Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα κατά την γνώμη σας για κατασκευή templete το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε και θα ανεβάσουμε μετά σε blogger πλατφόρμα και wordpress;...Ποιό εύχρηστο δηλαδή πρακτικό και με ελευθερία κινήσεων να το πω έτσι στο περιβάλλον του..τι εννοώ..ας πούμε για παράδειγμα στο power point που χρησιμοποιώ φτιάχνω από κουμπιά,βιογραφικά κτλ. βάζω χύμα σχεδόν τα πάντα και παραμετροποιο όπως θέλω...έχω δει κάποιους online builders αλλά δεν με ικανοποίησαν...μετά βρήκα το TemplateToaster είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλω αλλά πρέπει να πληρώσεις..υπάρχει κάτι παρόμοιο και δωρεάν;

Δημοσ.

για blogger δεν γνωριζω

αλλα για wordpress θα σου προτεινα να ξεψαχνισεις καποιον απο τους builders (Elementor, Beaver, Brizy κ.α. )  που υπαρχουν και να δεις ποιος σου κανει

και ακομα καλυτερα μετα τον περνεις με μικρο κοστος στην pro εκδοση,

επισης καλο θα ηταν να δεις σοβαρα και το Gutenberg μπορει να ειναι στην αρχη ακομα

και να γκρινιαζουν πολλοι αλλα βελτιωνεται συνεχως και ειναι μεσα στο core του wordpress, οποτε στο μελλον θελουμε δεν θελουμε θα το εχουμε μπροστα μας.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που ζητάς δεν υπάρχει.
Πρόγραμμα τύπου power point για να φτιάχνεις themes/template.

Αυτά φτιάχνονται είτε τα κάνεις χεράτα, είτε τα αγοράζεις.
Υπάρχουν όμως builders όπως αυτοί που πρότεινε ο @xrhstosiak όπου, πολλές φορές, έρχονται μαζί με την αγορά ενός premium template. 
Είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει για έναν αρχάριο για να φτιάξει μια σελίδα.

Δημοσ.

Παλια ειχα δοκιαμσει το artisteer που φτιαχνεις templates και τα εξαγει σε wp, joomla κλπ. Θυμαμαι οτι εκανε εξαγωγη ενα κακογραμενο κωδικα, αλλα μπορουσες πολυ ευκολα να φτιαξεις κατι. Εχω να το χρησιμοποιησω χρονια ομως, μπορει ναεχει βελτιωθει.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, hdonoblepsias είπε

Παλια ειχα δοκιαμσει το artisteer που φτιαχνεις templates και τα εξαγει σε wp, joomla κλπ. Θυμαμαι οτι εκανε εξαγωγη ενα κακογραμενο κωδικα, αλλα μπορουσες πολυ ευκολα να φτιαξεις κατι. Εχω να το χρησιμοποιησω χρονια ομως, μπορει ναεχει βελτιωθει.

Ναι το ξέρω και αυτό το χρησιμοποιούσα παλιότερα..καλό έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά υπάρχουν ακόμη κάποια εμπόδια...μάλλον δεν το γλιτώνω και θα ξανακάνω συνδρομή για το divi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...