Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας

έχω αγοράσει κάτι από Αμερική με κόστοσ 60 ευρώ+15 μεταφορικά, και τώρα πέρασε τελωνείο και μου ζητάνε 35 ευρώ. Κανονικά αφού δεν κοστίζει πάνω από 150 ευρώ, δε θα έπρεπε να μου ζητήσουν μόνο το φπα (περίπου 15 ευρώ δηλαδή); Τί μπορώ να κάνω; 35 ευρώ είναι πάνω απο το 50% της αξίας του προιόντος

Επεξ/σία από venomsnakeUS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξία δέματος 75 ευρώ.

Αμοιβή ΕΛΤΑ 15 ευρώ + ΦΠΑ 18-19 ευρώ. Άθροισμα 33-34 ευρώ. 

Να το πληρώσεις. Αυτό μπορείς να κάνεις.

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμοιβή ελτα; τι ανέκδοτο είναι αυτό πάλι;

edit: επίσης αστείο το οτι προσπαθείς να με ειρωνευτείς στο σοβαρότατο αυτό forum, για πολλά γέλια

Επεξ/σία από venomsnakeUS
  • Confused 2
Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Είτε το πληρώνεις, είτε επιστρέφει πίσω.

Όπως και πολλοί άλλοι, θα'πρεπε να κάνεις την ερώτηση πριν αγοράσεις..

Αλλα που...

• Like 2
Δημοσ.
Just now, donblunts said:

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Είτε το πληρώνεις, είτε επιστρέφει πίσω.

Όπως και πολλοί άλλοι, θα'πρεπε να κάνεις την ερώτηση πριν αγοράσεις..

Αλλα που...

δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω, απλά μου φαίνεται γελοίο αυτό περί αμοιβής ελτα.. Ας πλήρωνα φπα και τα αλλα 15 ευρώ καλύτερα να τα έχανα

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, venomsnakeUS είπε

δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω, απλά μου φαίνεται γελοίο αυτό περί αμοιβής ελτα.. Ας πλήρωνα φπα και τα αλλα 15 ευρώ καλύτερα να τα έχανα

Ε και τι να κάνουμε τώρα που δεν το βρίσκεις λογικό;
Να παραγραφεί;

Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που φέρνω μια lotion από ΗΠΑ έρχεται κανονικά χωρίς έξτρα χρεώσεις. Συνήθως το ποσό δεν βγαίνει πάνω από 35€.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, venomsnakeUS είπε

edit: επίσης αστείο το οτι προσπαθείς να με ειρωνευτείς στο σοβαρότατο αυτό forum, για πολλά γέλια

Μόνος σου ευτελίζεσαι.

"Αμοιβή Ελτα;" Ναι τα ΕΛΤΑ πληρώνουν τους εκτελωνιστές που δουλεύουν στο αεροδρόμιο για να εκτελωνίσουν τα δέματα, αυτών που παραγγέλνουν από το εξωτερικό. Όπως θα πλήρωνες αμοιβή εκτελωνισμού στην εκάστοτε κούριερ(πολλαπλάσια των 15 ευρώ). 

Ανέκδοτο είναι η αμάθεια και η ημιμάθεια, όταν η νομοθεσία ορίζεται σαφώς.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, christakos07 said:

Μόνος σου ευτελίζεσαι.

"Αμοιβή Ελτα;" Ναι τα ΕΛΤΑ πληρώνουν τους εκτελωνιστές που δουλεύουν στο αεροδρόμιο για να εκτελωνίσουν τα δέματα, αυτών που παραγγέλνουν από το εξωτερικό. Όπως θα πλήρωνες αμοιβή εκτελωνισμού στην εκάστοτε κούριερ(πολλαπλάσια των 15 ευρώ). 

Ανέκδοτο είναι η αμάθεια και η ημιμάθεια, όταν η νομοθεσία ορίζεται σαφώς.

σαφέστατα, έχεις δίκιο

Δημοσ.

εισαι και τυχερος, αν στο ειχαν στειλει με καμια κουριερ θα πληρωνες το λιγοτερο 50ρικο για εκτελωνισμο μονο και οχι 15 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, venomsnakeUS είπε

Αν σου φαίνονται γελοία τα 15, προσεχε την επομενη φορα που θα παραγγείλεις να μη έρθει με κανενα curier γιατι εκει να δεις γελια που εχεις να κανεις.

Προφανώς δεν γνωρίζεις απο αγορές και σχολιάζεις και αρνητικά αυτούς που σου απαντούν

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, NikosKallithea said:

Αν σου φαίνονται γελοία τα 15, προσεχε την επομενη φορα που θα παραγγείλεις να μη έρθει με κανενα curier γιατι εκει να δεις γελια που εχεις να κανεις.

Προφανώς δεν γνωρίζεις απο αγορές και σχολιάζεις και αρνητικά αυτούς που σου απαντούν

filia

• Confused 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, venomsnakeUS είπε

Γιατί είσαι τοσο αγενής με αυτούς που προσπαθούν να σε βοηθήσουν;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...