Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα games που παιζω παιζουν κομπλε προς το παρων...δε νομιζω να ασχοληθω με κατι αλλο ωστε να πω οτι χρειαζομαι επειγοντως καρτα...
Χωρις το προφιλ μου φαινοτανε αρκετα χαλια η εικονα δεν ξερω αν ηταν η ιδεα μου η δεν την ειχα συνηθίσει...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται τι είχες πριν όπως επίσης και τι panel σου έκατσε. Εγώ είχα μια κορυφαία καλιμπραρισμένη BenQ IPS 1440p πριν και η διαφορά της LG πέρα από τα Hz ήταν το μεγαλύτερο χρωματικό εύρος, τα χρώματα ήταν σαφέστατα πιο έντονα ή κορεσμένα αλλά όχι στον υπερβολικό βαθμό που θα περιμένα, δεν ήταν ενοχλητικά. Δοκίμασα να βάλω και εγώ ICC profile από το TFT central αλλά δεν είδα καμία διαφορά δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αλλά λίγο χλωμό...

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται οτι έκανε διαφορά...Στο Gamer 1 ήταν πολύ αδιάφορη εικόνα πρίν πιστεύω
Έχω δυο μόνιτορ όπως έιπα...το main μου ήταν μια Yamakasi 27 2560x1440 απο ebay εδω και κάτι χρόνια..και το μόνιτορ που χάλασε και αντικατέστησα ήταν ένα Samsung 24 1920x1440 δεκαετίας

Δημοσ.

Θα το ξαναδώ, ίσως δεν έβαλα σωστά ή δεν ενεργοποίησα το ICC profile σωστά. Στο Gamer 1 πάντως και γενικά με τις default ρυθμίσεις της LG (με εξαίρεση την θερμοκρασία χρώματος που την έβαλα manual στο 6500Κ) η εικόνα είναι ήδη πολύ καλή out of the box.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2020 στις 4:55 ΜΜ, music_lover είπε

Και μιλάμε για μια οθόνη που κοστίζει 450 ευρώ στις ηνωμένες πολιτείες..τόσο είχε ξεκινήσει όταν πρωτοεμφανίστηκε, μετά λόγω υψηλής ζήτησης ανέβηκε η τιμής της..

Εδώ έχουμε και ΦΠΑ.

Τι τιμή την πήρατε αν επιτρέπεται;
Εγώ πήρα στα 550 την Legion Y27Q-20 που φοράει το ίδιο ακριβώς πάνελ αλλά έχει καλύτερο QC και κατασκευή. Τότε που έψαχνα την LG, είχαν μόνο κάτι σκρουτζομάγαζα της κακιάς ώρας διαθεσιμότητα.

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι να βγάλουν 1 μόνιτορ με το ίδιο panel, αλλά χωρίς gsync.... Με το ζόρι να πληρώσουμε ταρίφα ... 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, leros2004 είπε

Πόσο δύσκολο είναι να βγάλουν 1 μόνιτορ με το ίδιο panel, αλλά χωρίς gsync.... Με το ζόρι να πληρώσουμε ταρίφα ... 

Δεν πληρώνεις ταρίφα για το gsync γιατί είναι gsync compatible και όχι με το chip της Nvidia για το gsync. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Εδώ έχουμε και ΦΠΑ.

Εγώ πήρα στα 550 την Legion Y27Q-20 που φοράει το ίδιο ακριβώς πάνελ αλλά έχει καλύτερο QC και κατασκευή. Τότε που έψαχνα την LG, είχαν μόνο κάτι σκρουτζομάγαζα της κακιάς ώρας διαθεσιμότητα.

Συγνωμη για το off-topic , αλλα ειμαι και εγω στην αναζητηση ips 1440p 144hz+ monitor .

Ειχα ριξει μια παραγγελια το συγκεκριμενο https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html?from=account_favorites διοτι δεν ηθελα να περιμενω/πληρωσω το LG και δεν εβρισκα και τον λογο. Θα μπορουσες να μου πεις 2-3 λογια για το lenovo γιατι το βλεπω ετοιμοπαραδοτο απο αρκετα μεγαλη αλυσιδα στα 550 και ελεγα αν αξιζει η υπερβαση και τα 160 ευρω παραπανω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xSense είπε

Συγνωμη για το off-topic , αλλα ειμαι και εγω στην αναζητηση ips 1440p 144hz+ monitor .

