Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Έχω δύο από αυτά και δεν ξέρω τι είναι και που χρησιμοποιούνται. Έχει κάποιος-γνωρίζει από εμπειρία;
stefanos90_K Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μπορείς να το σκεφτείς σαν ψηφιακό κλειδί ενσωματωμένο σε hardware. Έστω έχεις φτιάξει ένα πρόγραμμα το οποίο το πουλάς με κωδικό. Αν δεν είναι συνδεδεμένο το παραπάνω κλειδί το πρόγραμμά σου δεν είναι λειτουργικό. Κάπως έτσι είναι η λογική.
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Ναι, αλλά το βάζω στον υπολογιστή και δεν κάνει τίποτα. Ποια προγράμματα το χρησιμοποιούν;
stefanos90_K Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αν γράψεις στο word έναν κωδικό τύπου SDF4-KFJ5-FIG5-FOY9-YP00 θα δεις κάτι? Όχι, το ίδιο κάνεις και με αυτό αν το βάλεις σε ένα usb χωρίς να ξέρεις τι κωδικό έχει μέσα. Από που τα πήρες ?
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου τα έδωσε μια καθηγήτρια μου (του Πανεπιστημίου). Ήταν πάνω σε δύο χαλασμένους υπολογιστές που μου χάρισε. Τη ρώτησα τι είναι κι αν τα θέλει και δεν ήξερε τι ήταν και μου τα έδωσε. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Τέρης Α.
stefanos90_K Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Λογικά στον σκληρό, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο κάνει χρήση αυτών των κλειδιών. Στο link που έβαλες, υπάρχουν όλες οι απαντήσεις.
stefanos90_K Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Είναι απλά κλειδιά. Ηλεκτρονικά κλειδιά σε USB. Όπως έχεις κλειδιά για την πόρτα του σπιτιού σου. Το πιθανότερο είναι να μη τα δουλέψεις. Φαντάζομαι υπάρχει τρόπος να γράψεις κάποιο νέο κλειδί μέσα αν ασχολείσαι με τον προγραμματισμό και φτιάχνεις δικό σου λογισμικό. Πάντως αν είναι να τα πετάξεις θα ήθελα ένα για να παίξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα