Προς το περιεχόμενο

RAZER Gaming Peripherals Εκπτωση 50%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με εκπτωτικο κουπονι που σου στελνει το razer.com (πρεπει να εισαι μελος πρωτα).

https://www.razer.com/store

50% Εκπτωση σε ολα τα gaming περιφερειακα.

Αποστολη δωρεαν στην Ελλαδα για πανω απο 99 ευρω.

Το μονο μειονεκτημα, οτι χρειαζεται μεταφορα μεσω τραπεζης, δεν δεχεται Paypal.  

• Thanks 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, petran91 είπε

Αν έρχονται από Αμερική ( που λογικά από εκεί έρχονται) υπολόγισε ΦΠΑ και έξοδα εκτελονισμού. 

Και εγώ έτσι το βλέπω, άρα δεν συμφέρει και δεν είναι προσφορά!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill987 είπε

Και εγώ έτσι το βλέπω, άρα δεν συμφέρει και δεν είναι προσφορά!

Και αν σου κάνουν τα ΕΛΤΑ τον εκτελωνισμό έχει καλώς (έξοδα εκτελωνισμού μόνο 15€). Αν σου κάνουν τον εκτελωνισμό άλλοι, άστο καλύτερα!

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα mail με το κουπόνι για 50% με τις τιμές σε ευρώ. Με ενδιαφέρει το firefly v2 που από 60€ με το κουπόνι πάει 30€. Αλλά αν έχει τελωνείο συν έξοδα αποστολής αφού από 99€ και πάνω είναι δωρεάν, δεν συμφέρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα δεν πληρώνεις έξοδα εκτελωνισμού.

https://www2.razer.com/eu-en/store

θα χρειαστεί να συμπληρώσετε 2 αιτήσεις που θα σας στείλει η ταχυδρομική εταιρία και θα πληρώσει η Razer το τελωνείο.

H προσφορά είναι πάρα πολύ καλή για παραγγελίες άνω των 200Ε όπου πληρώνεις μόνο τα μισά.

πχ Το huntsman elite βγαίνει 105 από 210.

Επεξ/σία από athkatla78
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, athkatla78 είπε

Στο Ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα δεν πληρώνεις έξοδα εκτελωνισμού.

https://www2.razer.com/eu-en/store

θα χρειαστεί να συμπληρώσετε 2 αιτήσεις που θα σας στείλει η ταχυδρομική εταιρία και θα πληρώσει η Razer το τελωνείο.

Στο FAQ πάντως δεν λένε κάτι τέτοιο:

Razer.png.c8994a51e78777f330b71419fbe9b749.png

Δημοσ.

Επειδή εμένα κωδικός δε μου ήρθε ποτέ, αν κάποιος έχει λάβει κωδικό κ δεν θα τον χρησιμοποιήσει ας μου στείλει ένα μήνυμα 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ισχύει για 24 ωρες και ήδη πολλά εμφανίζονται out of stock. 

Ισχύει ο κωδικός στο eu store δοκίμασα και μέχρι να το σκεφτώ για το viper ultimate στα 85 euro πηγε out of stock. Ακόμα μουτζώνομαι.

Offers run for 24 hours from 21 January, 2020, 0400hours (CET). Availability of products is limited to 1 unit per product, and offers shall only be valid while stocks last. Offer excludes DeathAdder V2, Basilisk V2, Atheris Quartz Edition & Arctech Pro THS Edition Black Gold. Offers are only applicable for purchases made on Razer.com and cannot be combined with any other offers. Razer reserves the right to cancel any bulk orders. Razer reserves the right to withdraw, terminate or amend the terms of this promotion at any time.

Επεξ/σία από kritwn
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, electro17 είπε

Εμενα δεν μου εχει στειλει κωδικο οποτε οποιος δεν χρειαζεται θα το εκτιμησω,ευχαριστω

Sent ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...