panos996 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα σε ολη την παρεα, εχω ενα suzuki grand vitara 1.6 2000 μοντελο και προχθες οταν πηρα το αυτοκινητο να παω στην δουλεια παρατηρησα οτι το τιμονι ηταν ασυνηθιστα βαρυ , στριβει δυσκολα ειτε αριστερα ειτε δεξια . Οταν το γυρναω τερμα δεξια η αριστερα ακουγεται ενα τριξιμο καπως , το πηγα στον μηχανικο μου ειπε πως φταιει η αντλια του τιμονιου και πως θελει αλλαγη. Ξερει κανεις αν επισκευαζεται η αντλια ? τι συμφερει πιο πολυ να αγορασω η να την επισκευασω? Εχει κανεις κατα νου απο που μπορω να την αγορασω οικονομικα ειτε εδω ειτε στο εξωτερικο , εννοετιαι μονο απο ευρωπαικες χωρες λογω τελωνιων. Ειχε καποιος καποιο τετοιο παρομοιο προβλημα και αν ναι πως το ελυσε ?Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Ξεκινας με πλήρη ελεγχο του προστινου (κατα την γνωμη μου) και του πισω συστήματος, ψαλίδια, ακρομπαρα, μπιλιοφορους, αμορτισερ, αντλια τιμονιου κλπ Πας σε ενα καλο μηχανικό και βλεπεις. Το αυτοκίνητο σου ειναι παλιό και θέλει κοίταγμα 1
meletis_m Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, panos996 είπε Καλησπερα σε ολη την παρεα, εχω ενα suzuki grand vitara 1.6 2000 μοντελο και προχθες οταν πηρα το αυτοκινητο να παω στην δουλεια παρατηρησα οτι το τιμονι ηταν ασυνηθιστα βαρυ , στριβει δυσκολα ειτε αριστερα ειτε δεξια . Οταν το γυρναω τερμα δεξια η αριστερα ακουγεται ενα τριξιμο καπως , το πηγα στον μηχανικο μου ειπε πως φταιει η αντλια του τιμονιου και πως θελει αλλαγη. Ξερει κανεις αν επισκευαζεται η αντλια ? τι συμφερει πιο πολυ να αγορασω η να την επισκευασω? Εχει κανεις κατα νου απο που μπορω να την αγορασω οικονομικα ειτε εδω ειτε στο εξωτερικο , εννοετιαι μονο απο ευρωπαικες χωρες λογω τελωνιων. Ειχε καποιος καποιο τετοιο παρομοιο προβλημα και αν ναι πως το ελυσε ?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Είχα παρόμοιο θέμα σε Honda Accord . Φυσιολογική φθορά λόγω χιλιομέτρων και χρήσης. Ξεκίνησε με διαρροή υδραυλικού . Η αντλία δούλευε μια χαρά . Εννοείται το αμάξι είχε ελεγχθεί σε μπαλάκια ψαλιδιών , ψαλίδια και φούσκα.( είχαν αλλαχτεί) Η μεταχειρισμένη είναι λαχείο . Εγώ επισκεύασα τη δική του , ρώτησε στο Λογοθέτη.
panos996 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Στις 20/1/2020 στις 7:44 ΜΜ, meletis_m είπε Είχα παρόμοιο θέμα σε Honda Accord . Φυσιολογική φθορά λόγω χιλιομέτρων και χρήσης. Ξεκίνησε με διαρροή υδραυλικού . Η αντλία δούλευε μια χαρά . Εννοείται το αμάξι είχε ελεγχθεί σε μπαλάκια ψαλιδιών , ψαλίδια και φούσκα.( είχαν αλλαχτεί) Η μεταχειρισμένη είναι λαχείο . Εγώ επισκεύασα τη δική του , ρώτησε στο Λογοθέτη. Ευχαριστω για την απαντηση , ο λογοθετης που λες που ειναι ?