Ειχα ριξει μια παραγγελια το συγκεκριμενο https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html?from=account_favorites διοτι δεν ηθελα να περιμενω/πληρωσω το LG και δεν εβρισκα και τον λογο. Θα μπορουσες να μου πεις 2-3 λογια για το lenovo γιατι το βλεπω ετοιμοπαραδοτο απο αρκετα μεγαλη αλυσιδα στα 550 και ελεγα αν αξιζει η υπερβαση και τα 160 ευρω παραπανω...

Αξίζει για εμένα, αν δεν άξιζε δεν θα την αγόραζα. Είναι 165hz και εμένα είναι η πρώτη μου εμπειρία με τέτοια οθόνη ερχόμενος από 60Hz 1080p, πραγματικά άλλη φάση.

Τα χρώματα είναι εφάμιλλα της U2312HM που είχα πριν, τα μαύρα ελάχιστα χειρότερα (αυτό είναι το θέμα του πάνελ που φοράει, όπως και η LG πάσχει από το ίδιο μέτριο contrast ratio). 

Έχει sRGB mode το οποίο και χρησιμοποιώ καθώς τα αρχικά settings έχουν πολύ κορεσμένα χρώματα και είναι πολύ φωτεινή. Σκέψου ότι την έχω στο 25%.

Η κατασκευή είναι καταπληκτική, έχει πολύ στιβαρή και κομψή βάση, έχει όλες τις δυνατές κινήσεις, έχει μπόλικο περιθώριο για ρύθμιση ύψους, γενικά είναι πολύ όμορφη η κατασκευή και από αυτά που διάβασα, πολύ καλύτερη από την LG. 

Η εγγύηση καλύπτεται από την CPI στην Καλλιθέα, αν και δεν θα χρειαστεί καν, γιατί η οθόνη έχει πολύ καλό QC με ελάχιστο bleeding (και λίγο IPS glow που δεν το γλιτώνεις) και πολύ καλό uniformity. Σαν bonus, έχει ένα Harman Kardon ηχείο το οποίο είναι οκ για ηχείο οθόνης, έχει rgb και δεν περιλαμβάνεται σε όλες τις χώρες που πωλείται η οθόνη αλλά εμένα το είχε.

Το freesync αν δεν έχεις ξαναδεί είναι μαγεία. Αν έχεις Nvidia, είναι και gsync compatible.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Εδώ έχουμε και ΦΠΑ.

Ακριβώς το ίδιo panel δεν φοράει σύμφωνα με το displayspecifications, δεν αναφέρει κατασκευαστή:

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/1d60caa48

Εγώ την πήρα λίγο λιγότερο από 500€ πριν τις γιορτές και ήμουν αρκετά τυχερός να την πάρω από το ίδιο το Amazon που έχει μακράν την καλύτερη εγγύηση και όχι από κάποιον reseller.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, iazriel είπε

Ακριβώς το ίδιo panel δεν φοράει σύμφωνα με το displayspecifications, δεν αναφέρει κατασκευαστή:

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/1d60caa48

Εγώ την πήρα λίγο λιγότερο από 500€ πριν τις γιορτές και ήμουν αρκετά τυχερός να την πάρω από το ίδιο το Amazon που έχει μακράν την καλύτερη εγγύηση και όχι από κάποιον reseller.

Και όμως φοράει 10 bit panel

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Εδώ έχουμε και ΦΠΑ.

Δεν την πήρα ακόμα.

Καλή περίπτωση και η Lenovo αλλά ίδια τιμή με την LG.

Γιατί να την προτιμήσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν την πήρα ακόμα.

Καλή περίπτωση και η Lenovo αλλά ίδια τιμή με την LG.

Γιατί να την προτιμήσεις?

Εξήγησα νωρίτερα γιατί. Επιπλέον, 1000 φορές λεφτά στο cosmodata παρά στο κυρμήτσος store και χωρίς φυσική παρουσία/αντικαταβολή.

Edit: Τώρα είδα ότι την έχει και Msystems, όταν την πήρα την είχαν μόνο αποθήκες την LG, όμως και πάλι είναι κατόπιν παραγγελίας και αν έχεις light bleeding, κλαις για αντικατάσταση. Ψάξε στο Reddit και θα πειστείς όπως και εγώ, που την βρήκα κατά τύχη εκεί και μου έκατσε λαχείο

Επεξ/σία από Dinos_12345

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...