Προς το περιεχόμενο

RAZER Gaming Peripherals Εκπτωση 50%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aelaos είπε

Αν θέλει κάποιος κωδικό θα του στείλω τον δικό μου, δεν πρόκειται να πάρω κάτι. 

αν δεν τον χρειαζεσαι, μιας και δε μου εχει ερθει ακομα κωδικος, θα το εκτιμουσα 🙂

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε

αν δεν τον χρειαζεσαι, μιας και δε μου εχει ερθει ακομα κωδικος, θα το εκτιμουσα 🙂

Done!!!

Δημοσ.

παιδια και εμενα δεν μου εχουν στειλει κωδικο. Αν καποιος εχει θα ημουν υποχρεος αν μπορει να μου στειλει τον κωδικο του 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, min_iak είπε

Με εκπτωτικο κουπονι που σου στελνει το razer.com (πρεπει να εισαι μελος πρωτα).

https://www.razer.com/store

50% Εκπτωση σε ολα τα gaming περιφερειακα.

Αποστολη δωρεαν στην Ελλαδα για πανω απο 99 ευρω.

Το μονο μειονεκτημα, οτι χρειαζεται μεταφορα μεσω τραπεζης, δεν δεχεται Paypal.  

nice!

1 ώρα πριν, FeelsBadMan είπε

please please help dex exo pari kati akoma tha to ektimousa poli 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MessatsuRoku είπε

ολα εχουν εκπτωση απλα ειναι Out of Stock, το ενσυρματο υπαρχει ακομα

Δε μου βγάζει κάποια έκπτωση, μπορείς να δεις πόσο βγαίνει το ενσύρματο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Δε μου βγάζει κάποια έκπτωση, μπορείς να δεις πόσο βγαίνει το ενσύρματο;

out of stock και το ενσυρματο

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vaskos4 είπε

Ούτε σε εμένα ήρθε κάτι... Έκανα λογαριασμό και από κινητό και από pc....

λογικά σε όσους ήταν ήδη members στείλανε mail.

όσοι έχουν κωδικό όπου ναναι θα πάνε και τα razer kraken ultimate out of stock. limited units γραφει

Δημοσ.
7 ώρες πριν, notist είπε

Μου ήρθε και μένα mail με το κουπόνι για 50% με τις τιμές σε ευρώ. Με ενδιαφέρει το firefly v2 που από 60€ με το κουπόνι πάει 30€. Αλλά αν έχει τελωνείο συν έξοδα αποστολής αφού από 99€ και πάνω είναι δωρεάν, δεν συμφέρει. 

orea mipos boris na mou dosis emena ton kodiko sou pou thelo na paro pragmata aksias 300 euro kai peftoun sta 150 tha me voithouse poli gt me endiaferi 

Δημοσ.

Επειδή δε μου ήρθε ούτε εμένα ποτέ κωδικός, αν κάποιο παιδί δε χρησιμοποιήσει τον δικό του, θα το εκτιμούσα αν μου τον έδινε. 🙄

ευχαριστω πολύ 

Δημοσ.

Για όσους ψωνίσουν, όταν παραλάβουν, ας γράψουν για το θέμα τελωνείου. Αν υπήρχε χρέωση, το ποσό και πόσες μέρες έκαναν να παραλάβουν την παραγγελία τους. Για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι όταν στο μέλλον υπάρξει παρόμοια προσφορά. Ευχαριστώ. 🤓

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...