Προς το περιεχόμενο

Galaxy Watch vs Galaxy Watch Active 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Kαλησπερα, σκοπευω να αγορασω ενα απο τα δυο ρολογια και δεν μπορω να αποφασισω ποιο, αν και ομολογω πως τεινω στο Galaxy Watch.

Εχω το Νote 10+, οποτε προφανως δεν παιζει θεμα connectivity (γιατι σκεφτομουν και το νεο της Huawei αλλα το απερριψα). Αυτο που ζηταω ειναι κυριως για notifications κλπ, ομως θελω και το fitness κομματι. 

Το Watch μου φαινεται και αισθητικα πιο ομορφο, αλλα διαβαζω πως το Αctive 2 εχει καλυτερους αισθητηρες. Απο την αλλη, το Active 2 δεν εχει τον μηχανικο δακτυλιο...

Για πειτε γνωμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω (ειχα καλυτερα) το GWatch (και εμεινα με το gearS3) + ΝΟΤΕ 10+ εγω και το Active2 + S9 η κορη, καθως λοιπον το ΝΟΤΕ10 δεν εχει τους αισθητηρες (αγχους παλμους, οξυγονο) οπως ειχε το NOTE/S/9 ενα τετοιο ρολοι ειναι μονοδρομος (οξυγονο αιματος δεν μετρανε και τα 2), μηχανικο δακτυλιο το 2 δεν εχει, ομως με το τελευταιο update απεκτησε virtual, οι αισθητηρες και των 2 νομιζω ειναι αξιοπιστοι εγω τουλαχιστον δεν ειδα καμμια τερρρραστια διαφορα, πχ στους καρδιακους να εχουν +/-2~4, το Α2 εχει και ηλεκτροκαρδιογραφημα, απο εκει και περα ιδια αναλυση οθονης εχουν, ιδιο λειτουργικο, απαντηση κλησεις και τα δυο, το GWatch εχει μεγαλυτερη RAM, εσωτερικη μνημη ιδια (4GB), gps και τα δυο, αδιαβροχα και κατι τελευταιο που μου ηρθε τωρα ειναι οτι, ενω εχω διαβασει οτι δεν κανει το GWatch αυτοματο sync , εγω διαπιστωνω οτι καθε φορα που ανοιγα το samsung health ειναι ολα εκει...βηματα, οροφοι, υπνος κλπ, οπως καταλαβαινεις πιο πολυ ειναι τι σου "καθεται" καλυτερα στο ματι και στο χερι, πχ αισθανομαι οτι το Α2 ειναι πολυ μικρο στο χερι μου (το 40αρι) και το GW ειναι σιγουρα πιο ομορφο αλλα και πιο βαρυ, (δεν ξερω εαν τα εχεις δει απο κοντα σε καποιο καταστημα για να τα "συγκρινεις"), παντως θεμα συνδεσιμοτητας δεν θα εχεις με κανενα απο τα δυο. Αυτα απο εμενα!!

Βρηκα και αυτο, νομιζω οτι θα σου καλυψει καλυτερα ολες σου τις αποριες!!

https://www.androidcentral.com/galaxy-watch-active-2-vs-galaxy-watch

Επεξ/σία από doa5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ειχα σπασει κι εγω το κεφαλι μου ποιο να παρω, βαζοντας στην εξισωση και το Huawei Watch GT 2 λογω απαραμιλλης ομορφιας και τεραστιας αυτονομιας. Το απεκλεισα ομως λογω του σχεδον ανυπαρκτου smart στοιχειου.

Αναμεσα στα 2 λοιπον που αναφερεις, προτιμησα το Active 2. Οι λογοι που το προτιμησα ειναι οι εξης: Πιο καινουριο, καλυτεροι αισθητηρες, περισσοτερα fitness modes, πιο ελαφρυ και (για μενα) πιο απλο-ομορφο. Το GW εχει βεβαια πιο αντρουα κοψια αλλα (για μενα παλι) χωρις λογο.

Και για τα 2 ρολογια ωστοσο θα βρεις απειρες και φθηνες επιλογες στο ebay σε λουρακια, θηκες και τζαμακια τα οποια μπορουν να αλλαξουν σχεδον ολοκληρωτικα την οψη τους. Εχω παραγγειλει διαφορα και τα περιμενω.

Οσο αφορα την μπαταρια, επειδη διαβασα στο παραπανω συγκριτικο για 2 μερες αυτονομιας, εχω να πω οτι καταφερα να κρατησει μεχρι και 5 μερες με μια φορτιση με >16 ωρες την ημερα συνδεδεμενο με το κινητο.

Το σιγουρο ειναι οτι οποιοδηποτε απο τα 2 και να διαλεξεις θα τρελαθεις απο τις δυνατοτητες τους, ειδικα αν εισαι γκατζετακιας.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα....με ΝΟΚΙΑ (8,9), SONY (ΧΑ1,XA2) MOTO Ζ2, IPHONE 11 (κινητα που εχουν η συζυγος και η κορη) που το δοκιμασα ΔΕΝ ηταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ συμβατα και τι εννοω, το αναγνωριζουν, τα αναγνωριζει, "συνδεεται" μαζι τους και στην πρωτη αποσυνδεση ιδιως με τα ΝΟΚΙΑ-ΣΟΝΥ-ΜΟΤΟ, ΠΑΠΑΛΑ, κανεις επανεκκινηση κινητο και ρολοι για να ξανασυνδεθουν, ακομα και το "κολπακι" που πρεπει να "αδειαζεις" την cache tou bluetooth καθε τρεις και λιγο απλα καποια στιγμη, δεν... με S9 και ΝΟΤΕ10+ (που εχω εγω) ολα δουλευαν ρολοι. ΧΙΑΟΜΙ εχουν τα ανηψια μου, (Redmi Note 8 Pro & Mi8) και εκει παλι πανω κατω ειχαν το ιδιο προβλημα. Τωρα εαν εισαι τυχερος και με το δικο σου ΧΙΑΟΜΙ το καταφερεις και ειναι συμβατο τι να σου πω...

Επεξ/σία από doa5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To GW1 έχει καλό log, δηλαδή κρατάει στοιχεία για μια εβδομάδα και ανα πόσα δεύτερα μετρά παλμούς, έχει δυνατότητα ρύθμισης αυτού?

Το θέλω κυρίως για:

- log

- μετρηση παλμών live

- μέτρηση ύπνου

- ανάγνωση αρχειων pdf

πιστευετε είναι καλή λύση?

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.
Στις 28/1/2020 στις 11:19 ΜΜ, Razor_7 είπε

To GW1 έχει καλό log, δηλαδή κρατάει στοιχεία για μια εβδομάδα και ανα πόσα δεύτερα μετρά παλμούς, έχει δυνατότητα ρύθμισης αυτού?

Το θέλω κυρίως για:

- log

- μετρηση παλμών live

- μέτρηση ύπνου

- ανάγνωση αρχειων pdf

πιστευετε είναι καλή λύση?

Καλημέρα επειδή ψάχνουμε και εμείς. Διάβασα στις αξιολογήσεις Σκρουτζ πολλά αρνητικά για το Gw1... εμεινα με ανοιχτό το στόμα..

Δημοσ.

Ο δακτύλιος του gw βολεύει παρα πολυ. Απλά το active ειναι λιγο πιο διακριτικό.

για μένα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο, ξεκάθαρα το galaxy watch

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά κατεληξα στο galaxy watch και δεν το μετανιωσα καθολου, λειτουργεί απροβλημάτιστα.  :D

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...