kostas_gan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Macbook Pro 16 και βλεπω ότι αυτές τις μέρες παίζει και σε προσφορά σε όλα τα "μεγάλα" καταστήματα, καθώς και στο iStorm. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Απο ποιό κατάστημα να το αγοράσω κυριώς με άποψη των εγγυήσεων που πουλάνε. Για παράδειγμα ο Κωτσόβολος, τον οποίο εμπιστεύομαι πολυ περισσότερο απο τα υπόλοιπα "παίζει" με προσφορά εγγύσης: Υπηρεσία 3ετούς προνομιακής τεχνικής υποστήριξης Laptop 419.90€ Η υπηρεσία καλύπτει 2 έτη από κλοπή κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας και 3 έτη εγγύηση επισκευής . Επιπλέον καλύπτει βλάβες από θραύση και υγρά στοιχεία. Έπειτα το iStorm, το οποίο νομίζω έχει την πιο ανταγωνιστική προσφορά σε επέκταση εγγύησης εχει: 3ετής υποστήριξη iSupport 149€ ΔΕΝ καλύπτει ζημιά που προκλήθηκε από ατύχημα, κατάχρηση, κακή χρήση, πυρκαγιά, επαφή με υγρό, σεισμό ή άλλο εξωτερικό αίτιο Στα MediaMarkt: Επέκταση εγγύησης στα 4 έτη με επισκευή για υλικές / κατασκευαστικές βλάβες Επισκευή χωρίς χρέωση σε πιθανές βλάβες της συσκευής σας Καμιά χρέωση για ανταλλακτικά Στο Πλαίσιο ύστερα απο επικοινωνία μαζί τους μου ειπαν οτι ΔΕΝ προσφέρουν κάποιο πακέτο επέκτασης εγγύησης. MediaMarkt και Public, δεν εμπιστέυομαι γενικότερα σε αγορές τέτοιων ποσών. Έχω διαβάσει οτι όσα φτάνουν με ελληνικό πληκτρολόγιο συχνά έχουν ανοιχτεί σε ημιεπίσημα καταστηματα βαλκανικών χωρών τύπου infoquest, isquare, istorm κλπ προκειμένου να γίνει η εγκατασταση του ελληνικού πληκτρολογίου, με αποτέλεσμα ορισμένα μοντέλα που φτάνουν στον καταναλωτή να εμφανίσουν κάποιο πρόβλημα. Με δεδομένο οτι το καινουργιο πληκτρολογιο ειναι...καινουργιο δε θα ηθελα να ρισκαρω κάτι τέτοιο, οπότε η αγορά μου αφορά αποκλειστικά macbook με αγγλικό (απείραχτο) πληκτρολόγιο. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από kostas_gan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα