Grim Ripper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε ευχαριστω υπαρχει αντιστοιχο για ολλανδια; βρηκα το υπουργειο συγκ. οχι κτεο. Δυστυχώς δεν το έχω ψάξει καθόλου, τυχαία είχα πέσει στο άρθρο που έβαλα οπότε και το γνώριζα. Δεν γνωρίζω για άλλες χώρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoland22 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Για να πάρεις ιστορικό ολλανδικού αυτοκινήτου πληρώνεις αλλιώς δεν έχει. Όλα πάλι είναι σχετικά μιλάμε για υποθέσεις... Αν γίνεις πιο συγκεκριμένος ίσως μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει!!! Λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος εφόσον έχεις τον αριθμό πλαισίου είναι να ρωτήσεις το ιστορικό σέρβις ή μέσω της πινακίδας να ψάξεις για τα ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου στην χώρα του. Αυτά... Αν έχει βουλγάρικο ή ρουμάνικο κτεο εβίβα και μακριά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romino12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας Θέλω να φέρω από Ιταλία ένα Nissan Qashqai 1.5 Dci (Diesel) 110hp Χρονολογίας 2014 με 100/130,000χλμ Ξέρει κάποιος πιάνω\κάτω πόσο θα πάει το τελωνείο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Ας μπει και εδώ. https://www.newsauto.gr/news/episimo-perivallontiko-telos-1-000-evro-sta-euro-5b/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Ας μπει και εδώ. https://www.newsauto.gr/news/episimo-perivallontiko-telos-1-000-evro-sta-euro-5b/ Εγω εχω απο την Παρασκευη 4/2 στην κατοχη μου ενα Meriva απο Ιταλια που εκτελωνιστηκε στο ονομα μου θα πληρωσω το χιλιαρικο; Απο την Παρασκευη εχω αδεια ασφαλεια τα παντα. Πως μπορω να δω αν ειναι Euro 5 σκετο η ειναι 5a η ειναι 5b ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bmv Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δεν πληρώνεις τίποτα εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Ας μπει και εδώ. https://www.newsauto.gr/news/episimo-perivallontiko-telos-1-000-evro-sta-euro-5b/ Για να γίνουν ακόμη πιο ακριβά όλα τα μεταχειρισμένα... Λιγότερο προσιτά στον κόσμο, οπότε θα συνεχίσουν να έχουν / αγοράζουν σάπια από την εγχώρια αγορά... Με το σκεπτικό "σάπιο είναι, δεν το συντηρώ" Με αυτό που είχε πει η ΕΕ οτι δεν επιτρέπεται αυτό το περιβαντολογικό τέλος στα εισαγόμενα, και ότι είχε η χώρα μια προθεσμία για να το καταργήσει αλλιώς να πληρώσει πρόστιμο, τι έγινε; https://www.newsauto.gr/news/ekpnei-i-prothesmia-tis-komision-gia-ta-isagomena-metachirismena-ich/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατι που εμαθα ειναι πως πολλα εισαγωμενα δεν περνανε κτεο εδω οπως εγινε και με το δικο μου αλλα δεχονται το κτεο της χωρας εισαγωγης. Αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι αν δεχονται απο ολες τις χωρες η απο συγκεκριμενες. Βαση του αριθμου κυκλοφοριας που ειχε το αμαξι μου στην Ιταλια βρηκα οτι ειχε περασει κτεο 3/11/2020 και η αδεια μου γραφει να περασω για πρωτη φορα κτεο εδω στις 3/11/2022 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από LLLEFTERIS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Με αυτό που είχε πει η ΕΕ οτι δεν επιτρέπεται αυτό το περιβαντολογικό τέλος στα εισαγόμενα, και ότι είχε η χώρα μια προθεσμία για να το καταργήσει αλλιώς να πληρώσει πρόστιμο, τι έγινε; Τίποτα, και ούτε πρόκειται. Όπως και με το τέλος ταξινόμησης για αυτοκίνητα Ε.Ε. Θα πληρώνει το προστιμο η Ελλάδα, επειδη πολύ απλά τα έσοδα είναι πολλαπλάσια από τα πρόστιμα. Αν το προστιμο ειναι πολύ πιο βαρύ, θα καταργηθεί και το περιβαλλοντικο τέλος αλλά και το τέλος ταξινόμησης και τέτοια θέματα θα αποτελούν παρελθόν στα ελληνικά φόρουμ. Υποτίθεται ότι υπάρχει ελεύθερη διακίνηση εντος της Ε.Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, jmmys είπε Τίποτα, και ούτε πρόκειται. Όπως και με το τέλος ταξινόμησης για αυτοκίνητα Ε.Ε. Θα πληρώνει το προστιμο η Ελλάδα, επειδη πολύ απλά τα έσοδα είναι πολλαπλάσια από τα πρόστιμα. Αν το προστιμο ειναι πολύ πιο βαρύ, θα καταργηθεί και το περιβαλλοντικο τέλος αλλά και το τέλος ταξινόμησης και τέτοια θέματα θα αποτελούν παρελθόν στα ελληνικά φόρουμ. Υποτίθεται ότι υπάρχει ελεύθερη διακίνηση εντος της Ε.Ε. Δεν υποτίθεται οτι πληρώνεις το πρόστιμο και πρέπει όμως να ακολουθείς στις νομοθεσίες μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cupraman5f Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, θέλω να φέρω από Γερμανία ένα audi e Tron 50q του 2020 είναι ηλεκτρικό το αυτοκίνητο και καινούργιο έχει 70.000€.σε αυτό πληρώνεις τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Cupraman5f είπε Καλησπέρα, θέλω να φέρω από Γερμανία ένα audi e Tron 50q του 2020 είναι ηλεκτρικό το αυτοκίνητο και καινούργιο έχει 70.000€.σε αυτό πληρώνεις τελωνείο? full electric δεν ειναι αυτο? Εαν ναι δεν πληρωνεις τελωνειο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cupraman5f Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Στις 15/2/2022 στις 1:14 ΠΜ, GeorgeTrzs είπε full electric δεν ειναι αυτο? Εαν ναι δεν πληρωνεις τελωνειο.... Ναι..σε ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρουμε και τελωνείο πάνω κάτω πόσο έχει σε s3 8v του 2013 και μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Cupraman5f είπε Ναι..σε ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρουμε και τελωνείο πάνω κάτω πόσο έχει σε s3 8v του 2013 και μετά? Αυτο ειναι δυσκολο μονο εκτελωνιστης θα σου απαντησει ακριβως και θα πρεπει να ξερει αριθμο πλαισιου και λιστα εξοπολισμου... 2000 κυβικα να κανω μια προβλεψη οτι θα παει στανταρ απο 8000 € και πανω...χωρις να ειμαι απολυτος... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από GeorgeTrzs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S90 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που εκτελώνισε τελευταία αυτοκίνητο ως αποτέλεσμα μετοίκησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα