Skydark Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Kαλησπέρα εχω ενα θέμα με ενα laptop Τoshiba Satellite C6580D θέλω να του κάνω φορματ και δεν με αφήνει με τίποτα ( με F12 F8 και με το μηδεν μεχρι και την μπαταρια εκτός εχω ) Ο δίσκος εχει τα windows10 και δεν τα διαβάζει τα έκανα φορματ απο σταθερο υπολογιστή αλλα και πάλι δεν βλέπω προκοπή. Υπάρχει κάποια λύση να κάνω απο την αρχή φορμάτ ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Καταρχάς τα Windows τα έχεις στο στικάκι ή σε δίσκο; Αν τα έχεις στο στικάκι και το διαμόρφωσες με το rufus, δοκίμασε να το ξαναδιαμορφώσεις επιλέγοντας MBR κι όχι GPT. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Φιλε δοκιμασες να αλλαξεις το bios σε legacy η uefi αναλογα τι ηταν πριν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Αντι για Rufus δοκιμασε το media creation tool της Microsoft, πιθανοτατα να σου παιξει καλυτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skydark Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, prototypegr είπε Καλησπέρα. Καταρχάς τα Windows τα έχεις στο στικάκι ή σε δίσκο; Αν τα έχεις στο στικάκι και το διαμόρφωσες με το rufus, δοκίμασε να το ξαναδιαμορφώσεις επιλέγοντας MBR κι όχι GPT. Έβαλα το Rufus και εκανα φορμάτ το usb stick κατέβασα το tool της Microsoft kαι πέρασα τα Windows εύχαριστω. Τα κατάφερα 6 ώρες πριν, christosx13 είπε Φιλε δοκιμασες να αλλαξεις το bios σε legacy η uefi αναλογα τι ηταν πριν? Δεν τα πείραξα μόνο για να γιρύσουν default. Αλλά όλα οκ τώρα 6 ώρες πριν, asmilon είπε Αντι για Rufus δοκιμασε το media creation tool της Microsoft, πιθανοτατα να σου παιξει καλυτερα. Ευχαριστω το μόνο τώρα ειναι τα προγράμματα το ζόρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χριστός 1988 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν έχεις τον σκληρό δίσκο που ήρθε μαζί με το laptop κράτα πατημένο το 0 και θα ενεργοποιηθεί το recovery system και μετά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες ή αν έχεις τα DVD με το recovery ακόμα καλύτερα βάλε το dvd καί ενεργοποιεί το σύστημα για να κατεβάσεις το recovery πήγαινε στο YouTube μπες στο κανάλι της tohiba για να κατεβασω το recovery media creator νομίζω λέγεται Καλή σου μέρα Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από Χριστός 1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα