eBay Γερμανίας, αλλά τώρα βλέπω ότι τις ανέβασαν αρκετά σε τιμή και φτάνουν τις τιμές από skroutz. Θα χρειαστείς και τις αυτοκόλλητες ταινίες για την ψευτο-αδιαβροχοποίηση που έχει το 6s. Θα σου συνιστούσα μακριά από τα i-μάγαζα που αναφέρθηκαν, ειδικά αν πιάνουν τα χέρια σου...

Δημοσ.
49 minutes ago, Teotsala said:

θα το στειλεις στο ired 

Σκεφτόμουν στην irepair ...στην ired καλύτερα θα είναι ?

1 minute ago, SaFiS said:

Kingwo από τις καλύτερες σε πιστότητα, ποιότητα και λειτουργία του 3D Touch. Την άλλαξα μόνος μου στο παλιό μου 6s. Την περίοδο που την αγόρασα είχε 17€ στο eBay Γερμανίας, αλλά τώρα βλέπω ότι τις ανέβασαν αρκετά σε τιμή και φτάνουν τις τιμές από skroutz. Θα χρειαστείς και τις αυτοκόλλητες ταινίες για την ψευτο-αδιαβροχοποίηση που έχει το 6s. Θα σου συνιστούσα μακριά από τα i-μάγαζα που αναφέρθηκαν, ειδικά αν πιάνουν τα χέρια σου...

Γιατί όχι σε μαγαζιά...?

Δημοσ.

Κάνε μια βόλτα από iphonehellas να διαβάσεις για τα παραπάνω μαγαζιά και θα αλλάξεις γνώμη...

Υπάρχουν και τεχνικοί εδώ μέσα που κάνουν καλύτερη δουλειά από τα μαγαζιά που αναφέρθηκαν...

Δημοσ.
7 minutes ago, SaFiS said:

Κάνε μια βόλτα από iphonehellas να διαβάσεις για τα παραπάνω μαγαζιά και θα αλλάξεις γνώμη...

Υπάρχουν και τεχνικοί εδώ μέσα που κάνουν καλύτερη δουλειά από τα μαγαζιά που αναφέρθηκαν...

Η άλλη επιλογή που σκέφτομαι είναι να το πάω στην Vodafone που κάνει 75€ και Πλαίσιο στα 65€,  επίσης η Kingwo οθόνη που είδα σε άσπρο πάει στα 60€ στο skroutz. Άσε που φοβάμαι μην κάνω και τίποτα λάθος και κάψω τίποτα από το κινητό.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Σκεφτόμουν στην irepair ...στην ired καλύτερα θα είναι ?

Γιατί όχι σε μαγαζιά...?

Εεε ναι έτσι πιστεύω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/1/2020 στις 11:47 ΠΜ, SIP1995 είπε

Αν είσαι Πειραιά η τριγύρω μπορείς να πας και e-connect έχει 45 ευρώ αν θυμάμαι καλά γιατί πρόσφατα άλλαξε στο ίδιο κινητό ο αδέλφος μου και φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας συν εγγύηση ανταλλακτικού για κάποιους μήνες και ήταν έτοιμο και σε μια ώρα!

Επεξ/σία από darkrider93
Δημοσ.
4 hours ago, darkrider93 said:

Αν είσαι Πειραιά η τριγύρω μπορείς να πας και e-connect έχει 45 ευρώ αν θυμάμαι καλά γιατί πρόσφατα άλλαξε στο ίδιο κινητό ο αδέλφος μου και φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας συν εγγύηση ανταλλακτικού για κάποιους μήνες και ήταν έτοιμο και σε μια ώρα!

Δυστυχώς μένω Κεφαλονιά (εκεί που σπουδάζω) και το μόνο που έχει είναι irepair,  Vodafone και Κοτσόβολο, όπου στις τελευταίες δύο περιπτώσεις η συσκευή θα σταλεί για service Αθήνα. 

Δημοσ.
Στις 23/1/2020 στις 8:36 ΠΜ, SIP1995 είπε

Δυστυχώς μένω Κεφαλονιά (εκεί που σπουδάζω) και το μόνο που έχει είναι irepair,  Vodafone και Κοτσόβολο, όπου στις τελευταίες δύο περιπτώσεις η συσκευή θα σταλεί για service Αθήνα. 

Αν πας σε irepair βάλε την A+ γιατί με την απλή θα ξενερώσεις με τα χρώματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...