RIO1ANTIRIO Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 καλησπέρα , έχω λίγο καιρό που ακούω ένα τρίξιμο κάπου στο αυτοκίνητο σε άξονα τροχών φανατίζομαι όταν παίρνω μια στροφή δεξιά η αριστερά με μεγάλη στροφή σε τιμόνι το κακό είναι οτι αυτό το καιρό δουλεύω και είναι ο μόνος τρόπος να πάω δουλειά όποτε φοβάμαι μην είναι θέμα ασφαλείας και με αφήσει κάπου η μην εχω κάποιο ατύχημα το συνεργείο μου ειναι κλειστό, και αν παω σε ένα άγνωστο φοβάμαι μην πληρώσω τιποτα σπασμένα αναδουλειάς οπως έτυχε σε συγγενή μου. Είχατε κατι παρόμοιο να δω αν μπορώ να το επισκευάσω σε 20 15 μέρες η απόσταση που κάνω κάθε μέρα είναι 15 χλμ . ευχαριστώ
nick#18 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, RIO1ANTIRIO είπε καλησπέρα , έχω λίγο καιρό που ακούω ένα τρίξιμο κάπου στο αυτοκίνητο σε άξονα τροχών φανατίζομαι όταν παίρνω μια στροφή δεξιά η αριστερά με μεγάλη στροφή σε τιμόνι το κακό είναι οτι αυτό το καιρό δουλεύω και είναι ο μόνος τρόπος να πάω δουλειά όποτε φοβάμαι μην είναι θέμα ασφαλείας και με αφήσει κάπου η μην εχω κάποιο ατύχημα το συνεργείο μου ειναι κλειστό, και αν παω σε ένα άγνωστο φοβάμαι μην πληρώσω τιποτα σπασμένα αναδουλειάς οπως έτυχε σε συγγενή μου. Είχατε κατι παρόμοιο να δω αν μπορώ να το επισκευάσω σε 20 15 μέρες η απόσταση που κάνω κάθε μέρα είναι 15 χλμ . ευχαριστώ Τριξιμο ή κρακ κρακ κρακ? Γιατι αν ειναι το 2ο ειναι μπιλιοφορος-οι
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 48 λεπτά πριν, nick#18 είπε Τριξιμο ή κρακ κρακ κρακ? Γιατι αν ειναι το 2ο ειναι μπιλιοφορος-οι Αν είναι μπιλιοφόρος ακούγεται αυτός που είναι αντίθετα απο εκεί που στρίβεις,δλδ όταν στρίβεις αριστερά ακούγεται ο δεξιός.Βοηθάει λίγο ώστε να εντοπίσεις την πηγή του θορύβου,αν και ούτως ή αλλως ο μπιλιοφόρος εχει χαρακτηριστικό ήχο.
Kostas _mp Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Στο δικό μου αυτοκίνητο , ο θόρυβος προερχόταν από τις βάσεις των αμορτισέρ και το έκανε όταν έκοβα τέρμα το τιμόνι.
nick#18 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν είναι μπιλιοφόρος ακούγεται αυτός που είναι αντίθετα απο εκεί που στρίβεις,δλδ όταν στρίβεις αριστερά ακούγεται ο δεξιός.Βοηθάει λίγο ώστε να εντοπίσεις την πηγή του θορύβου,αν και ούτως ή αλλως ο μπιλιοφόρος εχει χαρακτηριστικό ήχο. Θεωριτικα ναι.. οταν ειναι στο αρχικο τους σταδιο ας πουμε.. μετα απο ενα σημειο που ειναι ετοιμοι να διαλυσουν βαρανε οπου και αν στριψεις αλλα γενικα εχει χαρακτηριστικο ηχο οπως στου φιλου στο 0:38.. Οταν το σηκωσεις στο συνεργειο αν κουνησεις τα ημιαξονια καταλαβαινεις που ειναι το λαθος.. 1
RIO1ANTIRIO Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, nick#18 είπε Θεωριτικα ναι.. οταν ειναι στο αρχικο τους σταδιο ας πουμε.. μετα απο ενα σημειο που ειναι ετοιμοι να διαλυσουν βαρανε οπου και αν στριψεις αλλα γενικα εχει χαρακτηριστικο ηχο οπως στου φιλου στο 0:38.. Οταν το σηκωσεις στο συνεργειο αν κουνησεις τα ημιαξονια καταλαβαινεις που ειναι το λαθος.. οχι οχι κάνει τρίξιμο κανονικό οχι τακ τακ . καμιά σχέση με αυτό στο βιντεο. όποτε?
nick#18 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, RIO1ANTIRIO είπε οχι οχι κάνει τρίξιμο κανονικό οχι τακ τακ . καμιά σχέση με αυτό στο βιντεο. όποτε? Τοτε πολυ πιθανο να ειναι απο βασεις αμορτισερ.. σταματημενος ακους το ιδιο πραγμα? Αντιστοιχο μου ειχε τυχει και ειχε σπασει η πλαστικη ροδελα στο πιατελο που ακουμπαει το ελατηριο του αμορτισερ μπροστα.. γενικα ομως μπορει να ναι πολλα πραγματα. Σε ποια περιοχη εισαι ?
RIO1ANTIRIO Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Στις 2/4/2020 στις 9:54 ΜΜ, nick#18 είπε Τοτε πολυ πιθανο να ειναι απο βασεις αμορτισερ.. σταματημενος ακους το ιδιο πραγμα? Αντιστοιχο μου ειχε τυχει και ειχε σπασει η πλαστικη ροδελα στο πιατελο που ακουμπαει το ελατηριο του αμορτισερ μπροστα.. γενικα ομως μπορει να ναι πολλα πραγματα. Σε ποια περιοχη εισαι ? TO ακούω σε στροφή δεξιά η αριστερά όταν κόβω το τιμόνι σχεδόν ολόκληρη στροφή . το κακο ειναι οι δρόμοι για να παω δουλειά ειναι μέσα σε λακκούβες και φοβάμαι μην έπαθε απο εκεί κατι . γιατί πριν 1,5 μήνα το πήγα συνεργείο για κάλο και κακό γιατί είχα ένα ταξίδι και δεν μ ειπε ο μάστορας κάτι . Αν σταματήσω δουλειά ομως όπως παει οκ θα κανω υπομονή και το βλεπω μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα