rafaellad1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Είμαι 15 προς 16 πρώτη λυκείου και του χρόνου δεύτερα θα ξεκινήσω ταε κβον ντο σε έναν αθλητικό σύλλογο κοντά στην περιοχή μου , δεν είμαι τελείως άσχετη έχω υπάρξει μαθήτρια καράτε πρασσινη ζώνη . Ξέρω τα βασικά πως να κλοτσάω έχω πολύ καλά ανοίγματα όσων αφορά στις κλωτσιές , είμαι πρόθυμη να δουλέψω και να αφιερώσω χρόνο . Ξέρω ότι θα έχω διάβασμα όχι μόνο στην δεύτερα άλλα και στην τρίτη ακόμη χειρότερα , δεν έχω σκοπό να το σταματήσω στην τρίτη για κανένα λόγο ίσως να μην μπορώ να πηγαίνω όσο τακτικά θα έπρεπε αλλά σίγουρα 2 η 3 φορές την εβδομάδα . Επίσης ξέρω ότι θα είμαι σε λευκή ζώνη πάλι από την αρχή και με βάση έτσι όπως τα υπολόγισα στα 22 μου θα είμαι μαύρη ζώνη και στα 24 θα έχω δυο νταν θέλω επίσης να πω πως θα είμαι φοιτήτρια από τα 18 και έπειτα όποτε θα έχω απεριόριστο ελεύθερο χρόνο δηλαδή θα μπορώ να καλύψω χαμένο χρόνο με συστηματική προπόνηση . Θα με ενδιέφερε πολύ ο πρωταθλητισμος , και μέχρι και οι ολυμπιακοί . Είναι κάτι τέτοιο εφικτό , μπορώ να καταφέρω να ολοκληρώσω το όνειρο μου ;
helicoid Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Η μελλοντολογική ομάδα του insomnia θα σου αποκαλύψει όλα όσα σου επιφυλάσσει το μέλλον. Απλά βολέψου και πάρε κάτι να μασουλάς.
Que sera sera Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 19 minutes ago, rafaellad1 said: Είμαι 15 προς 16 πρώτη λυκείου και του χρόνου δεύτερα θα ξεκινήσω ταε κβον ντο σε έναν αθλητικό σύλλογο κοντά στην περιοχή μου , δεν είμαι τελείως άσχετη έχω υπάρξει μαθήτρια καράτε πρασσινη ζώνη . Ξέρω τα βασικά πως να κλοτσάω έχω πολύ καλά ανοίγματα όσων αφορά στις κλωτσιές , είμαι πρόθυμη να δουλέψω και να αφιερώσω χρόνο . Ξέρω ότι θα έχω διάβασμα όχι μόνο στην δεύτερα άλλα και στην τρίτη ακόμη χειρότερα , δεν έχω σκοπό να το σταματήσω στην τρίτη για κανένα λόγο ίσως να μην μπορώ να πηγαίνω όσο τακτικά θα έπρεπε αλλά σίγουρα 2 η 3 φορές την εβδομάδα . Επίσης ξέρω ότι θα είμαι σε λευκή ζώνη πάλι από την αρχή και με βάση έτσι όπως τα υπολόγισα στα 22 μου θα είμαι μαύρη ζώνη και στα 24 θα έχω δυο νταν θέλω επίσης να πω πως θα είμαι φοιτήτρια από τα 18 και έπειτα όποτε θα έχω απεριόριστο ελεύθερο χρόνο δηλαδή θα μπορώ να καλύψω χαμένο χρόνο με συστηματική προπόνηση . Θα με ενδιέφερε πολύ ο πρωταθλητισμος , και μέχρι και οι ολυμπιακοί . Είναι κάτι τέτοιο εφικτό , μπορώ να καταφέρω να ολοκληρώσω το όνειρο μου ; οχι
gia_nnis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, rafaellad1 είπε Είμαι 15 προς 16 πρώτη λυκείου και του χρόνου δεύτερα θα ξεκινήσω ταε κβον ντο σε έναν αθλητικό σύλλογο κοντά στην περιοχή μου , δεν είμαι τελείως άσχετη έχω υπάρξει μαθήτρια καράτε πρασσινη ζώνη . Ξέρω τα βασικά πως να κλοτσάω έχω πολύ καλά ανοίγματα όσων αφορά στις κλωτσιές , είμαι πρόθυμη να δουλέψω και να αφιερώσω χρόνο . Ξέρω ότι θα έχω διάβασμα όχι μόνο στην δεύτερα άλλα και στην τρίτη ακόμη χειρότερα , δεν έχω σκοπό να το σταματήσω στην τρίτη για κανένα λόγο ίσως να μην μπορώ να πηγαίνω όσο τακτικά θα έπρεπε αλλά σίγουρα 2 η 3 φορές την εβδομάδα . Επίσης ξέρω ότι θα είμαι σε λευκή ζώνη πάλι από την αρχή και με βάση έτσι όπως τα υπολόγισα στα 22 μου θα είμαι μαύρη ζώνη και στα 24 θα έχω δυο νταν θέλω επίσης να πω πως θα είμαι φοιτήτρια από τα 18 και έπειτα όποτε θα έχω απεριόριστο ελεύθερο χρόνο δηλαδή θα μπορώ να καλύψω χαμένο χρόνο με συστηματική προπόνηση . Θα με ενδιέφερε πολύ ο πρωταθλητισμος , και μέχρι και οι ολυμπιακοί . Είναι κάτι τέτοιο εφικτό , μπορώ να καταφέρω να ολοκληρώσω το όνειρο μου ; 😍😍😍
Προτεινόμενες αναρτήσεις