Προς το περιεχόμενο

Subtitles Sync App

vabill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς κάποιο app για συγχρονισμό υποτίτλων? Το Aegisub που βρήκα (open source) δεν ανοίγει mkv.

Δημοσ.

Στο US App Store το κραζει ένας. Δεν ανοίγει λέει καν mp4. Γενικά δεν αναφέρει τι video formats υποστηρίζει.

Δημοσ.

για mp4 δεν ξερω αν κάνει αλλά για mkv κάνει σίγουρα, το θεμα για μενα ειναι ότι δεν ειναι ευχρηστο, κανεις τη δουλειά σου αλλά ειναι λιγο περιεργο το ui

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bahamut_zero είπε

Subshiffter χρησιμοποιω εγω απο το app store, αλλα σε πολλους ελληνικους υπουιτλους πρεπει πρωτα να τους γυρισω σε utf-8

Το είδα το subshifter. Mkv mp4 avi ανοίγει; Το encoding των υπότιτλων δεν με απασχολεί, φτιάχνει. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vabill είπε

Το είδα το subshifter. Mkv mp4 avi ανοίγει; Το encoding των υπότιτλων δεν με απασχολεί, φτιάχνει. 

Οχι, αν θυμαμαι καλα προεπισκοπηση κανω απεξω δυστυχως. Θα το ξανατσεκαρω αλλα αν θυμαμαι καλα (εχω καιρο να το δουλεψω) άπλα βαζεις τα δευτερολεπτα +- και κανεις swift

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Οχι, αν θυμαμαι καλα προεπισκοπηση κανω απεξω δυστυχως. Θα το ξανατσεκαρω αλλα αν θυμαμαι καλα (εχω καιρο να το δουλεψω) άπλα βαζεις τα δευτερολεπτα +- και κανεις swift

Κατάλαβα. Thanks a lot. 

Δημοσ.

https://www.flixtools.com/#download

Με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει σε mac! Απλά δεν είναι δωρεάν. Έχει και ένα σύστημα αυτόματου συγχρονισμού, που δουλεύει πολύ καλά. Βέβαια, επειδή δεν είναι δωρεάν, έχω αρκετό καιρό να το χρησιμοποιήσω. Ωστόσο, βλέπω ότι βγαίνουν καινούριες εκδόσεις.

Δημοσ.

ελαφρώς off topic, αν χρησιμοποιείς vlc τότε υπάρχει plugin που μπορείς να βάλεις το οποίο δεν κάνει συγχρονισμό αλλά βρίσκει και φορτώνει κατευθείαν τους σωστούς υπότιτλους για την ταινία/ σειρά που βλέπεις..Το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.
Στις 2/2/2020 στις 7:34 ΜΜ, lamargos είπε

https://www.flixtools.com/#download

Με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει σε mac! Απλά δεν είναι δωρεάν. Έχει και ένα σύστημα αυτόματου συγχρονισμού, που δουλεύει πολύ καλά. Βέβαια, επειδή δεν είναι δωρεάν, έχω αρκετό καιρό να το χρησιμοποιήσω. Ωστόσο, βλέπω ότι βγαίνουν καινούριες εκδόσεις.

Χρησιμοποιω την . δωρεάν εμδοση εδω και καιρο για κατεβασμα γρηγορα κ ευκολα, αλλα αυτο για το αυτοματο sync δεν το ξερα, ισχυει οντως; 

Δημοσ.

Guys Ευχαριστώ. 

δεν έχω καταφέρει με κάτι από αυτά που είπατε να ακριβώς αυτό που ήθελα. Ο ποιο κοντινος τρόπος έρχεται από το subshifter όπου αντί να φορτώνεις βίντεο, το παίζεις externally και απλά βάζεις manual το πρώτο timestamp. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, basilis5 είπε

Χρησιμοποιω την . δωρεάν εμδοση εδω και καιρο για κατεβασμα γρηγορα κ ευκολα, αλλα αυτο για το αυτοματο sync δεν το ξερα, ισχυει οντως; 

Ναι ισχύει, βάζεις την ταινία και κάνει μόνο του συγχρονισμό. Μην φανταστείς πολύ εξειδικευμένα πράγματα, απ' ό,τι έχω καταλάβει εντοπίζει τους πρώτους διαλόγους και μεταφέρει μπρος ή πίσω μαζικά όλους τους υπόλοιπους, δεν το κάνει δηλαδή για κάθε διάλογο. Ωστόσο, είναι πολύ πρακτικό και βέβαια έχει και πάρα πολλές δυνατότητες για ειδικότερες και  χειροκίνητες αλλαγές. Απλά ειναι ακριβό...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...