Agony Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους , εδώ και κανα μηνα κατι περιεργο συμβαινει με το πανελ της C8 μου , όταν υπαρχει μια μπαρα στατικη από κατω πχ ειδήσεις με την κοκκινη μπαρα , η όταν υπαρχει μια μεγαλη επιφανεια ενός και μονο χρωματος γκρι , κοκκινο, πρασινο , μου κανει ένα τρεμοπαιγμα όμως μονο στο συγκεκριμενο σημειο και όχι σε ολη την οθονη , πχ όταν βλεπω ειδήσεις κατω στην κοκκινη μπαρα παρατηρω ένα flickering τρεμοπαιγμα μονο στην κοκκινη μπαρα . Το περιεργο είναι ότι όταν βαζω OLED light πανω από 80 τοτε αυτό σταματάει ( δοκιμασα μια στατικη εικονα ) όταν όμως βαλω τιμη κατω από 79 ξεκιναει τα ιδια . Δοκιμασα να reset δοκιμασα αλλα προφιλ να κλεισω motion options κτλ κτλ , Τιποτα . Εχει τύχει σε καποιον κατι παρομοιο ? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από Agony
bvb7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Clear Panel Noise feature εκανες φανταζομαι ε; 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Πρέπει να είναι η λειτουργία που ανανεώνει τα πιξελ που είναι στάσιμα για να μην γίνει το burn 1
Agony Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 12:23 ΜΜ, bvb7 είπε Clear Panel Noise feature εκανες φανταζομαι ε; Καλησπέρα εκανα τίποτα. Οταν ειναι χαμηλη φωτεινότητα και γκρι πατερν κανει τρεμοπαιγμα. Στις 27/1/2020 στις 7:24 ΠΜ, vasilissouvlaki είπε Πρέπει να είναι η λειτουργία που ανανεώνει τα πιξελ που είναι στάσιμα για να μην γίνει το burn Το δοκιμασα και με αυτο κλειστο. Και δεν.
HALF EVIL Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Agony είπε Καλησπέρα εκανα τίποτα. Οταν ειναι χαμηλη φωτεινότητα και γκρι πατερν κανει τρεμοπαιγμα. Το δοκιμασα και με αυτο κλειστο. Και δεν. Προφανώς είναι εντός εγγύησης; Τότε επιστροφή και αν είσαι τυχερός μπορεί να σου την αντικαταστήσουν με την C9 1
Agony Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Προφανώς είναι εντός εγγύησης; Τότε επιστροφή και αν είσαι τυχερός μπορεί να σου την αντικαταστήσουν με την C9 Ναι είναι εντος... περιμενω τον τεχνικο… Θα ενημερώσω
music_lover Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δεν παρατήρησα τίποτε τέτοιο στην B6 και την έχω 3 χρόνια τώρα. Αν ψάξεις στο google θα βρείς αρκετούς με το ίδιο πρόβλημα στην C8. Εφόσον είναι στην εγγύηση απευθύνεσαι εκεί και περιμένεις. 1
Agony Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, music_lover είπε Δεν παρατήρησα τίποτε τέτοιο στην B6 και την έχω 3 χρόνια τώρα. Αν ψάξεις στο google θα βρείς αρκετούς με το ίδιο πρόβλημα στην C8. Εφόσον είναι στην εγγύηση απευθύνεσαι εκεί και περιμένεις. κανενας με 6 και 7 εχει τετοιο πρόβλημα , Ειδα ότι οντος οσοι εχουν τις νεες C8 εχουν Flickering … ΛΕνε κατι για αλλαγη Πανελλ και αλλαγη πλακετας με τροφοδοτικο. Σημερα ηρθαν από LG Να την παρουν , τους εβγαλα και βιντεο να δουν , διοτι δεν το κανει συνεχεια και φοβάμαι μην τυχον δεν το δουν και στο τελος και δεν την φτιαξουν και με χρεωσουν.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Agony είπε κανενας με 6 και 7 εχει τετοιο πρόβλημα , Ειδα ότι οντος οσοι εχουν τις νεες C8 εχουν Flickering … ΛΕνε κατι για αλλαγη Πανελλ και αλλαγη πλακετας με τροφοδοτικο. Σημερα ηρθαν από LG Να την παρουν , τους εβγαλα και βιντεο να δουν , διοτι δεν το κανει συνεχεια και φοβάμαι μην τυχον δεν το δουν και στο τελος και δεν την φτιαξουν και με χρεωσουν. Ούτε εγώ έχω δει κάτι στην δικιά μου C8, την έχω από Νοέμβριο 2018. Όταν λες νέες C8 τι εννοεις;
Agony Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Ούτε εγώ έχω δει κάτι στην δικιά μου C8, την έχω από Νοέμβριο 2018. Όταν λες νέες C8 τι εννοεις; Οι c8 εχουν απο οτι διαβασα bfi που δεν κλεινει εντελώς. Πατησα c8 flicker στο google και οντος δεν ειμαι ο μόνος. Απλα ορισμένοι δεν το βλέπουν διοτι δεν το κανει πάντα. Συνήθως το κανει οταν στην ιδια σκηνή εχει κατι πολυ φωτεινο και πολυ σκοτεινό τοτε το σκοτεινό αναβοσβήνει. Οσοι είχαν flicker έφτιαξε ητε με αλλαγή πάνελ ητε με τροφοδοτικό. Περίεργα πράγματα.
donblunts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασε να μην βλέπεις ειδήσεις βασικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα