Προς το περιεχόμενο

RAZER Gaming Peripherals Εκπτωση 50%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από Ευρώπη νομίζω θα στείλει. Μου πέταξε και Ιρλανδία όταν προχωρούσα το check out. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Το έμβασμα λίγο περίεργο για τέτοιου είδους αγορά αλλά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Onelove είπε

Από Ευρώπη νομίζω θα στείλει. Μου πέταξε και Ιρλανδία όταν προχωρούσα το check out. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Το έμβασμα λίγο περίεργο για τέτοιου είδους αγορά αλλά δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. 

ναι απο εκει στελνουνε! :Ρ 

''Digital River Ireland Ltd. is the authorised reseller and merchant of the products and services offered within this store''

Δημοσ.

Όταν κάποιο από τα παιδιά που πήραν τους έρθει να μας πουν αν τελικά είχε τελωνείο ή όχι ώστε να ξέρουμε έστω για την επόμενη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η  RAZER τι γίνεται.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα πληκτρολόγιο με την προσφορά από το Greek online store και μόλις έλαβα shipping confirmation. Το tracking δείχνει ότι ξεκινάει από Hong Kong με FedEx.

Ψάχνοντας στο Ίντερνετ βρήκα ότι συνήθως όλες οι παραγγελίες των Ευρωπαϊκών stores ξεκινάνε από εκεί, πηγαίνουν Ιαπωνία, Γαλλία και μετά στην τελική χώρα του παραλήπτη, χωρίς να χρεώνονται έξτρα φόροι τελωνείου.

Πέμπτη παραλαμβάνω όποτε θα σας ενημερώσω τελικά τι έγινε για να υπάρχει και για μελλοντικό reference στο φόρουμ.

Επεξ/σία από KrisDs
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάλεσαν σήμερα από τελωνείο ώστε να τους συμπληρώσω 2 έντυπα και να τους τα στείλω. Απ' οτι ρώτησα αυτοί θα τα στείλουν στην razer και δεν θα επιβαρυνθώ τα έξοδα. Κάποιος που να τον πήραν ώστε να επιβεβαιώσει γιατί ήμουν δουλειά και δεν συγκράτησα κάποια πράγματα;

Επεξ/σία από Onelove
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Onelove είπε

Με κάλεσαν σήμερα από τελωνίο ώστε να τους συμπληρώσω 2 έντυπα και να τους τα στείλω. Απ' οτι ρώτησα αυτοί θα τα στείλουν στην razer και δεν θα επιβαρυνθώ τα έξοδα. Κάποιος που να τον πήραν ώστε να επιβεβαιώσει γιατί ήμουν δουλειά και δεν συγκράτησα κάποια πράγματα;

φιλε ακριβως το ιδιο και σε εμενα αλλα δεν ξερω ακριβως τι ισχυει,θα παρω να ρωτησω αργοτερα ενα φιλο που ασχολειτε συνεχεια με τελωνειο και κινα,παντως η razer δεν μου απανταει στα email.

Δημοσ.

Το ίδιο και εμένα, με ενημέρωσαν και τηλεφωνικώς και γραπτώς μέσω email ότι το τελωνείο το καλύπτει η Razer, εμείς απλά κάνουμε τα έντυπα με τις εξουσιοδοτήσεις στους εκτελωνιστές ώστε να προχωρήσει η διαδίκασια. Οπότε είναι καθαρά διαδικαστικό το ζήτημα και τίποτα παραπάνω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχούμε όσοι παραγγείλαμε από το Ευρωπαικό κατάστημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ιδιο και εγω. ηταν σαφεστατη η κοπελα στο τηλεφωνο η razer καλυπτει τα εξοδα 

Επεξ/σία από anretal
Δημοσ.

Με κάλεσαν και εμένα. Η κοπέλα στο τηλέφωνο μόλις είδε οτι είναι από razer μου είπε οτι τα έξοδα τα αναλαμβάνουν εκείνοι και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να γίνει η εξουσιοδότηση για τον εκτελωνισμό ενώ μου έστειλαν και σχετικό email με τη διαδικασία. Λογικά όσοι παραγγείλαμε απο το ευρωπαϊκό θα είμαστε οκ.

Δημοσ.

Το συνοδευτικό χαρτί γράφει την αρχική αξία του πληκτρολογίου, όχι το ποσό που πλήρωσα λόγω προσφοράς, και στους υπολογισμούς με τις επιβαρύνσεις έχει βάλει το 24% της αρχικής αξίας, κοινώς το ΦΠΑ. Σαν ποσό ατέλειας/αναστολής έχουν συνπληρώσει πάλι το αρχικό ποσό αξίας και τίποτα παραπάνω. Κάτι άλλο δεν γράφει το χαρτί από το τελωνείο.

Αν πέρναγε κανονικά τελωνείο λογικά θα χρέωναν το ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμού, που λόγω ιδιωτικής εταιρείας θα ήταν υψηλά σαν ποσό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...