Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.de/s?k=sony+zeiss&i=merchant-items&me=A419RWRK41I62&fbclid=IwAR3i-HdN25W0d4ju4CthGmZ6FktGtsk5H_lOsyYGDwh4gHG9OMOqD_btkgo&qid=1579534919&ref=sr_pg_1

Γνωριζει καποιος το πρωτο και το δευτερο(ισως ειναι το ιδιο) μαγαζι που εμφανιζεται στο amazon? Εχει διαφορους φακους σε τιμη ΧΩΜΑ!

Ειναι μεταχειρησμενα σε τελεια κατασταση αλλα η τιμη δεν δικαιολογειται! Τους εστειλα email και μου απαντησαν αυτο:

"Η συνολική τιμή είναι 320,00 EUR( Για ενα tamron 28-75 2.8 που ρωτησα), συμπεριλαμβανομένης της ναυτιλίας. Η τιμή είναι μικρότερη από το συνηθισμένο, διότι έχουμε ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου."

Γνωριζει κανεις τιποτα?

Επεξ/σία από tselehub
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tselehub είπε

Γνωριζει καποιος το πρωτο και το δευτερο(ισως ειναι το ιδιο) μαγαζι που εμφανιζεται στο amazon? Εχει διαφορους φακους σε τιμη ΧΩΜΑ!

Ειναι μεταχειρησμενα σε τελεια κατασταση αλλα η τιμη δεν δικαιολογειται! Τους εστειλα email και μου απαντησαν αυτο:

"Η συνολική τιμή είναι 320,00 EUR, συμπεριλαμβανομένης της ναυτιλίας. Η τιμή είναι μικρότερη από το συνηθισμένο, διότι έχουμε ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου."

Γνωριζει κανεις τιποτα?

Μάλλον έχεις ξεχάσει να βάλεις το λινκ. 

Δημοσ.

Σε εμένα δε βγάζει τίποτα το περίεργο. 

Αν η τιμή είναι "πολύ  προκλητική", προσπέρασε.... 😉

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Σε εμένα δε βγάζει τίποτα το περίεργο. 

Αν η τιμή είναι "πολύ  προκλητική", προσπέρασε.... 😉

οι τιμες σαν γνωστης των φακων, ειναι 200-300 ευρω πιο κατω...(οχι σε συγκριση με καινουριους)

Δημοσ.

Όχι μην πάρεις. Τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή δεν εξηγείται. Αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως δεν είναι. Μην κλαις τα χρήματα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις στην άκρη κάποια χρήματα και θέλεις να παρεις το ρίσκο καντο .

Λεφτα απο το αμαζον δεν προκεται να χάσεις ΠΟΤΕ , στην χειρότερη αν δεν ισχύει η τιμη θα αργήσει να σου γίνει επιστροφή του ποσού.

Επίσης τσέκαρε και λίγο αυτό.

Επεξ/σία από iCyd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...